Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
.....pa meni je nekako forum usao u svokdnevnicu...ne mogu da ne prodze dan a da ne dodzem i malo se ismijem sexologu Komiu i njegovoim pricama, pa da kazem Doro Jutro svima, da dogovorim koji grupnjak...covjece...ali sta se radi kad je praaaaaavoooooooooooooo dosadno .. (znaci osim foruma)
To sve iziskuje napor.
Ima ova: Pocnes misliti toliko crno, dok se ne uplasis vlastitih misli i onda kako bi im prekinula tok, pohitis nesto korisno raditi.
Pa napravis sebi kristianiu u stanu,ne treba ti kphg za to ...to ti ja oanko iz iskustva ...ej idem ja sad, samo rekoh da te pozdravim,u internet cafeu sam
nije mi dosadno...smijem se ...uvijek se smijem kad citam ovaj forum...ali STA RADE LJUDI NPR. KOJI NE DOLAZE NA FORUM A PRAAAAAAAAVVVVOOO IM DOSADNO??
nije mi dosadno...smijem se ...uvijek se smijem kad citam ovaj forum...ali STA RADE LJUDI NPR. KOJI NE DOLAZE NA FORUM A PRAAAAAAAAVVVVOOO IM DOSADNO??
ubijaju se dosadom a ako prezive ,a bolje da ne prezive