Najbolji izgovori ZA i PROTIV sexa :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Najbolji izgovori ZA i PROTIV sexa :)
koji je najbolji izgovor koji ste iskoristili da biste se izvukli iz seksuValne aktivnosti? pretpostavljam da ce se zene prije ovde naci...najpoznatiji je "dragi ne mogu veceras boli me glava"...
ali ima li boljih? i jeste li naletili (ili iskoristili) kakvo kvalitetno kreativno nagovaranje za upraznjavanje iste aktivnosti?
nesto bolje od "mogu li ti ga stavit samo malo"?

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sutra idem u Ameriku na studije
Moram na operaciju ruke ili noge
I najbolja:
"Vidio sam ti momka s onom ..." (onda kazes ime cure koju najvise mrzi, a to opet izvuces u dotadasnjem razgovoru samo ne ofirno nego onako skontas kroz pricu)
:D
Ima jos ali se en mogu sjetiti, davno sam to prestao raditi
Moram na operaciju ruke ili noge
I najbolja:
"Vidio sam ti momka s onom ..." (onda kazes ime cure koju najvise mrzi, a to opet izvuces u dotadasnjem razgovoru samo ne ofirno nego onako skontas kroz pricu)
Ima jos ali se en mogu sjetiti, davno sam to prestao raditi
- alphonse kauders
- Ne mogu, imam nekog suđa peglati:)
-
laradnaat
teže je pronaći valjan razloga da se ne uradi!!!!
ne kažem da me boli glava, ali volim reći kako je nekada super samo tako osjećati nečiju blizinu, bez ikakvog akta.
a što se tiče drugog, pa mislim da ne treba argumentirati nešto što se hoće.
ako dvije osobe to žele, onda je to to. šta ja imam nekog da nagovaram na nešto. nisam ja taj koji treba da pokaže toj osobi šta ona želi, VALJDA SAMA ZNA.
ne kažem da me boli glava, ali volim reći kako je nekada super samo tako osjećati nečiju blizinu, bez ikakvog akta.
a što se tiče drugog, pa mislim da ne treba argumentirati nešto što se hoće.
ako dvije osobe to žele, onda je to to. šta ja imam nekog da nagovaram na nešto. nisam ja taj koji treba da pokaže toj osobi šta ona želi, VALJDA SAMA ZNA.
-
car-x
u studentsko vrijeme je najbolji prolaz imala: hajmo kod mene u sobu, da ti pokazem moju zbirku postanskih markica.. i vjerovali ili ne, ovo je radio u 80% slucajeva, jer je bio ko neki code.. a ako se maca usprotivi, pocne pricam kako sam prost i vako nako, izvadim joj moj album s markicama, ona pomisli kako se ipak zajebala, i kako sam ja ipak fin, i opet bude seksa.. 
s godinama se ta suptilnost malo izgubila, pa se svelo na: bi l' ti, ja bi.. a i to uglavnom radi..
a odbio nikad nisam..
s godinama se ta suptilnost malo izgubila, pa se svelo na: bi l' ti, ja bi.. a i to uglavnom radi..
a odbio nikad nisam..