Hacknuta BHF stranica

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

bleka

#1 Hacknuta BHF stranica

Post by bleka »

stvarno :D :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: Hacknuta BHF stranica

Post by mIRCerka »

bleka wrote:stvarno :D :D :D
cemu taj kez? :(
bleka

Post by bleka »

Jebiga sto je smijesno smjesno je.
Dobro je da nisu neki chetalji napravili, nego Europljani (see the winner of Eurovision 2006) :-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bleka wrote:Jebiga sto je smijesno smjesno je.
Dobro je da nisu neki chetalji napravili, nego Europljani (see the winner of Eurovision 2006) :-)
ti si fakat preopterecen....nevjerovatno....
za tvoju info, cesto se desi da se dva "hakera" posvadjaju i onda odaberu bas DOMACE zasticene stranice da dokazu koliko su jaki...
eno imas tamo mail pa se obrati hakeru .... i provjeri ko zasto i kako...
bleka

Post by bleka »

jao sto si pametna, "znate ja to nisam znao :-) "
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bleka wrote:jao sto si pametna, "znate ja to nisam znao :-) "
beozbrazan si bleka...radujes se ili se makar smijes sto je BHF stranica haknuta....
jadno...a fol branish bosnu...dobro ti rekoshe, patritoizam se izgleda fakat mjeri reciprocitetom udaljenosti od matice....
Ereinion

Post by Ereinion »

Vidi ovo, upiši u google "hacked by MDX" i ispadnu stranice koje su hakirali. Ne izgledaju mi previše zaštićene (većinom). Evo jedne http://www.printphoto.com/uploads/form.asp
bleka

Post by bleka »

Stvarno si pametna. Ako se necemu nasmijes sto se smijes , ako upozoris da nam se chete pripremaju krvi napiti, ne talasaj.
Ti onda budi patriota sa komadoma slanine i opancima, to je izgleda jedina kombinacija koja vam se svida.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bleka wrote:Stvarno si pametna. Ako se necemu nasmijes sto se smijes , ako upozoris da nam se chete pripremaju krvi napiti, ne talasaj.
Ti onda budi patriota sa komadoma slanine i opancima, to je izgleda jedina kombinacija koja vam se svida.
Bleka, ne nosimo svi opanke poput tebe....da ti nije svice, jos bi se ti drzao za onaj hepek na opancima da te straznjica ne povuce u septicku...
ako ne kontas, ovim putem zavrsavam relativno civilizovanu diskusiju s tobom..
bleka

Post by bleka »

Ti i civilizacija :-) ! Sta radis sa crncima pa mislis da si dosegla vrh civilizacije ?
JA sam roden u centru Sarajeva, a ti iz Gornjijeha-Donjijeha sto si sljegla na asfalt ostavi svoju plitku filozofiju za svoj maloumni blog.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bleka wrote:Ti i civilizacija :-) ! Sta radis sa crncima pa mislis da si dosegla vrh civilizacije ?
JA sam roden u centru Sarajeva, a ti iz Gornjijeha-Donjijeha sto si sljegla na asfalt ostavi svoju plitku filozofiju za svoj maloumni blog.
hahaha..ne znam ja ko je sljego...ni ko ga prima od crnca :D u svici...

reci cu ti jos ovo: ti nisi patriota...
ti si jednostavno SRBOMRZAC...
jer pravi patriota VOLI svoju zemlju...
a tebi, covjeku sa 5 mozdanih celija, je smijesno sto je neki evropljanin haknuo stranicu BHF, grupe ljudi koji zaista srcem vole svoju zemlju...i kao DRAGO TI DA NISU SRBI..
jadan si bleka...vise nego jadan...
Meshtar

Post by Meshtar »

Baš nešto kontam, patriotizam se mjeri količinom logovanja na BHF stranicu. E ovdje ima svega. Mrzim patriotizam!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Meshtar wrote:Baš nešto kontam, patriotizam se mjeri količinom logovanja na BHF stranicu. E ovdje ima svega. Mrzim patriotizam!
ne mjeri se time MEshtaru, ali se isto tako ne mjeri ni pljuvanjem po srbima i hrvatima i svima koji se ne izjasnjavaju ko bosnjaci....sto bleka mjesecima radi....ja mu kazem da je ta prica jadna, aon meni da se zimgu sa crncima...
eto ti patriote :D
bleka

Post by bleka »

Poznat je enorman broj crnaca u Svici :D .
Dakle ti si jedna primitivna osoba koja se kao izdize na neki gradanski nivo (nesto kao Rabija ko se sjeca prije rata naka stranka jugoslovena), a u dusi ljakse + mrzi svoju naciju, vjeru, itd.
Koliko ja znam BHF momci su iz dijaspore pa tvoj maloumni zakon da patriotizam raste proporcionalno udaljensocu od Bosne drzi vodu za onoga ko ima manje od dva osnovne ( vjerovatno vecina tvojih prijatelja).
Ti si jadna jer mislis da nesto znas, a inteligencija ti je na nivou paramecijuma .
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bleka wrote:Poznat je enorman broj crnaca u Svici :D .
Dakle ti si jedna primitivna osoba koja se kao izdize na neki gradanski nivo (nesto kao Rabija ko se sjeca prije rata naka stranka jugoslovena), a u dusi ljakse + mrzi svoju naciju, vjeru, itd.
Koliko ja znam BHF momci su iz dijaspore pa tvoj maloumni zakon da patriotizam raste proporcionalno udaljensocu od Bosne drzi vodu za onoga ko ima manje od dva osnovne ( vjerovatno vecina tvojih prijatelja).
Ti si jadna jer mislis da nesto znas, a inteligencija ti je na nivou paramecijuma .
bleka, ti si papak...idi bolan na nacionalisticke forume pa prosipaj tu pricu...
:D
znas kako na mIRCu ide komanda jedna... /ignore bleka

pozz
UndergroundMan

Post by UndergroundMan »

Bleka, popu** svim crncima! :x

Nema ih takvih a da su "chetalji", pa ce ti biti mLogo lakse :-)

"F"ederu jedan!
bleka

Post by bleka »

Pozdrav moderatorima :D .
Ja se povlacim, ne mogu sa jednoceliskim organizmima komunicirat.
bleka

Post by bleka »

UndergroundMan wrote:Bleka, popu** svim crncima! :x

Nema ih takvih a da su "chetalji", pa ce ti biti mLogo lakse :-)

"F"ederu jedan!
Sta je ovom bilo :D . Sine de glavom provjeri jel zid od cigle ili armirani beton.
Mahalac

Post by Mahalac »

ne daj se Bleka :D
BECHO

Post by BECHO »

ti si jednostavno SRBOMRZAC..
Ja bi ga sad kamenov'o, Radovana mi! :D
bleka

Post by bleka »

Pa pusti budalu, evo Dole ide uz clanke Pere Lukovica (omiljeni novinar). Mi Bosnjaci ne mrzimo Srbe mi ne volimo CHETNIKE 8-)
UndergroundMan

Post by UndergroundMan »

Senzacija prosla ... BHF je ponovo u pogonu ... a tebi bleka i dalje ostaju crnci :D

Btw, probao sam glavom i kroz cigle i kroz a. beton ... i sheba oboje ... "bosanec", sta ces 8-)
bleka

Post by bleka »

Aferim !!
MA samo nek je proradilo, a za tvoju vugla; pa gdje bih te ja nagovorio na nesto ruzno :-D .
To za crnce vidi sa svojom mamom ako hoce da radi pa da organizujem nakav kombi 8-).
bleka

Post by bleka »

Ja se ispricavam ako sam nekoga uvrijedio. BHF, BHF, BHF
UndergroundMan

Post by UndergroundMan »

A sad ja kontam sto Mirci veli da se sa tobom ne moze lijepo :-?

Hajd 'vako: Kad isprobas sve crnce (i njihove alatke), odaberi one najbolje pa cemo se dogovoriti ... ljudi smo (bar neki od nas), nismo bleka 8-)
Locked