Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
omcho

#1 Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by omcho »

Gdje god da se pojavi Dino Merlin tu je i Mahir Sulejmanović.Mnogo puta sam se upitao," pa dobro bože moj ,šta ce njemu Mahir".Niti zna pijevati,niti zna bilo koji instrument svirati o aranznanima i textovima da ne govorim.Šta vi ljudi mislite,šta predstavlja Mahir Beat Hause u radu Dine Merlina?.
Nadir

Post by Nadir »

Nemam blage veze, i mene bas zanima.
Mozda zna ispec' dobru kahvu.
omcho

Post by omcho »

Ko Mahir ,ne zna da se pokaki sam a kamoli da ispece nekome kahvu.To je jedna velika ZAGONETKA KOJA NEMA BLAGE VEZE SA MUZIKOM.
Nadir

Post by Nadir »

Koliko sam ja cuo o Dini, ovaj mu za nesto treba.
Sad, ko zna za sta...
Pooll

Post by Pooll »

omcho wrote:Ko Mahir ,ne zna da se pokaki sam a kamoli da ispece nekome kahvu.To je jedna velika ZAGONETKA KOJA NEMA BLAGE VEZE SA MUZIKOM.
da... :(
DonDavudes

Post by DonDavudes »

Nadir wrote: Mozda zna ispec' dobru kahvu.
:lol: :lol: :lol: :lol:
sandy

Post by sandy »

a možda ima dobar..hm
ili možda dobro p...
samo to dino zna, što, zašto i zbog cega
blackbrother

Post by blackbrother »

dino vodi mahira iz hatura...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

možda se guze :lol: :lol: :lol: :zzzz:
Telefon

Post by Telefon »

MAHIR SULEJMANOVIC JE PRVI KOMSIJA DINE MERLINA.KUCA DO KUCE.DINO GA POZNAJE OD RODJENJA I MALO GA "GURA",STO DA NE?PONEKAD MAHIR ODREPUJE NA LIVE NASTUPIMA I TO JE TO..
omcho

Post by omcho »

Ama super je to,oni su komšije i paze se,sve je OK.Ali kakve veze to ima sa muzikom,kontaš.
RPM

Post by RPM »

... sta je treb'o, vodat' sa sobom edu majku pa da sam sebi pravi konkurenciju ... :D ... mozda covjek pravi fazon tipa dino and friends ... :D ... stvarno ni meni to nikad nije bilo jasno ...
AenemA

Post by AenemA »

Pa tako nam je sve u ovoj razjebanoj drzavi, nije vazno sto je neko nesposoban ili debil ili sta ja znam dok god je taj neko nekome vaznom komsija, dajdzin sin..sestrin mali i tako dalje.Uzasssss...Jadna drzava u kojoj je Mahir i njemu slicni predstavljaju neku estradu.
abdulazizsarajevo

#14 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by abdulazizsarajevo »

nakon toliko godina opet ista prica...

ZASTO???
jel to mahir stvarno atrakcija???

mozda dini samom??

sinoc u dubrovniku kako pise sa-x:

Atrakcija večeri, piše Dubrovački vijesnik, bio je Mahir "Beathouse", koji je obučen u hokejaša na ledu izvodio ludorije i neprestano plesao po pozornici.

wtf?!?!
Neretljanski Gusar

#15 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by Neretljanski Gusar »

Bezveze??? Ocito si ti neki bezveznjak.
Mahir je prije svega dobro odgojeno dijete i prijatelj Dine Merlina. Izuzetno je muzicki nadaren i svira nekoliko instrumenta. Sa svojom grupom Beat House imao je i nekoliko hitova. Svojim performansima na sceni podize atmosferu do usijanja, a raja ga voli. Dino Merlin kao poznati perfekcionista nikoga ne drzi na sceni bezveze. Jel ti sad nesto jasnije?
ultima_palabra

#16 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by ultima_palabra »

Neretljanski Gusar wrote:Bezveze??? Ocito si ti neki bezveznjak.
Mahir je prije svega dobro odgojeno dijete i prijatelj Dine Merlina. Izuzetno je muzicki nadaren i svira nekoliko instrumenta. Sa svojom grupom Beat House imao je i nekoliko hitova. Svojim performansima na sceni podize atmosferu do usijanja, a raja ga voli. Dino Merlin kao poznati perfekcionista nikoga ne drzi na sceni bezveze. Jel ti sad nesto jasnije?
:lol: :lol: :lol: Svaka ti je zlatna jarane, samo tako nastavi :thumbup: Mislim da mu je najbolji hit bio onaj kad ga muška noga melja po faci :D :run:
Totimoshi

#17 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by Totimoshi »

Neretljanski Gusar wrote:Bezveze??? Ocito si ti neki bezveznjak.
Lol...Vidis kako se covjek razumije,fino vam kaze a vi tako,bezveze ovako talentovanog muzicara ogovarate. Svira par instrumenata,vidimo svi na koncertima koliki je to umjetnik :shock: :lol: Cuo sam da je Mahirova mati zamolila Dinu da ga ovaj povede sa sobom na jedan koncert,posto Mahir nista zivo ne radi, samo lezi u kuci i igra se sa mikrofonom. Valjda je zena skontala ako vec mikrofon prevrce po rukama neka se bar na bini sa njim podobro iskace,neka se cini kao da ga zna koristiti... I sta ce, Dino je nerado pristao i nastavio ga vodati po svojim koncertima...Zasto? Pa zato sto Mahir svira nekoliko instrumenata...I dobro drzi mikrofon u ruci...
South Blue Mama

#18 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by South Blue Mama »

Telefon wrote:MAHIR SULEJMANOVIC JE PRVI KOMSIJA DINE MERLINA.KUCA DO KUCE.DINO GA POZNAJE OD RODJENJA I MALO GA "GURA",STO DA NE?PONEKAD MAHIR ODREPUJE NA LIVE NASTUPIMA I TO JE TO..
ni zracnom linijom komsije nisu
mislim da ga Dino voda sa sobom zato sto Mahir ima jako veliku familiju pa samim tim i Dinina publika broji vise :lol:
lolo_lolo

#19 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by lolo_lolo »

South Blue Mama wrote:
Telefon wrote:MAHIR SULEJMANOVIC JE PRVI KOMSIJA DINE MERLINA.KUCA DO KUCE.DINO GA POZNAJE OD RODJENJA I MALO GA "GURA",STO DA NE?PONEKAD MAHIR ODREPUJE NA LIVE NASTUPIMA I TO JE TO..
mislim da ga Dino voda sa sobom zato sto Mahir ima jako veliku familiju pa samim tim i Dinina publika broji vise :lol:
sad mozda nisu,ali su prije komsije bile,nije bas kuca do kuce,ali su bili jako bliski
suncica24

#20 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by suncica24 »

Pitanje od krucijalne vaznosti za BH muzicku scenu :-)

Ooooooooooooooooo b(l)oze :roll: :run: :skoljka:
Zejnil

#21 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by Zejnil »

Čuj imao hitove. Pa dobro mene sada zanima zašto se svakom pjesmom naziva hit kada se prestavlja pjevač, grupa ili tome slično kada recimo i ne čuješ kako to zvuči nego tek treba da se neko predstavi sa svojim albumom. A zašto Dini treba, ko će mu ga znati, možda mu čovjek služi da istovari opremu i da mu nosa stvari pa ga poslije nagradi izlaskom na binu da nešto ko fol "odrepa":)
sashamtl

#22 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by sashamtl »

lolo_lolo wrote:
South Blue Mama wrote:
sad mozda nisu,ali su prije komsije bile,nije bas kuca do kuce,ali su bili jako bliski
Nisu bili komsije ni prije rata, Mahir je stanovao na Hridu ili Mahmutovcu (ako se ne varam) dok je Dino stanovao na Babica basci
i Mahir je cesto dolazio u taj kraj jer mu tu zivi neka rodbina. Poslije osnovne skole je radio kao DJ u diskoteci hotela Evropa.
Cholina_Lokica

#23 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by Cholina_Lokica »

ne razumijete vi umjetnost :lol: :lol: :lol:
gold'n'brown

#24 Re: Zašto Dino Merilin stalno bezveze vucara Mahira Sulejmanović

Post by gold'n'brown »

Zato jer mnogo zna ....

Da ga ne razotkrije ....
Locked