Šta vas mejk... pojednostavljeno.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Max.Cherry

#1 Šta vas mejk... pojednostavljeno.

Post by Max.Cherry »

Evo, kako je ona tema očito bila isuviše komplikovana za shvatiti nježnijem polu, a kako sam ja još uvijek zapanjen činjenicom da je ogromna većina djevojaka u gradu spremna dati koke svakome ko vozi šta bilo na 4 točka, pitam:

Zašto, kako, šta... vas toliko loži kod prijevoznog sredstva zvanog automobil? Mazite li se kod kuće listajući Auto magazin? Maštate li o autima, sanjate li ih?

Ja imam poznanika, čisti glupan, školu mu završavala mama poslije nastave, on vatrogasac, vokabular mu se sastoji od riječi, "beton oca mi". Nije bitan on ovdje, jer ja njemu u suštini skidam kapu jer svaku noć druga mama u gradu se brine gdje je kćerka tinejdžerka zaglavila. Na kanalu. Špuru popravlja. Šta je fascinantno je upravo narav tih djevojaka. On ničim ne zaslužuje da ga ijedna normalna pogleda. Znači, do auta je. Šta one kontaju? I nemojte se hvatati priče tipa, "ma to su samo neke...". Ja, koliko sam shvatio, mislim da je ogromna većina takva. Samo što se jedna prodaje ovako, druga onako a treća je otvorena.
forUMASH

Post by forUMASH »

.....batali ovo.....nadji kakav posao i kupi si auto :D ....ovako samo gubis vrijeme... :D :D :D
bug

Post by bug »

tresnjice :D hvala na linku :D
bojim se da ti u ovom :D momentu nikakav odgovor nece :D djelovati prihvatljivo :D no ako smijem i ja jedno :D bezazleno pitanjce :D
osjeca li se :D kompleks :D u havi? ili bar revolt? :D
stidljiv

Post by stidljiv »

to su sve betoni...oca mi.. :-) :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Posao je tu, a jebo auto... ako je to vrhunac uspješnog Bošnjaka, onda smo nacija u kiti. Umjesto da napredujemo, imam osjećaj da iz godine u godinu se recipročno vraćamo unazad. Kao da pravimo korake natraške. Narod je gluplji, što ova tema pokušava pokazati, ali najžalosnije je što nikome to ne smeta. Samo meni, izgleda. Izabrao sam banalnu stvar, ali kad kroz ovako očite primjere to ne možemo uhavizat'... pišaj ga.
bug

Post by bug »

znas li cherry ko je postavio te standarde? i nikakva sam :D feministkinja no mislis li da :D samo zene imaju poremecen sistem vrijednosti?
stidljiv

Post by stidljiv »

Haj sad malo ozbiljno...cherry je totalno upravu. Ako sta vozas...put do cilja je veoma laksi..a hvala Bogu ove su nase cure visokih moralnih standarda...pa je tesko doci do cilja...sa ili bez auta... :-) :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ama ne... upravo sam rekao da sam izabrao banalan primjer. To ti je obostrano očitovanje gluposti i plitkog uma. na ovom primjeru. A ima ih milion drugih, nevezano za odnose među polovima, koji zorno dokazuju da nam je nacija otišla u kurac. Evo jedan: Kladionice. kakv je um čovjeka, muškarca poremećenih vrijednosti (blago rečeno), koji ima porodicu, ženu, dvoje djece, jedva nekakav poso, a svaki dan u svom bijednom životu planira po tome kada će otići i baciti cenera na utakmice ekipa za koje nikada u životu nije čuo, niti ga sport uopšte interesuje. I svaki dan tako. Kakav je to čovjek? Šta njegovi ukućani misle?

Ne znam zašto sam na onom primjeru pokušao uopšte doprijeti do diskusije na ovu temu... valjda sam kontao da će zajebancija sa dijelovima upaliti, ali nije. Ne znam... ili je većina ljudi ista kao i ovi koje opisujem, ili ljudi ne mare za dešavanja oko njih, što je opet u sasvim drugoj dimenziji prilično žalosno. Šta ćeš...
bug

Post by bug »

stidljiv wrote:Haj sad malo ozbiljno...cherry je totalno upravu. Ako sta vozas...put do cilja je veoma laksi..a hvala Bogu ove su nase cure visokih moralnih standarda...pa je tesko doci do cilja...sa ili bez auta... :-) :D
eto ti odgovora :D
sa ovakvim gentlemanima :D i ne treba drugacije... :roll:

ja sam ozbiljna i kad uzivam u :D smajlijima :D
pa tako sam bila i maloprije ...
dobrostojecu :D zenu oli gospoju :D prate isti problemi ali te vijesti ne prodaju novine kao one o sponzorusama...
bug

Post by bug »

Max.Cherry wrote:Ama ne... upravo sam rekao da sam izabrao banalan primjer. To ti je obostrano očitovanje gluposti i plitkog uma. na ovom primjeru. A ima ih milion drugih, nevezano za odnose među polovima, koji zorno dokazuju da nam je nacija otišla u kurac. Evo jedan: Kladionice. kakv je um čovjeka, muškarca poremećenih vrijednosti (blago rečeno), koji ima porodicu, ženu, dvoje djece, jedva nekakav poso, a svaki dan u svom bijednom životu planira po tome kada će otići i baciti cenera na utakmice ekipa za koje nikada u životu nije čuo, niti ga sport uopšte interesuje. I svaki dan tako. Kakav je to čovjek? Šta njegovi ukućani misle?
sve dok nije moj ukucanin... ne zelim da mislim, nisi izabrao najcrnji primjer .. i ta kladionica ne bi bila limitirajuci faktor :D no ko ti bira ukucane? sta mozes ti kao pojedinac.. uraditi po pitanju mentaliteta cijele nacije? nista prijatelju, izabrati adekvatnog ukucanina i odgojiti djecu... drugacije.
Goo

Post by Goo »

plesanje :-) jako

skembica ili trbuscic

kad mi skuha caj kad me boli grlo

moze se svercat po busevima sto se mene tice
irfan2

Post by irfan2 »

bug wrote:
Max.Cherry wrote:Ama ne... upravo sam rekao da sam izabrao banalan primjer. To ti je obostrano očitovanje gluposti i plitkog uma. na ovom primjeru. A ima ih milion drugih, nevezano za odnose među polovima, koji zorno dokazuju da nam je nacija otišla u kurac. Evo jedan: Kladionice. kakv je um čovjeka, muškarca poremećenih vrijednosti (blago rečeno), koji ima porodicu, ženu, dvoje djece, jedva nekakav poso, a svaki dan u svom bijednom životu planira po tome kada će otići i baciti cenera na utakmice ekipa za koje nikada u životu nije čuo, niti ga sport uopšte interesuje. I svaki dan tako. Kakav je to čovjek? Šta njegovi ukućani misle?
sve dok nije moj ukucanin... ne zelim da mislim, nisi izabrao najcrnji primjer .. i ta kladionica ne bi bila limitirajuci faktor :D no ko ti bira ukucane? sta mozes ti kao pojedinac.. uraditi po pitanju mentaliteta cijele nacije? nista prijatelju, izabrati adekvatnog ukucanina i odgojiti djecu... drugacije.
you cant change the world..only thing you can change is - your reaction to it...
Meshtar

Post by Meshtar »

Hm, mislim da je puno važnije imati gdje da radiš bezobrazluke nego imati auto...

Onaj ko zna sa ženama znaće i bosonog...onaj ko ne zna neće mu pomoći ni Porsche.
Možda hoće sa klinkama plitke inteligencije, ali ja ne napadam ono što me ne intrigira. Ne mogu ja s tom klinkom raspravljati o novom hitu Saše Matića samim tim niti mogu niti hoću s njom spavati.

Dakle, zaključak: Ko "munta" djevojke pomoću auta i keša, neka mu tako bude ako može. Meni je uvijek bio ćeif potruditi se oko neke koja me zanima, usputnih stanica svakako ima svugdje.
silentbob

Post by silentbob »

Max.Cherry wrote:Posao je tu, a jebo auto... ako je to vrhunac uspješnog Bošnjaka, onda smo nacija u kiti. Umjesto da napredujemo, imam osjećaj da iz godine u godinu se recipročno vraćamo unazad. Kao da pravimo korake natraške. Narod je gluplji, što ova tema pokušava pokazati, ali najžalosnije je što nikome to ne smeta. Samo meni, izgleda. Izabrao sam banalnu stvar, ali kad kroz ovako očite primjere to ne možemo uhavizat'... pišaj ga.
samo ti filozofiraj :D .......kurac ces ista tako zguzit :D :D
Mona Lisa

Post by Mona Lisa »

Sad sam shvatila ova tvoja slozena pitanja. Istina je da ima raznih zena al da vidis kako muskarci odgovaraju na jos jednostavnija pitanja :? :?
H

#16 Re: Šta vas mejk... pojednostavljeno.

Post by H »

Max.Cherry wrote:Evo, kako je ona tema očito bila isuviše komplikovana za shvatiti nježnijem polu, a kako sam ja još uvijek zapanjen činjenicom da je ogromna većina djevojaka u gradu spremna dati koke svakome ko vozi šta bilo na 4 točka, pitam:

Zašto, kako, šta... vas toliko loži kod prijevoznog sredstva zvanog automobil? Mazite li se kod kuće listajući Auto magazin? Maštate li o autima, sanjate li ih?

Ja imam poznanika, čisti glupan, školu mu završavala mama poslije nastave, on vatrogasac, vokabular mu se sastoji od riječi, "beton oca mi". Nije bitan on ovdje, jer ja njemu u suštini skidam kapu jer svaku noć druga mama u gradu se brine gdje je kćerka tinejdžerka zaglavila. Na kanalu. Špuru popravlja. Šta je fascinantno je upravo narav tih djevojaka. On ničim ne zaslužuje da ga ijedna normalna pogleda. Znači, do auta je. Šta one kontaju? I nemojte se hvatati priče tipa, "ma to su samo neke...". Ja, koliko sam shvatio, mislim da je ogromna većina takva. Samo što se jedna prodaje ovako, druga onako a treća je otvorena.
Te djevojke i ne zaslužuju boljeg lika...
silentbob

Post by silentbob »

Mona Lisa wrote:Sad sam shvatila ova tvoja slozena pitanja. Istina je da ima raznih zena al da vidis kako muskarci odgovaraju na jos jednostavnija pitanja :? :?
i ti isto :D :D
laradnaat

Post by laradnaat »

koliko god da žene govore kako se živi u svijetu muškaraca nije tačno. moramo biti svjesni da je ovo svijet žena, i da žene diktiraju dešavanje i promjene unutar njega. ko misli suprotno, vara se!

zašto su žene postale takve, ili se ponašaju tako. ZATO ŠTO ŽELE!!!!

veoma jednostavan odgovor.

ne treba generalizovati stvari, ali većina je postala takva i "loži" se na "4 točka". nije važno zašto, ali normalnim ljudima preostaje ono što su oduvijek imali: pamet-kvalitetna priča, i tehnika.

sve ostalo je prolazno, a to ne prolazi i može se pouzdati uvijek (ne može pući zupčasti).

očigledna je stvar da žene vole kada im se laže, pa zato navalite i lažite (moj savjet, laž će lakše progutati ukoliko vi vjerujete u istu).

a debili sa 4 točka neka tandaraju okolo i ginu (dabogda poginuli svi, jer je previše debila pa će svijet možda biti pametniji. žao mi samo nevinih ljudi koje ubijaju).
upala

Post by upala »

ima jedan broj cura koje se cisto zayebavaju kad pricaju o tome kako je eto bitno auto i slicno njesra!!!
djevojke koje padaju na jebene tockove sa jos jebenijim felgama su uglavnom iz skorojevickih porodica....fukara i sad da nenabrajam pa im je jedina satisfakcija eto tip koji vozi golfa4
sta njima ostaje u zivotu samo to...valjda imaju osjecaj da su sad nesto iznad...pa se mogu i qrciti pred ostalim ribama iz drustva!

ja nikad nikad ne bih s nekim garibom ili plitkoumnikom bila samo zato sto voza nesto bjesno....u najboljem slucaju osjecala bih se bjedno...pa ne bih mogla zamisliti da razgovaram s nekim koji zna sastaviti prostu recenicu i tek par padeza upotrebljava... u svrhu da mi objasni kako su niskoprofilne gume sminka...al nisu dobre u krivinama....(postoje li niskoprofilne gume:? :D )
znaci ovde se radi o nekim razlicitim svjetovima....kod nas je izgleda u modi sponzorluk...al proci ce to ako Bog da! :D :D
porCelaiN

Post by porCelaiN »

a da razmislis o promjeni mjesta na kojem si trazis curu? ocito jako cesto nalijećeš na te plitkoumnice što se podmazuju motornim uljem :) slazem se da je grad preplavljen njima, al opet 90 % cura koje ja znam ne traže likove sa bijesnim autima, nego same voze ili vozimo jedna drugu.. tako da .. il nabavi auto il curu koja vozi :)
Reina

Post by Reina »

"Iako je proslo nekoliko godina shvatio sam da sam zivio
s povrsnom zenom koja je praznila moju lisnicu, bila je
povrsna, lijena, prazna. Ipak sam je volio i patio...." napustila ga

iako je to shvatio on bi ponovo zivio sa takvom

jedini odgovor je dobio:

najgluplji covjek je ipak pametniji i privlacniji od najpametnijeg
majmuna
Vi mozda volite ove usporedbe i imponiraju vam,
e pa sad vi vidite kome je sta ovdje tesko za shvatiti :lol:
tigris

Post by tigris »

nije istina........ima ih vjerujem ali ja ne znam ni jednu :D takvu....moje skoro sve bitch (djugajice :-) voze ili ako nisu sa autom ili ne voze nikako uvijek imaju za taxi :D :D

eh....ako cemo iskreno.....pretproslog ljeta ..na moru pored mene je prosao crveni ferari.....polako je isao....ijao zvuka :-) 8-) :D znaci ako bi auto bilo recimo tog tipa bome bih se ja rado provozala :D :D naglasavam samo provozala :oops: ne bih mu dirala mjenjac :oops: :D
ferari je ferari......sta fali jedan krug :-) :D :D ostalo je sve sića :razz: :D :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Ma i dalje tvrdim ko zna doći će do cilja pa imao fiću ili porše ili skechers kao ja :-) :-)
Harrys

Post by Harrys »

:D jel to znaci da tabanovic fijaker vise nije u trendu. :lol: :lol:
tigris

Post by tigris »

isto tako ima mnogo momaka koji voze dobra kola.......nisu glupani papci itd :oops: :D nije dakle u pitanju ogromna vecina :oops: ni takvih cura a iskreno se nadam ni frajera koji jedino preko auta dolaze do šema :roll: :D I da .....Max ne poznaje tu ogromnu vecinu o kojoj govori prema tome nema dokaze da je ogromna vecina cura takva......mozda mu se samo tako cini :D :D :D :D

a ovo sto meštar kaze nije puno :D daleko od istine :-) :D :D
Post Reply