Tako sam umoran!
-
Svemirski_Jebach
#1 Tako sam umoran!
da mi se odmorit malo...nikako ne mogu na sve stici.
Imate li kakav savjet?
Imate li kakav savjet?
-
ivi
#3 Re: Tako sam umoran!
jaoooooooo svemirac ne kukaj ... (prestani bit jebach pa ces se odmoriti)Svemirski_Jebach wrote:da mi se odmorit malo...nikako ne mogu na sve stici.
Imate li kakav savjet?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sex u vakuumskoj sobi zna biti jako naporan...
Zao mi momka

Zao mi momka
-
Svemirski_Jebach
da sam ja barem od toga umoran ne bi mi ni bilo zao
nego, ljudi vi se zajebavate al stvarno kazem da nemam vremena ni za sta...posao, faks, raja, porodica...tako da mi se cini da za sebe imam samo onih 15 minuta vremena od kad legnem u krevet pa dok ne zaspim.

nego, ljudi vi se zajebavate al stvarno kazem da nemam vremena ni za sta...posao, faks, raja, porodica...tako da mi se cini da za sebe imam samo onih 15 minuta vremena od kad legnem u krevet pa dok ne zaspim.
-
ivi
uh svemirac ti si dobar ja 1 do 2 min nakon sto spustim glavu na jastuk vec spavam ...Svemirski_Jebach wrote:da sam ja barem od toga umoran ne bi mi ni bilo zao![]()
![]()
![]()
- horns&drums
Zamor svemirski, presija...
Mozes li uzeti odmor?
Idi negdje, sam samcat
Priroda najbolje lijeci ta stanja.
Meni je jednom godisnje tako.
Lijepo se spakujem i odem na vikendicu, iskljucim telefon, nema TV-a, radio ne palim. Samo lozim vatru i pijuckam lozu, vino, stali vec drugo...
Ponesem neku laganu knjigu, gledam zvijezde navecer, ma ne razmisljam ni o cemu duze od pola minute.
Uvijek sam se vracao kao nov, uvijek...
Mozes li uzeti odmor?
Idi negdje, sam samcat
Priroda najbolje lijeci ta stanja.
Meni je jednom godisnje tako.
Lijepo se spakujem i odem na vikendicu, iskljucim telefon, nema TV-a, radio ne palim. Samo lozim vatru i pijuckam lozu, vino, stali vec drugo...
Ponesem neku laganu knjigu, gledam zvijezde navecer, ma ne razmisljam ni o cemu duze od pola minute.
Uvijek sam se vracao kao nov, uvijek...
-
Svemirski_Jebach
eh da znas da cu to i uraditi...cim zavrsim ove ispite sad.
Uzet vikend i na vikendicu...
sto kazes lagana cuga, vatrica i dan dva...odmorit se od ovog jebenog pritiska.
Svigdje moras biti najbolji (ili barem dobar) , stici na sve, svakom dati ono sto od tebe ocekuje...osjetim ono sto ranije nisam shvatao i sto sam mislio da je sranje o kojem nam seru oni na zapadu. Ali kako koja godina, ja imam sve manje vremena...
Ljudi su sebicni, jer ne razumiju i ako im ne das ono sto od tebe ocekuju i sto im inache dajes naljute se...kazu ti da si sebican. A bas su oni sebicni.
Uzet vikend i na vikendicu...
sto kazes lagana cuga, vatrica i dan dva...odmorit se od ovog jebenog pritiska.
Svigdje moras biti najbolji (ili barem dobar) , stici na sve, svakom dati ono sto od tebe ocekuje...osjetim ono sto ranije nisam shvatao i sto sam mislio da je sranje o kojem nam seru oni na zapadu. Ali kako koja godina, ja imam sve manje vremena...
Ljudi su sebicni, jer ne razumiju i ako im ne das ono sto od tebe ocekuju i sto im inache dajes naljute se...kazu ti da si sebican. A bas su oni sebicni.
- horns&drums
O jekoslave, pa gdje si ti sasavi vrapcicu?

- Soul_Sista
Pooll:"Ja sam tako odmoran!
Ja sam tako odmoran!
Ja sam tako odmoran!
Slazi sebe tri puta i vjerovat ces da je tako... "
Jesi ti to polozio ispit ili si slagao tri puta da si polozio...

Ja sam tako odmoran!
Ja sam tako odmoran!
- horns&drums
Tako je space, posveti se sebi par dana i doci ces na normalu, 100%
- Pooll
Meni su odgodili ispitSoul_Sista wrote:Pooll:"Ja sam tako odmoran!
Ja sam tako odmoran!
Ja sam tako odmoran!
![]()
![]()
Meni su odgodili ispit
Meni su odgodili ispit
Tako sam sviju slagao
- Soul_Sista
Znaci nista od cvijeca, pleh musike i pleh pite..

-
keki
#24 Re: Tako sam umoran!
e pa ne moze se i studirati i raditi i forumasiti i nebiti umoran, uostalom tacno na danasnji dan si prije mjesec dana bio u Africi heheheSvemirski_Jebach wrote:da mi se odmorit malo...nikako ne mogu na sve stici.
Imate li kakav savjet?
zato ne zabusavaj
- horns&drums
hehe svemirac jesi li bolje?
Sjetio sam se jos necega, ja kada sam takav obrezujem vocke. Matere mi, vocke, zivu ogradu, kosim travu. Priroda je majka po tom pitanju.
Trenutno mi to ne treba jer imam jednu djevojcicu s kojom bas mogu popricati o svemu, pa me ona malo primiri. No djevojcice dodju i prodju, no tresnja, kajsija, visnja su uvijek tu, rastu i razvijaju se.
Nemoj se ni za pse vezati trajno, iako i oni pomognu, u igri s njima se zdravo razmislja. No, uginu i sta onda?
Biljke su zakon ( i curice hehe)
Sjetio sam se jos necega, ja kada sam takav obrezujem vocke. Matere mi, vocke, zivu ogradu, kosim travu. Priroda je majka po tom pitanju.
Trenutno mi to ne treba jer imam jednu djevojcicu s kojom bas mogu popricati o svemu, pa me ona malo primiri. No djevojcice dodju i prodju, no tresnja, kajsija, visnja su uvijek tu, rastu i razvijaju se.
Nemoj se ni za pse vezati trajno, iako i oni pomognu, u igri s njima se zdravo razmislja. No, uginu i sta onda?
Biljke su zakon ( i curice hehe)