Trazim stan 1-soban ili gasonjera
-
rashid
#1 Trazim stan 1-soban ili gasonjera
Trebo bi stan na duzi period(1-2 godine). Ima li ko kakva poznanstva ili veze?
Koliko je mjesecna kirija?
Hvala na odgovorima
Hvala na odgovorima
- Salko sto je u vodu skako
#2 Re: Trazim stan 1-soban ili gasonjera
a koliko bi ti mogo da platis???rashid wrote:Trebo bi stan na duzi period(1-2 godine). Ima li ko kakva poznanstva ili veze?
Hvala na odgovorima
- Salko sto je u vodu skako
jel bas mora biti navedena lokacija???rashid wrote:Neznam koliko su cjene al recimo 250KM - 350KM
- zena21
Mislim da za 350 mozes naci to sto trazis. Na drugim lokacijama ima i jeftinije. Kolega s posla placa 150 KM za jednosoban namjesten stan na A. Polju, ali lokacija gdje ti hoces je naravno znatno skuplja.
Malo protabiri oglase i sigurna sam da ces nesto naci. Sretno
-
rashid
Problem je samo sto nisam u SA, pa nemogu da pregledam Oglase ako su misljene novine. A na internetu nema "dobre" stranice gdje se moze sta pametno vidjeti.zena21 wrote:Mislim da za 350 mozes naci to sto trazis. Na drugim lokacijama ima i jeftinije. Kolega s posla placa 150 KM za jednosoban namjesten stan na A. Polju, ali lokacija gdje ti hoces je naravno znatno skuplja.
Stan moze i biti u Pofalici.
-
_BosanaC
Mislim da ti je malo glupo traziti bas oko Katedrale, pogotovo sto ti se valja svaki dan peglati s tramvajem na posao, plus guzvara koja i onako tamo vlada, da ne spominjemo cijene koje su dosta vece nego blize tvojoj firmi. Imas na http://www.*** SPAM ***.ba bruku oglasa, pa pronadji nesto, moja preporuka ti je Hrasno, Malta ili Pofalici, ako hoces da si blizu poslu a da ti nije daleko ni do carsije sprasiti.rashid wrote:Problem je samo sto nisam u SA, pa nemogu da pregledam Oglase ako su misljene novine. A na internetu nema "dobre" stranice gdje se moze sta pametno vidjeti.zena21 wrote:Mislim da za 350 mozes naci to sto trazis. Na drugim lokacijama ima i jeftinije. Kolega s posla placa 150 KM za jednosoban namjesten stan na A. Polju, ali lokacija gdje ti hoces je naravno znatno skuplja.
Pozdrav i sretno
-
rashid
Ja necu biti miran dok te dobro ne pocastim_BosanaC wrote:Mislim da ti je malo glupo traziti bas oko Katedrale, pogotovo sto ti se valja svaki dan peglati s tramvajem na posao, plus guzvara koja i onako tamo vlada, da ne spominjemo cijene koje su dosta vece nego blize tvojoj firmi. Imas na http://www.*** SPAM ***.ba bruku oglasa, pa pronadji nesto, moja preporuka ti je Hrasno, Malta ili Pofalici, ako hoces da si blizu poslu a da ti nije daleko ni do carsije sprasiti.rashid wrote:Problem je samo sto nisam u SA, pa nemogu da pregledam Oglase ako su misljene novine. A na internetu nema "dobre" stranice gdje se moze sta pametno vidjeti.zena21 wrote:Mislim da za 350 mozes naci to sto trazis. Na drugim lokacijama ima i jeftinije. Kolega s posla placa 150 KM za jednosoban namjesten stan na A. Polju, ali lokacija gdje ti hoces je naravno znatno skuplja.
Pozdrav i sretno
Hvala ti puno.
-
_BosanaC
Nema na cemu, a za rokanje se ne sikiraj, to bar u Bosni nije problemrashid wrote:Ja necu biti miran dok te dobro ne pocastim_BosanaC wrote:Mislim da ti je malo glupo traziti bas oko Katedrale, pogotovo sto ti se valja svaki dan peglati s tramvajem na posao, plus guzvara koja i onako tamo vlada, da ne spominjemo cijene koje su dosta vece nego blize tvojoj firmi. Imas na http://www.*** SPAM ***.ba bruku oglasa, pa pronadji nesto, moja preporuka ti je Hrasno, Malta ili Pofalici, ako hoces da si blizu poslu a da ti nije daleko ni do carsije sprasiti.rashid wrote: Problem je samo sto nisam u SA, pa nemogu da pregledam Oglase ako su misljene novine. A na internetu nema "dobre" stranice gdje se moze sta pametno vidjeti.
Pozdrav i sretnoi da se dobro narokamo na bazenima
Hvala ti puno.
-
bosna forever