OBN
Moderator: anex
- DaysleepeR
Pofalici, bivsi prodajni objekt Robot-a, odmah iznad Fabrike Duhana Sarajevo.
-
vela-ze
#4 Re: OBN
naravno da nisu sad su na adresi Humska 1sofist wrote:gdje se sada nalazi ta televizija, odakle emituje program ?
u pitanju je opklada, bio bih zahvalan da mi neko tacno kaze gdje su, jer ja tvrdim da nisu vise u zgradi PTT-a.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
koji je to amaterizamin33sa wrote:I tako OBN genijalci prekinuli emitiranje serije "Sjever i jug" u pola serije. Taman se zakuhalo.
prekinuli su i prije nekoliko godina
ISPOVIJDI U TAXIJU nakon 2 epizode
omiljenu seriju koju sam mislio snimiti
-
prleitihi
ma haj može još jednom..komi wrote:koji je to amaterizamin33sa wrote:I tako OBN genijalci prekinuli emitiranje serije "Sjever i jug" u pola serije. Taman se zakuhalo.
omiljenu seriju koju sam mislio snimitiu cjelosti
fuj
-
StupskaBitanga
#7 pa
bolje gledati extra serije koje su stavili umjesto Sjever i Jug Murphy Brown to su Zločinački umovi i u ime pravde
serije su
extra super
i ps drago mi je što se lude 70 vratile i Skoro Savršen a posebno Hope & Faith

serije su
i ps drago mi je što se lude 70 vratile i Skoro Savršen a posebno Hope & Faith
- burekodsira
komi wrote:koji je to amaterizamin33sa wrote:I tako OBN genijalci prekinuli emitiranje serije "Sjever i jug" u pola serije. Taman se zakuhalo.
fuj
sto je to amaterziam? ljudi ukinuli radi ne gledanosti... kvota nezadovoljavajuca i kapak... bili ti poslovao svjesno u gubitak?
-
Celicna_saka
Imas uredjaj koji moze pratiti po frekvencijama koji se kanal gleda u datom trenutku, uredno ga rentaju agencije za istrazivanje gledanosti.in33sa wrote:Hajde, slabe gledanosti, a OBN gledanost svog programa ocjenjuje kako??? imaju telepatske moci ili sta???
- Neelix
upravo takoComrad wrote:Na OBN-u nikad ne možete nešto propustiti, i ako propustite film, utakmicu, seriju nemojte se nervirati, to će biti reprizirano najmanje desetak puta tokom sedmice
ili je tuzno
ne zna covjek kako bi reagovao
- elektropotrosac
ja bih prije rekao da su Sjever i jug prikazivali u pogresno vrijeme. Gledanost nije prosta jednacina.
-
Ljubitelj Zabara
Bitange i Princeze je najbolje domaca serija u poslednjih 20 godina.
To je jedino sto im vredi od programa.
-
manki
#17 Re: pa
slažem se skroz !!!!StupskaBitanga wrote:bolje gledati extra serije koje su stavili umjesto Sjever i Jug Murphy Brown to su Zločinački umovi i u ime pravde
serije suextra super
i ps drago mi je što se lude 70 vratile i Skoro Savršen a posebno Hope & Faith![]()
pogotovo za Hope & Faith!! ODVALA SU SKROOOOOOOZ!
jedino mi krivo malo za south park što ga više neće biti nikako
- Truba
pa ako su već seriju kupili u paketu sa ostalom gomilom smeća znači da su već u gubitku prikazali reprizu do kraja ili neburekodsira wrote:komi wrote:koji je to amaterizamin33sa wrote:I tako OBN genijalci prekinuli emitiranje serije "Sjever i jug" u pola serije. Taman se zakuhalo.
fuj
sto je to amaterziam? ljudi ukinuli radi ne gledanosti... kvota nezadovoljavajuca i kapak... bili ti poslovao svjesno u gubitak?
- Sir Charles
Ljubitelj Zabara wrote:Bitange i Princeze je najbolje domaca serija u poslednjih 20 godina.
-
Dezidijat
Jooojj, taj OBN me zivcira jarane...ovdje u Makedoniji jedini TV kanal kojeg mozes gledat iz BH je OBN
UZAS!!
Po citav dan , samo neke sapunice, kic muzika i neki OBN Talenti ...mrsss,baa..
pozelio sam vidjet pravu musku televiziju nesto kao TV Jasmin...eh to je bila TV jarane, imo' si sve SPORT, POLITIKA, SPORT , VIJESTI (iz svijeta), Muzicki program i Erotski filmovi...ZAKON
Dje su nestala ta dobra vremena, sada je sve u znaku sapunica, OBN Talenata i vijesti tipa : Sta je Dodik zaprijeto i kome + rat u Iraku...Nema vise romantike i onog duhovnog zadovoljsta koje ti Televizija moze pruzit jarane..
Po citav dan , samo neke sapunice, kic muzika i neki OBN Talenti ...mrsss,baa..
pozelio sam vidjet pravu musku televiziju nesto kao TV Jasmin...eh to je bila TV jarane, imo' si sve SPORT, POLITIKA, SPORT , VIJESTI (iz svijeta), Muzicki program i Erotski filmovi...ZAKON
Dje su nestala ta dobra vremena, sada je sve u znaku sapunica, OBN Talenata i vijesti tipa : Sta je Dodik zaprijeto i kome + rat u Iraku...Nema vise romantike i onog duhovnog zadovoljsta koje ti Televizija moze pruzit jarane..
-
in33sa
Kakvih sve misljenja ima, nije ni cudo sto pokoji diletant prodje i kao urednik tv kuce.
Pa ne prekida se serija u pola, bog te mazo, vec se mijenja termin ako bas mora. Eto kao OBN je krcat odlicnim programom pa ne mogu naci termine
sve repriza do reprize.
Boze sacuvaj i sakloni.
Pa ne prekida se serija u pola, bog te mazo, vec se mijenja termin ako bas mora. Eto kao OBN je krcat odlicnim programom pa ne mogu naci termine
Boze sacuvaj i sakloni.
- Truba
ma dobro
ako je stari BHT mogao među prvima u svijetu pustiti THE x files 6. sezonu
pa su lagano počeli puštati prvu drugu i treću... daklem kasnili su oko 6 godina za svijetom sa te tri sezone
i tu su stali
a šta je sa 4. 5.
:D:D
onda može jedna nedržavna TV da kasapi bijedne ispovijedi u taxiju
ako je stari BHT mogao među prvima u svijetu pustiti THE x files 6. sezonu
pa su lagano počeli puštati prvu drugu i treću... daklem kasnili su oko 6 godina za svijetom sa te tri sezone
i tu su stali
onda može jedna nedržavna TV da kasapi bijedne ispovijedi u taxiju
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
Možda sam promašio temu ali ovo moram da kažem!!! Komentar Sabahudina Vugdalića sa OBN-a sa tekme Ajax-Dinamo: "Ovaj Mandžukić kao da je u posljednjih sedam dana jeo Popajevu hranu"

-
piskerernest
inače je vugdalić katastrofa od komentatorasuad-sarajevo wrote:Možda sam promašio temu ali ovo moram da kažem!!! Komentar Sabahudina Vugdalića sa OBN-a sa tekme Ajax-Dinamo: "Ovaj Mandžukić kao da je u posljednjih sedam dana jeo Popajevu hranu"![]()
![]()