Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ocekivala sam ozbiljne odgovore!
osjecate li da ste posebno vezani za nesto neku zivotinju ili sl pa da vas je to mozda nekad navelo da pomislite da ste u predhodnom zivotu bili bas ta zivotinja ili sl.
bio mlad, vozio tomos do Akademije i smio ga ispred parkirati, skako sa svjetionika; od kopna srece i socializma u more kredita, cekova i vikendica na trebevicu. Znao gdje je kumrovec i znao frajera na blagajni, cekao osamdesetcetvrtni snijeg, turiste i revoluciju slobodnog trzista - imao djevojku i novac i rahat i neunistiv tranzistor. plakao zbog smrti Lennona i smijao se kad su mi kosevski sarletani rekli 'crko nam Marshall!!!'. sad mi se djeca ukradenih haustora smiju i vicu 'lazes ciko, lazes' dok slusaju moje price o proljetnoj smrti i reinkarnaciji u svijetu mobilne telefonije......
"No_oNe__"]ocekivala sam ozbiljne odgovore!
osjecate li da ste posebno vezani za nesto neku zivotinju ili sl pa da vas je to mozda nekad navelo da pomislite da ste u predhodnom zivotu bili bas ta zivotinja ili sl.
hzm, iskreno se nadam da nisi vezana za dio pribora za jedenje
No_oNe__ wrote:ocekivala sam ozbiljne odgovore!
Poznata mi ta teorija. I ne radi se u tome da je neko bio konj ako se suosjeca s njim. Vec, cini mi se, o ponovnom radjanju 'duse' u nekom drugom fizickom obliku. Naravno poslije smrti.