Siguran sex?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
laradnaat
#1 Siguran sex?!
Molimo vas da odgovorite na anketu i da ostavite vas komentar
-
laradnaat
vidim da cak i ozbiljne teme nailaze na neozbiljne komentare
pa neka djeco, svi se srecemo sa problemima, samo pazite da vas ti problemi ne dodju glave, a vrlo lako se moze desiti
narocito sa takvim mentalitetom, ne zaboravite GUMA GLAVU CUVA!!!!
i guma je jedina protekcija i preventiva za sve moguce spolne/polne bolesti na koje mozete naici.
lako je cekati da steknete neko znanje, ali dali se vi sami edukujete????
treba biti zainteresovan i citati dosta...
pa neka djeco, svi se srecemo sa problemima, samo pazite da vas ti problemi ne dodju glave, a vrlo lako se moze desiti
narocito sa takvim mentalitetom, ne zaboravite GUMA GLAVU CUVA!!!!
i guma je jedina protekcija i preventiva za sve moguce spolne/polne bolesti na koje mozete naici.
lako je cekati da steknete neko znanje, ali dali se vi sami edukujete????
treba biti zainteresovan i citati dosta...
- Bosanac sa dna kace
Mnogi ljudi na Balkanu imaju obicaj reci; Poslije ***anja nema kajanja, a nisu ni svjesni da to kosta zivota!
Sto jes' jes' guma glavu cuva!
Sto jes' jes' guma glavu cuva!
- anais_nin
#10 Re: Siguran sex?!
meni je interesantno da se na ovakvim temama uglavnom svi oglasavaju u korist sigurnog sexalaradnaat wrote:Molimo vas da odgovorite na anketu i da ostavite vas komentar
samo znam da u praksi sa vecinom balkanaca muskog roda se mora i te kako natezati oko koristenja gumice
- anais_nin
jest sipak???micika wrote:Jednom sedmicno.....pa i nije neki rizik![]()
![]()
najozbiljnije
![]()
Apstinencija je najbolja zastita![]()
-
micika
Ronilac je ostao bez kisikaanais_nin wrote:jest sipak???micika wrote:Jednom sedmicno.....pa i nije neki rizik![]()
![]()
najozbiljnije
![]()
Apstinencija je najbolja zastita![]()
odes u doktora pa te tamo necim zaraze a ti se ovamo patio/la apstinencijom
gumu na glavu pa tek onda u ronjenje...
- sana_t
- Location: The seminar on time travel will be held three days ago - Sarajevo
#14 Re: Siguran sex?!
anais_nin wrote: samo znam da u praksi sa vecinom balkanaca muskog roda se mora i te kako natezati oko koristenja gumice
joj ovo si tako u pravu
- Saian
#16 Re: Siguran sex?!
anais_nin wrote: samo znam da u praksi sa vecinom balkanaca muskog roda se mora i te kako natezati oko koristenja gumice
bolje natezat gumicu nego kolica ili josh gore infuziju
- anais_nin
#17 Re: Siguran sex?!
ma mi smo tu u prednosti tokom pregovoraSaian wrote:anais_nin wrote: samo znam da u praksi sa vecinom balkanaca muskog roda se mora i te kako natezati oko koristenja gumice
bolje natezat gumicu nego kolica ili josh gore infuziju![]()
- Bumbar
#18 Re: Siguran sex?!
upravo tako...kondom=sex...bez kondoma= Desanka hahaanais_nin wrote:
ma mi smo tu u prednosti tokom pregovorafino kazes "ili s gumicom ili nikako"
rijetko koji ce izabrat ovu drugu opciju
naravno cast izuzecima
U pravu si...kad se prica o tome gotovo svi su za to ali u praksi nista...
- cHupjahalic@
#19 Re: Siguran sex?!
Upoznaj partnera, testirajte se ako ste nesigurni pa tek onda hoplaaaaa u krevet.Saian wrote:bolje natezat gumicu nego kolica ili josh gore infuzijuanais_nin wrote: samo znam da u praksi sa vecinom balkanaca muskog roda se mora i te kako natezati oko koristenja gumice![]()
Fakat ovo najozbiljnije mislim, ljudi nisu ni svjesni koliko rizikuju samo zbog tih par minuta/ sekundi/ sati.
- anais_nin
#20 Re: Siguran sex?!
to bi bilo jednostavno da je sav sex koji se odvija monogaman i u okviru veza/ljubavicHupjahalic@ wrote:Upoznaj partnera, testirajte se ako ste nesigurni pa tek onda hoplaaaaa u krevet.Saian wrote:bolje natezat gumicu nego kolica ili josh gore infuzijuanais_nin wrote: samo znam da u praksi sa vecinom balkanaca muskog roda se mora i te kako natezati oko koristenja gumice![]()
- Saian
#21 Re: Siguran sex?!
pa sto mene citira iznad ovih rijechicHupjahalic@ wrote:Upoznaj partnera, testirajte se ako ste nesigurni pa tek onda hoplaaaaa u krevet.Saian wrote:bolje natezat gumicu nego kolica ili josh gore infuzijuanais_nin wrote: samo znam da u praksi sa vecinom balkanaca muskog roda se mora i te kako natezati oko koristenja gumice![]()
Fakat ovo najozbiljnije mislim, ljudi nisu ni svjesni koliko rizikuju samo zbog tih par minuta/ sekundi/ sati.
- cHupjahalic@
#22 Re: Siguran sex?!
Draga @anaisanais_nin wrote:to bi bilo jednostavno da je sav sex koji se odvija monogaman i u okviru veza/ljubavi
Evo jedan primjer: Ovdje u Skandinaviji ima jedan reality show gdje ubace par osoba iz Svedske i par osoba iz Norveske u jednu kucu iz koje ne izlaze preko 3 mjeseca.
Sta se desava: par sati poslije ulaska u kucu citave kamere su upirene u njih u cijeloj kuci ali djaba kamera, djaba sve: oni skacu jedni na druge.
Ali zato je uvedeno pravilo: svi koji dobiju pozitivan odgovor da mogu uci u kucu moraju se HIV testirati pa da niko nista ne rizikuje.
A tamo nek se tamane koliko im volja.
Eh, da je tako nesto uvesti za sve koji izlaze po diskacima i kaficima. HIV test, hepatitis test pa tek onda dobijas zeleno svijetlo za ulazak.
- cHupjahalic@
#23 Re: Siguran sex?!
Ma ja znam da si ti pametan i da ti to ne radis takoSaian wrote:pa sto mene citira iznad ovih rijechi![]()
![]()
- Saian
#24 Re: Siguran sex?!
cHupjahalic@ wrote:Ma ja znam da si ti pametan i da ti to ne radis takoSaian wrote:pa sto mene citira iznad ovih rijechi![]()
![]()
, ali morala sam povuci paralele sa tvojim porukama posto je bila taman
za moju nadovezanu
poruku.
![]()
uvijek sam bio dobar, ko vez vako mislim
- anais_nin
#25 Re: Siguran sex?!
cHupjahalic@ wrote: Eh, da je tako nesto uvesti za sve koji izlaze po diskacima i kaficima. HIV test, hepatitis test pa tek onda dobijas zeleno svijetlo za ulazak.![]()
![]()