muskarci i taktika:)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
missy
#1 muskarci i taktika:)
Koma mi je, i donekle razumijem, da se orginalnost nekako zagubila... u nacinu prilaska djevojci i eventualnoj komunikaciji s istom...ali da mi se desi muskarac s tako otrcanom frazom...tipa..jel se znamo odnekud...nisam ni sanjala...
Pa ne popij i ne razbij...
A "vjerujem" da ni mi zene ne bismo znale bolje
- kriticarka_nikova
#8 Re: muskarci i taktika:)
Meni takvi ni ne prilaze srecommissy wrote:Koma mi je, i donekle razumijem, da se orginalnost nekako zagubila... u nacinu prilaska djevojci i eventualnoj komunikaciji s istom...ali da mi se desi muskarac s tako otrcanom frazom...tipa..jel se znamo odnekud...nisam ni sanjala...Pa ne popij i ne razbij...
A "vjerujem" da ni mi zene ne bismo znale bolje
![]()
- kriticarka_nikova
Meni pridju oni dzentlmeni sa izglancanim cipelama....podignu obrvu i onda pocnu svoju zanimljivu pricu......
"Imam kucu na Pagu.....u Sarajevu na tri sprata......vozim BMW ......."
- bpsang
ZIVIM OD DANAS DO SUTARAkriticarka_nikova wrote:Meni pridju oni dzentlmeni sa izglancanim cipelama....podignu obrvu i onda pocnu svoju zanimljivu pricu......
"Imam garazu na Pagu.....u Sarajevu tri vagona.....vozim BMX BICIKL ......."
Slusam turbo folk
Ides li na Teferić ,,, mogli bi se tamo nač...
-
micika
kriticarkokriticarka_nikova wrote:Meni pridju oni dzentlmeni sa izglancanim cipelama....podignu obrvu i onda pocnu svoju zanimljivu pricu......
-
Harrys
missy,budi sretna
ima uvijek gore od goreg.
Musˇkarac. Rane tridesete. U pomalo neudobnom polozˇaju oslonjen na sˇank. Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca. Po odjeci, nogama koje u ritmu muzike titraju po podu, po drzˇanju tijela, prosto po svemu, mozˇe se reci, stereotipni Eros.
Dva stola dalje, sama, mirna, sjedi lijepa zˇena. Po vanjsˇtini bi se reklo da su generacija. Je li samo dobro ocuvana ili je stvarno ista godina proizvodnje, tesˇko je reci, ali da dobro izgleda je fakat.
- Mmmm, vidi one mace - pomisli nasˇ glavni junak - basˇ dobro izgleda. Kako bi samo rado pricao s njom... Ali sˇta da joj kazˇem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokusˇam pricati s nekom zˇenom, valjam samo gluposti.. Hm.. Znam!! Reci cu joj da sam se u nju zaljubio na prvi pogled. Ma, ne.. Radije ne.. Ismijace me i izvaliti neki od zˇenskih fazona na tu temu. Mozˇda da joj posˇaljem pice, a ostatak ce doci sam po sebi. Pih, basˇ sam smotan.
U tom trenutku zˇena ustaje i odlazi.
- Jebi ga... Stvar se sama od sebe rijesˇi. Basˇ sam smotan. Kako mi fali hrabrosti svaki put. Toliko je tema o kojim bi se dalo nesˇto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Sˇta mi mozˇe biti, da me odbije ili da pristane?! Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slucaju umro od srece. Nej se. Mozˇda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa zˇena donijela...
Par minuta poslije, zˇena se vraca i sjeda za isti stol.
- Evo je opet!! Vratila se!! To je to! To mora da je znak! Mi smo odredjeni jedno za drugo! Sad cu joj prici. Valjda ispricam nesˇto interesantno! Sad ili nikad!
Eksira svoj dupli pelinkovac da se okurazˇi, provuce ruku kroz kosu, uvuce stomak, ispravi ledja, lagano odsˇeta do stola za kojim lijepa zˇena sjedi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita:
"Jesi ti to pisˇala?!"
Musˇkarac. Rane tridesete. U pomalo neudobnom polozˇaju oslonjen na sˇank. Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca. Po odjeci, nogama koje u ritmu muzike titraju po podu, po drzˇanju tijela, prosto po svemu, mozˇe se reci, stereotipni Eros.
Dva stola dalje, sama, mirna, sjedi lijepa zˇena. Po vanjsˇtini bi se reklo da su generacija. Je li samo dobro ocuvana ili je stvarno ista godina proizvodnje, tesˇko je reci, ali da dobro izgleda je fakat.
- Mmmm, vidi one mace - pomisli nasˇ glavni junak - basˇ dobro izgleda. Kako bi samo rado pricao s njom... Ali sˇta da joj kazˇem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokusˇam pricati s nekom zˇenom, valjam samo gluposti.. Hm.. Znam!! Reci cu joj da sam se u nju zaljubio na prvi pogled. Ma, ne.. Radije ne.. Ismijace me i izvaliti neki od zˇenskih fazona na tu temu. Mozˇda da joj posˇaljem pice, a ostatak ce doci sam po sebi. Pih, basˇ sam smotan.
- Jebi ga... Stvar se sama od sebe rijesˇi. Basˇ sam smotan. Kako mi fali hrabrosti svaki put. Toliko je tema o kojim bi se dalo nesˇto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Sˇta mi mozˇe biti, da me odbije ili da pristane?! Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slucaju umro od srece. Nej se. Mozˇda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa zˇena donijela...
- Evo je opet!! Vratila se!! To je to! To mora da je znak! Mi smo odredjeni jedno za drugo! Sad cu joj prici. Valjda ispricam nesˇto interesantno! Sad ili nikad!
Eksira svoj dupli pelinkovac da se okurazˇi, provuce ruku kroz kosu, uvuce stomak, ispravi ledja, lagano odsˇeta do stola za kojim lijepa zˇena sjedi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita:
"Jesi ti to pisˇala?!"
- alphonse kauders
Harrys wrote:missy,budi sretnaima uvijek gore od goreg.
![]()
"Jesi ti to pisˇala?!"
Eh, ali opet mi nisu jasne ni te žene, toliko kukaju kako smo stidljivi i smotani i da neće niko da im priđe, a kad se neki sumanuti jadnik odvaži, skupi dovoljno hrabrosti pa jedva smisli i ono "znamo li se odnekud?", odjebu ga u čas posla. Kaže- neorginalan.
Pa haj ti majčin sine priđi više.
- cHupjahalic@
Al` sto se zamarati kad mozete na ceduljici ostaviti svoj broj telefona i cekati da vas cuJa nazove.
P.S. Pazite pa da je rukopis ono ni
fin, a ni
ruzan
... nesto
izmedju. 
P.S. Pazite pa da je rukopis ono ni