kick-box u sarajevu?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
v.
#1 kick-box u sarajevu?
zanima me postoji li negdje u ovom gradu nesto ovakvo, ali cisto u rekreativnom smislu...znaci, ne klasicni treninzi i sve sto ide s tim
-
sumiko
Ako nisi za takmicenje, ovo ti je odlicna varijanta - Total Combat, kurs baziran na elementima iz vise borilackih vjestina, u kombinaciji sa jalijaskim forama
Sve podatke ces naci na webu
http://www.gymsfera.com
-
rikardoreis
vid je - sveprisutna sumikosumiko wrote:Ako nisi za takmicenje, ovo ti je odlicna varijanta - Total Combat, kurs baziran na elementima iz vise borilackih vjestina, u kombinaciji sa jalijaskim forama![]()
-
sumiko
rikardoreis wrote:vid je - sveprisutna sumikosumiko wrote:Ako nisi za takmicenje, ovo ti je odlicna varijanta - Total Combat, kurs baziran na elementima iz vise borilackih vjestina, u kombinaciji sa jalijaskim forama![]()
http://www.gymsfera.comod filozofije, divisiona preko ninje do jalijaskih udaraca
![]()
Hahah, pa valjda znaš da su borilačke vještine i filozofija usko povezane discipline.
Muzika se podrazumijeva! (nešto se ne mogu sjetiti šta Leslie sluša?!)
A ako se sjećaš, seks mi je glavna specijalnost.
Šta ćeš, svestrana žena
-
rikardoreis
sumiko wrote:rikardoreis wrote:vid je - sveprisutna sumikosumiko wrote:Ako nisi za takmicenje, ovo ti je odlicna varijanta - Total Combat, kurs baziran na elementima iz vise borilackih vjestina, u kombinaciji sa jalijaskim forama![]()
http://www.gymsfera.comod filozofije, divisiona preko ninje do jalijaskih udaraca
![]()
Hahah, pa valjda znaš da su borilačke vještine i filozofija usko povezane discipline.
Šta ćeš, svestrana žena
Leslie slusa samo sum katane, jecaj shurikena i zov kosookih ljepotica
sjecam te se, vise si me uzbudjivala od leslijevog harageia
hocu seks
-
sumiko
rikardoreis wrote:sumiko wrote:rikardoreis wrote: vid je - sveprisutna sumikood filozofije, divisiona preko ninje do jalijaskih udaraca
![]()
Šta ćeš, svestrana žena![]()
Leslie slusa samo sum katane, jecaj shurikena i zov kosookih ljepotica![]()
sjecam te se, vise si me uzbudjivala od leslijevog harageia![]()
hocu seks, svestrana zeno!
![]()
![]()
![]()
Mene uzbudjuju muskarci koji znaju sta hoce, a jos ako baratas hladnim oruzjem kao sto to radis sa rijecima, imas sanse
-
habul_m
A znaš šli gdje se taj klub tačno nalazi, koja je adresa kluba i broj telefona. Ako znaš dobro bi bilo da mi daš.arman1 wrote:Imaš i Bosna sa trenerom Ređepom. Šamionski klub koji daje i dobru rekreaciju. Za svakog po nešto
Unaprijed hvala.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Dvorana GAZAZ jetimsko naselje na Mojmilu.habul_m wrote:A znaš šli gdje se taj klub tačno nalazi, koja je adresa kluba i broj telefona. Ako znaš dobro bi bilo da mi daš.arman1 wrote:Imaš i Bosna sa trenerom Ređepom. Šamionski klub koji daje i dobru rekreaciju. Za svakog po nešto
Unaprijed hvala.
Treninzi Ponedeljak i Četvrtak od 20,30. Cijena čini mi se 20 ili 25 KM.
Info tel ču ti ddati na PM ako hočeš.
-
habul_m
A dvorana gazzaz jeli misliš na osnovnu školu na mojmilu koja se zove ''Osnovna Škola Al Walidein Gazzaz''. Jeli tako.arman1 wrote:Dvorana GAZAZ jetimsko naselje na Mojmilu.habul_m wrote:A znaš šli gdje se taj klub tačno nalazi, koja je adresa kluba i broj telefona. Ako znaš dobro bi bilo da mi daš.arman1 wrote:Imaš i Bosna sa trenerom Ređepom. Šamionski klub koji daje i dobru rekreaciju. Za svakog po nešto
Unaprijed hvala.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
DAhabul_m wrote:A dvorana gazzaz jeli misliš na osnovnu školu na mojmilu koja se zove ''Osnovna Škola Al Walidein Gazzaz''. Jeli tako.arman1 wrote:Dvorana GAZAZ jetimsko naselje na Mojmilu.habul_m wrote: A znaš šli gdje se taj klub tačno nalazi, koja je adresa kluba i broj telefona. Ako znaš dobro bi bilo da mi daš.
Unaprijed hvala.