Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja ne mogu smislit MOJI SU DRUGOVI......od Bajage.....a ne postujem ga nit ga cijenim......kako je to odvratna pjesma.....inace Balaga je sav dobro odvratan
Meni je pravo mrzak Dino Merlin i osobito "Bosnom pehar probeharao".
Bez politickih konotacija molim, ali kada odem na utakmicu reprezentacije i skontam da ljudi ne znaju nista drugo otpjevati uz Bosna, Bosna zivor mi se smuci.
sorge_sa wrote:djecace dragi kad sam ja sluso Black Flag....ti si pjevo Djeca pjevaju hitove Mali Slager Sezone.......pito te Kike u kojem je dzepu krompir
e ovom reakcijom si zasluzhio epitet korasha ajoj danas, pitaj koja nije sjetio sam se, podsjeti me ova brkina reakcija Steppenwolf -"Born to be wild" isklisheizirana al jako
jako dugo ne slusam radiostanice ni mtv..tako da se ne mogu sjetit..
al ugl sve pomenute dosad i plus par njih koje se nemogu sjetit al znam da me nerviraju
ps domace turbo & co umotvorine ne zasluzuju da se pomenu u ovoj temi
uh, metallica (naj bend svih vremena ) ima jedan shit.... instrumentala the call of ktulu...meni je to tako dosadnaaaaa pjesma
a od ovih sto ne slusam, a idu mi na zivce....touch & go - would you DEBILNO ma ima ih....svaka "elektronska" sto nazovi umjetnici na kompjuteru naprave....povraca mi se na to
A wrote:Luca. My name is Luka, I live on the second floor I live upstairs from you, Yes I think you've seen me before If you hear something late at night .....
Ne moguuuuuuu
a ja bas tu i Caramel od Suzanne Vega pravo gotivim
ja se uglavnom jezim od onih instant hitova koji se pocnu konstantno vrtiti po kafanama ali pjesma od koje se ludjacki jezim je makarena...mada ne znam njihov "ostali rad" osim te pjesme, ali to kad cujem muka mi dodje