Toronto raja..
-
passenger
#1 Toronto raja..
Koliko nas ima u Torontu? Gdje obicno izlazite?
-
passenger
Pa i ja uglavnom izlazim u taj dio grada. Mada sam bio jedno vrijeme u jednom drugom gradu. Inace obicno sam izlazio u Element, Nasa ili u neki od clubova na Peter, John, Richmond str.
jedno vrijeme bio je Gypsy-fx na Gerrard ili College i Parlamentu.
Po dani Starbucks, little Italy, Danforth ili tako negdje gdje je dobar espresso. Znas li neko mjesto gdje se moze popiti dobra kafa i poslusati dobre zike ? I hvala na persiranju ali bolje da predjemo na ti.
Po dani Starbucks, little Italy, Danforth ili tako negdje gdje je dobar espresso. Znas li neko mjesto gdje se moze popiti dobra kafa i poslusati dobre zike ? I hvala na persiranju ali bolje da predjemo na ti.
-
zlata
Ma daj bolan...sta ti bide...sto's tol'ko uozbiljio!passenger wrote:Zlato...relax..cemu takve rijeci. Naravno da vaze.
Sta fali malo promjene!?
- DiplomataSaSela
-
sivke
Hmm, ima jedna dobro mjesto blizu Bloor I Bathurst. Zove se Future's. Tu nije lose sjesti sa rajom i popiti nesto. Pored toga, na U of T ima dobrih mjesta. Hart house, university college, itd. Kao sto sigurno znas, nije to ko u sa, al eto, ima dobre zike, i raje.passenger wrote:Pa i ja uglavnom izlazim u taj dio grada. Mada sam bio jedno vrijeme u jednom drugom gradu. Inace obicno sam izlazio u Element, Nasa ili u neki od clubova na Peter, John, Richmond str.
-
neko iz mase
sta bi mogli preporuciti sad za petak postso dolazim sa rajom da malo svijeta vidimo
-
neko iz mase
sad u subotu ima turnir malog fudbala u svrhu humanitarne akcije za djecu sehida, a ujedino i sastanak bhfanaticosa usa i kanade, pa bujrum,
- anais_nin
al se pripazi, neki od nas su krenuli lagano prema zapaduZadig wrote:uf, sva sreca te nas nema u vankuveru kao u torontu
sto se izlazaka tice ja ponovo otkrivam neka nova stara mjesta