Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Upravo sam se vratio s posla i pade mi nešto na pamet. (rijetko se dešava alii se desi). Generacija koja je čitala stripove sjeća se Modesty Blaise, pa zanima me ima li ljepša žena od nje?? Za neupućene slika...
Elem, saće neko reći ovo ili ono, ali nije ni to poenta, nego upoznah ženu na chatu britku, inteligentnu....i prvu koja me uspjela zbunitii, prava špijunka, ima milion identiteta...i oglašava se stalno na forumu, i biće jedna od prvih koja će ovo pročitati ujutru....a onda sam prošlost, ili budućnost.
Meshtar, ... kad vec spominjes junake iz stripova, .... znas li ti kad je Zagor dosao u Sarajevo i kad je trazio Bebu Selimovic.
Znam da ne znas, e ..... reci cu ja tebi kako je tekao razgovor medju njima.
Zagor: - Jes` ti ona Beba sto pjeva ... "zvjezda tjera mjeseca" ?
Beba: - Jesam, ... ja to pjevam i sta sada hoces ?
Zagor: - Pa nista, ... samo hocu da te pitam sta ti znaci ono, ... "Zagoru ga zatjera" ....
Upravo sam se vratio s posla i pade mi nešto na pamet. (rijetko se dešava alii se desi). Generacija koja je čitala stripove sjeća se Modesty Blaise, pa zanima me ima li ljepša žena od nje?? Za neupućene slika...
Elem, saće neko reći ovo ili ono, ali nije ni to poenta, nego upoznah ženu na chatu britku, inteligentnu....i prvu koja me uspjela zbunitii, prava špijunka, ima milion identiteta...i oglašava se stalno na forumu, i biće jedna od prvih koja će ovo pročitati ujutru....a onda sam prošlost, ili budućnost.
Uh, Modesti je bila i uvijek ce ostati sexy. Ali imaju i mladje generacije svoju heroinu, gledajte novu Laru. Naljepsa do sada, sise joj narasle, none dobre,sve...
pape wrote: Meshtar, ... kad vec spominjes junake iz stripova, .... znas li ti kad je Zagor dosao u Sarajevo i kad je trazio Bebu Selimovic.
Znam da ne znas, e ..... reci cu ja tebi kako je tekao razgovor medju njima.
Zagor: - Jes` ti ona Beba sto pjeva ... "zvjezda tjera mjeseca" ?
Beba: - Jesam, ... ja to pjevam i sta sada hoces ?
Zagor: - Pa nista, ... samo hocu da te pitam sta ti znaci ono, ... "Zagoru ga zatjera" ....