usvojeno!!
Nevalja.stochar wrote:Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo!
(Izvođač: Let 3)
Nisu...kekec wrote:Nevalja.
Onda su jaja na ocima. Nece se nista vidjeti.
Mozda nesto u ovom stilu ( biti ces sit, a mozes gledati):novel wrote:vama gospodo ni jedan penis ne valja, pa zaboga sta hoceteNevalja.![]()
"Srbi protiv, Bošnjaci i Hrvati za ...........pozdravljena je od strane Bošnjaka i Hrvata, dok su Srbi nezadovoljni." Ustvari oni su nezadovoljni, hoce josstochar wrote:Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo!
Pa je li moze ikako malo kulturnije?stochar wrote:Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo!
Fair, je li ovo toj prijedlog za grb?Fair Life wrote:Nisu...kekec wrote:Nevalja.
Onda su jaja na ocima. Nece se nista vidjeti.
A.....stochar wrote:Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo,
Kurcem u čelo!
Stari wrote:Volio bih kad bi neko od ovih profesionalaca na rapidshareu stavio link prema toj pjesmi pa da je poslusam ....premda ovako "na nevidjeno" mi motiv izgleda dobar....premda bi se mozda moga malo modifikovati tj adaptirati ...izvodjenju svecanim prigodama (na utakmicama, prilkom posjeta stranih delegacija i tako to)...evo ovako na prvu dao bih prijedlog nacrta izmjena u refrenu...nao i skicu za eventualnu muzicku zavjesu u prilikom izvodjenja u svecanim prlikama.
Dakle tempo alegretto , klasicni dvotakt (koracnica) ....melodija od pjesme ...Uz marsala tita / junackoga sina ...i td. I refren upada kao bridge...
Sa kurcem u celo
Mi krocimo smjelo
i cvrsto mi stiskamo
pest.
Ko drugcije kaze
(naravski)klevece i laze
ili time ili dvomjesecnim posjetama komisije?Vingo wrote:Nisam zadovoljna jednoumljem u tekstu.....
mr__bosnjak wrote:(muzika - intro)![]()
![]()
Idemo javno,
kazemo svoje,
zemlja sjebana al´ nedam moje,
Ne znam sta znaci gvochar,
al´ lider nam je stochar,
Dao je prijedlog za himnu nasu,
evo je pa pa iskapite flasu,
Refren
........ovo je nase selo......
Kurcem u celo
Kurcem u celo
kazem opet ovo je nase selo
Kurcem u celo
Kurcem u celo!
copyright by: Sa-X Productions
pa ti si pokretac teme... red je....stochar wrote:Sta cekas? Salji!mr__bosnjak wrote:![]()
![]()
![]()
Tako ti je mala kad himnu pravi Bosanac
VIJEĆE MINISTARA
Adresa: Trg BiH 1,
71.000 Sarajevo