Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Upomoc!!!
Treba mi tema rad pedagoga sa djecom koja imaju poteskoca u ucenju ili poremecaju ucenja kod djece i savjetodavni rad sa takvom djecom.
Plizzzzzz pomozite,treba mi hitnoooooo,dajte mi link...
Hvala
krava wrote:btw
pedagogija i psihologija su dvije razlicite stvari...cisto da znas...
kravo e bas ti hvala na pojasnjenju.U pitanju je rad iz psihologije tek da znas.......
pa cekaj je l tebi trebaju radovi o psiholozima koji rade s djecom sa poteskocama u ucenju ili o pedagozima? to nije isto....i nisu iste metode rada...
Pedagoška ili školska psihologija bavi se pitanjima ocjenjivanja,strukture razrednog kolektiva, izučavanjem i pomaganjem učenika koji ne uspijevaju u školi . To je grana primjenjene psihologije čiji je cilj istraživanje brojnih psiholoških problema škole i školovanja.
Pedagoška ili školska psihologija bavi se pitanjima ocjenjivanja,strukture razrednog kolektiva, izučavanjem i pomaganjem učenika koji ne uspijevaju u školi . To je grana primjenjene psihologije čiji je cilj istraživanje brojnih psiholoških problema škole i školovanja.
drugim rijecima, jeste educational psychology hvala