(al' nemojte svi sad potegnut' za ovom zadnjom opcijom k'o sivonje...)
ŠTA BI VI?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Max.Cherry
#1 ŠTA BI VI?
Hajde, glasajte, razgovarajte, savjetujte, samo ne sjedite bezze pred compom... 
-
Max.Cherry
Pa dobro... nije ni loše biti sivonja u ovom slučaju...
Moram priznati da meni ne idu najbolje ove srednje opcije, tako da sam najbliži prvoj...
Moram priznati da meni ne idu najbolje ove srednje opcije, tako da sam najbliži prvoj...
- anais_nin
ja glasam za osobu broj 1...pardon, opciju broj 1
opcija broj 2 dolazi sa previse komplikacija...i meni sve to odmah ne mirise na dobro...il' nismo jedno drugom bili prva opcija, il neko nije imao muda uraditi nesto odmah na pocetku, ili smo se folirali cijelo vrijeme da smo "samo prijatelji"
u opciju broj 3 bas i ne vjerujem
opcija 4, dobro sto postoji, nije bas za svakoga
posebno ne za emotivne ribe 
opcija broj 2 dolazi sa previse komplikacija...i meni sve to odmah ne mirise na dobro...il' nismo jedno drugom bili prva opcija, il neko nije imao muda uraditi nesto odmah na pocetku, ili smo se folirali cijelo vrijeme da smo "samo prijatelji"
u opciju broj 3 bas i ne vjerujem
opcija 4, dobro sto postoji, nije bas za svakoga
-
Max.Cherry
Haj ne foliraj ne mere vala to nikako...A wrote:Nevjerovatno, ja sam nekoć u jednoj osobi imala sve cetiri opcije
-
Max.Cherry
vidi fakat niko nece prijateljovanja nikakvog, nego odmah start s dvije noge, ligamenti pokidani, posteljina u masini...
- Irm@
ti bas postavi pitanje
da krenem odzada
4.to je ok...samo u nasoj sredini mahalskog Sarajeva nije bas preporucljivo...i dobro je sve dok ne naidje jedan...i hop...
3.mac sa 15 miliona ostrica...znam u tom sam sosu trenutno...i ne preporucujem ni za zivu glavu
2.mah...ne treba kvariti prijateljstvo...vjerujte na rijec...onda poslije ni goluba ni vrapca
1.mah sto je sigurno sigurno...lahko se u vezi upoznati...ili ako ne odgovarate jedno drugom od*ebaus
i tako...
da krenem odzada
4.to je ok...samo u nasoj sredini mahalskog Sarajeva nije bas preporucljivo...i dobro je sve dok ne naidje jedan...i hop...
3.mac sa 15 miliona ostrica...znam u tom sam sosu trenutno...i ne preporucujem ni za zivu glavu
2.mah...ne treba kvariti prijateljstvo...vjerujte na rijec...onda poslije ni goluba ni vrapca
1.mah sto je sigurno sigurno...lahko se u vezi upoznati...ili ako ne odgovarate jedno drugom od*ebaus
i tako...
- anais_nin
pa za mene su prijatelji PRIJATELJI....ne volim mjesati te dvije stvari...a s druge strane ako sam s nekim dijelila postelju, ljubav, svasta nesto, ta osoba mi ne moze nikad u pravom smislu biti prijatelj, jer uvijek postoje neki ostaci emocija s jedne ili obe strane...mozemo mi biti raja i sve to, ali PRIJATELJI, ne.....Max.Cherry wrote:vidi fakat niko nece prijateljovanja nikakvog, nego odmah start s dvije noge, ligamenti pokidani, posteljina u masini...
a ona druga opcija mi je jos gora....rijetko kad ima happy end
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
ja bih jedno hiljadu maraka, najozbiljnije
Ima li ko? 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Cega, drahmi?
:D