Ja sam evo skeniro pa vi pogledajte i recite mi nesto.Samo nemoj da se neko zeza samno i svasta pise.Please

Ma nije ba hodzin. Oni to sad rade u Photoshopu i onda ti siknu mejlom ili zastekaju negdje ispod praga CD...the_stick wrote:ni manje ni vise nego bas hodzin???Fair Life wrote:Hodzin zapis... nekakav.
Nesto sam slicno i sam vidio prije otprilike 35 godina.
Hvala ti na savjetu,bila sam jednom kod hodze i on je rekao da pustim suru Bekare pa da vidim reakciju...to sam uradila,jedno 40 minuta je sve bilo ok onda me odjednom pocela toliko boljeti glava tako da sam morala ugasiti.Sto naravno znaci da su u pitanju dzinni,znaci odredjene stvari se moraju uradetiEreinion wrote:Mogu reci samo "opa"ovdje su ozbiljne stvari u pitanju. Treba uzeti dosta vode i na nju proučiti određene ajete. Tačno koji su, zaboravio sam, ali pitaj nekoga u džematu svome ko se dobro razumije i Boga boji. Tu vodu stavi u bocu sa prskalicom (kao što su sredstva za pranje prozora) i poprskaj svaki centimetar kvadratni doma svoga. Gdje se pojavi nešto neobično nakon toga, razvali, raskopaj, i nađi vjerovatno još sličnih a možda i gorih stvari. Neka ti je dragi Allah na pomoći i da te sačuva od zla bilo od ljudi ili džina.