D*kadžije iz Kragujevac

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1 D*kadžije iz Kragujevac

Post by Truba »

Grupa učenika šestog razreda kragujevačke škole onanisala na času istorije i prošla samo sa jedinicom iz vladanja

KRAGUJEVAC - Petorica dečaka, učenika šestog razreda Osnovne škole "Dragiša Luković Španac" u naselju Beloševac, 17. februara uhvaćeni su kako onanišu na času istorije (moj na Kosovu) :oops: Redakciji Kurira obratila se uznemirena grupa roditelja, uglavnom majke devojčica koje idu u isti razred sa petoricom "drkadžija", nezadovoljne kaznama koje su ovi učenici dobili.
Pubertet je čudo jedno :oops: :lol:
Nebojša Pavlović, direktor OŠ "Dragiša Luković Španac", međutim, tvrdi da su postupili u skladu s propisima.- Tačno je da se to dogodilo i protiv tih pet učenika šestog razreda preduzete su sve zakonske mere. Kažnjeni su jedinicom iz vladanja pred isključenje zbog nemoralnog i asocijalnog ponašanja. Tako je odlučilo Nastavničko veće. Roditelji dečaka obavili su razgovore sa školskim pedagogom. Razgovor sa njima obavili smo i razredni starešina i ja, a onda su upućeni kod psihologa u školski dispanzer - kaže direktor Pavlović za Kurir.
Ne mogu na ekskurziju
Da li su i roditelji te dece koja su se nemoralno i krajnje nedolično ponašala na časovima preduzeli vaspitne i pedagoške mere koje je trebalo ranije, nije poznato. Zbog svega što se dogodilo, saznajemo da je Nastavničko veće OŠ "Dragiša Luković Španac" odlučilo da petorku kazni tako što neće ići na ekskurziju sa ostalim đacima.
Činjenica je da ovo skandalozno ponašanje grupe učenika prevazilazi moći nastavnika i nadležnih u školi i da problem potiče iz kuće. Od roditelja devojčica koji su se požalili na problem saznali smo da nije prvi put da dečaci onanišu na časovima i da se to događalo i ranije, čak i u mlađim razredima.
Naši izvori tvrde da su pojedini roditelji dečaka opravdavali ponašanje svoje dece "hormonima koji rade", uz opasku da klinci to rade i kod kuće.
Devojčice su preplašene. Neke od njih poverile su se majkama da su ti isti momci koji onanišu na časovima skidali pantalone i gaće na odmorima, da pokažu svoju "muškost". "Kada su to radili na časovima, učionica bi smrdela", bio je komentar njihovih vršnjakinja.
Nastavnica koja ih je uhvatila na delu na času istorije, u petak 17. februara, napustila je čas i odmah pozvala razrednog starešinu, koji je došao u učionicu, nakon čega je "stvar" izbila na videlo, a dečaci kažnjeni.
edu

Post by edu »

ovo se radilo prije rata u oš slavisa vajner cica.. :-) :-) ..ja tada bio prvi..a hahari osmi.. :-) :-) :-)
car-x

#3 Re: Drkadžije iz Kragujevac

Post by car-x »

komi wrote:Kažnjeni su jedinicom iz vladanja pred isključenje zbog nemoralnog i asocijalnog ponašanja.
nemoralno manje vise.. mada ima puno vise odraslih cije je ponasanje krajnje nemoralno.. ali da li se kolektivno drkanje pred cijelim razredom moze nazvati asocijalnim??
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Prica je malo cenzurisana...

Naime, kad su ih poslali u MUP (tj. SUP) drot ih je pitao: "A je li i kod kuce drkate na casu?" :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pa sad :roll: grupno onanisanje tokom nastave nije bas tipican vid konformisanja normalnim standardima drustvenog ponasanja.... :roll: sa psiholoske tacke gledista, ovo jeste asocijalno ponasanje :roll: u svakom slucaju vjerovatno su to uradili zbog paznje :roll: ta nece ih u zatvor zbog toga poslat :roll:
morti

Post by morti »

kub lajkan wrote:Prica je malo cenzurisana...

Naime, kad su ih poslali u MUP (tj. SUP) drot ih je pitao: "A je li i kod kuce drkate na casu?" :D
:lol: :lol: :lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Blago njima, ja mog'o tek u sedmom :D:D:D
horns&drums

Post by horns&drums »

I da, kako je asocijalno kad su ga zajedno bacali u nesvijest :D
rumenko

Post by rumenko »

obavjesteno je i ministarstvo za drkanje scg...i ocekuje se rasprava u parlamentu...levo orjentisane stranke smatraju da je u redu ako su to radili levom rukom...dok se desnicari protive i insistiraju da se to u scg radi iskljucivo junackom desnicom....
anais_nin

Post by anais_nin »

horns&drums wrote:I da, kako je asocijalno kad su ga zajedno bacali u nesvijest :D
pa grupna asocijalnost :lol: :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja mislim da tu nema nekog problema, možda to što su drkali na nastavi :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Treba im tužbu složit :oops: :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Nije ni to, nekada satovi povijesti znaju biti tak' sexy :D:D

Zamisli, Kraljevic Marko dere Kosovku djevojku, a ova jos uvijek drzi u narucju Neznanog junaka :D:D:D:D

Perverzno... Kako mogu djeci to pokazivati :D
Truba

Post by Truba »

horns&drums wrote:Blago njima, ja mog'o tek u sedmom :D:D:D
drkati je jedan pojam
a izdrkati skroz drugi :D:D:D

8) :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Oks :D Komi je htio reći kao znalac :D da su ovi mučenici :D izdrkali vatiranu materiju :D :D .........i da će biti zbog takvog postupka kažnjeni :D .
Stari

Post by Stari »

H&D
Zamisli, Kraljevic Marko dere Kosovku djevojku, a ova jos uvijek drzi u narucju Neznanog junaka
Ovo je ...moram priznati ...meni sasma nezamislivo. Hajd da su to napravili dok je bilo rijeci o tome kako su Lazar i Jugovici (njih devetak -desetak) herojski sami protiv svih zaustavili ....najezdu krvozednih muratovih & Selimovih and Bajazidovih ...bojovnika & mudzahidica....jer onako kako se to inace uobicava predstavljati i nije nisto drugo do ...izdrkavanje.

Mada se to u moje vrijeme zvalo ...sviranje qrcu...sto bi uzeto u sirem kontextu moglo imati ...dodirnih tacaka sa nemilim incidentom u Sumadiji.
Truba

Post by Truba »

gluposti u višim razredima osnovne škole...

lokalni su krkani iz razreda drpali i silovali kroz odjeću djevojčice koje nikad nisu prijavljivale to profama
valjda im se sviđalo...

bukvalno svaki odmor je jedna bila obarana na stol/pod i 2-3 bi je drpali :D:D:D

eh da je tad bilo imati mobitel s kamerom :oops:
jazzer

Post by jazzer »

edu wrote:ovo se radilo prije rata u oš slavisa vajner cica.. :-) :-) ..ja tada bio prvi..a hahari osmi.. :-) :-) :-)
Istinu zboris :-D
I svjedok sam i sudionik :-D
edu

Post by edu »

jazzer wrote:
edu wrote:ovo se radilo prije rata u oš slavisa vajner cica.. :-) :-) ..ja tada bio prvi..a hahari osmi.. :-) :-) :-)
Istinu zboris :-D
I svjedok sam i sudionik :-D
evo drkadzije.. :D :D ..je li kod olge? :-) :-) :-)
horns&drums

Post by horns&drums »

Eno pogledaj Angela "Pakleni Sund" kad onog crnca debelog siluju pa ce ti se samo kazati :D

Znas sta je rekao Brusu Vilisukoji je vidio njegovo zeganje?

"Hvala ti sto si me spasio ali bolje se izgubi jer ako se ikada sretnemo ubicu te"
Last edited by horns&drums on 02/03/2006 22:02, edited 1 time in total.
bpsang

Post by bpsang »

horns&drums wrote:Blago njima, ja mog'o tek u sedmom :D:D:D
MJESECU ILI RAZREDU :D :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Ne znam ali znam da sam bio na sedmom nebu :D:D
Truba

Post by Truba »

A wrote: Kad vidis da se odrasle i zrele ne zene ne usudjuju podnijeti prijavu za zlostavljanje ili silovanje, jer ce se naci uvijek budala da kazu da su same trazile, da vole, da to i zele...., kako onda djevojcice da skupe hrabrost i prebrode svoj stid (da, i zrtva silovanja ili pedofilskog cina se osjeca postidjenom i krivom) i da se zale profesorima.

Mnogo bih vas muskih voljela vidjeti u kozi djevojke, makar jedan dan, i to u sred tog machistickog, primitivnog drustva.

cura ima smješak na licu kad drpa Ivan
a kad drpa Jozo onda plače

:D:D:D

prst u oko :D:D:D to bih ja
krkan

Post by krkan »

komi citat:

lokalni su krkani iz razreda drpali i silovali kroz odjeću djevojčice koje nikad nisu prijavljivale to profama
valjda im se sviđalo...

sta me ba prozivas :D

nedavno sam pit'o jaranicu jel im se ta drpacina svidjala u osnovnoj

kaze ona da su je cice i onako bolile (tek pocele da pupaju) pa kako da uziva jadna ti njemacka :-) :D
Truba

Post by Truba »

ma oduvijek se znalo koju smiju drpat a koju ne smiju :D

jer neku kada krivo pogledaš odmah zove buraza koji je u vojsci :D
dođe ti s puškom :D:D:D

fakat svašta se radilo ali nikad se nije onanisalo :D:D:D u školi...barem ne po učionicama :D

pločice su dura stvar :D:D:D :oops:
Post Reply