Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shadow wrote:svakako mu spid ne gine, tako mu je ISB porucio
jeste se i usrecili, opet nas otpad kupujete
jarane, ne bih bas reko da je otpad.cekali ste ga od kraja jesenjeg dijela da potpise za vas.
nisam ni ja odusevljen sto je doso, jer je doso pelak, nije covjek doso. doso je obicni sminker.
ako nista, uvijek sam se njega najvise bojo na derbijima, sada vise ne! dobar ce bit, nek njega onaj vas zukic polomi pa onda nece moci vladavica!
"Drago mi je da sam na kraju ipak postupio pravilno, jer meni je u interesu da igram, da se vratim u formu, pa i u reprezentaciju. Znam da ću to moći uraditi u Želji, koji je, vidi se, pravi profesionalni klub, a ljudi koji rade u njemu vrlo su korektni..."
horns&drums wrote:Naravno kad ste ih sa zobi hranili :D:D:D
imamo specijalnu Calvin Klein Soul Zob za Pelcu i njegovog rodju Avdiju.....kad vam i njeg vratimo.....onda ce te biti haman druga momcad Sarajeva .......pozdravi i Dudu
horns&drums wrote:
Imate li za kifle? Boga mi, Pelak konacno moze zenu izvest na veceru, a ne kod trovaca na M.Dvoru. Sve zahvaljujuci velikom klubu s tradicijom
Ako je on kokuz onda smo mi davno umrli od gladi...a evo i dalje tipkamo ..nisu problem pare, problem je njegovo ophodjenje prema klubu, seljacki maniri koji sigurno nece nestati stavljanjem potpisa na ugovor s vama.Eto vam ga, nek je sa srecom, mi smo se jednog sminkera rjesili. Adio pickoooo
Napokon će i on ( Pelak naučiti razliku da pogoditi prečku ili stativu nije isto kao i loptu ugurati u mrežu i da će nastaviti tradiciju Papeta Ihtijarevića da pogađa mrežu bivšem timu .
Mi smo seljaci mi smo užas mi smo jadni mi smo nikakvi .......ali i kao takvi šest godina obeščaščujemo djevice s Koševa
Zato što je više nego jasno da će Široki biti prvak a Modriča ili Zrinjski drugoplasirana ekipa .
Eto zato samo Kupa a vas ko kupa zna se već šest dugih godina