Ratko Mladic- Trijumf Zla
-
mamica papucarka
Ljudi, ko je Toholj
Sad sam debila gledala na BKT SAT i umalo nisam povratila
Sta prica za Srebrenicu. Navodno, nema genocida

Sad sam debila gledala na BKT SAT i umalo nisam povratila
Sta prica za Srebrenicu. Navodno, nema genocida
- Macuser
Srbija ne shvata da mora da uhapsi Mladica zbog ratnih zlocina, a ne zbog njenog ulaska u Evropu. Sto ce reci da Srbija jos uvijek opravdava Karadzicevu i Mladicevu politiku i nikada im ne treba vjerovati.
Enemies forever, ne zato sto Bosanci tako zele, nego zato sto Srbija drugacije ne moze. Za njih su Bosanci Turci, Hrvati ustase, Nijemci nacisti, to se kod njih prenosi sa koljena na koljeno, a usmeno predanje je jako ukorijenjeno u Srbiji. Pa jos nisu otkrili da zicani instrumenti mogu imati vise od jedne zice. Imaju genetski ukorijenjenu jaku nekrofilnu crtu. Dovoljno je pogledati njihovu filmografiju ili knjizevnost da se covjek uvjeri u to.
Enemies forever, ne zato sto Bosanci tako zele, nego zato sto Srbija drugacije ne moze. Za njih su Bosanci Turci, Hrvati ustase, Nijemci nacisti, to se kod njih prenosi sa koljena na koljeno, a usmeno predanje je jako ukorijenjeno u Srbiji. Pa jos nisu otkrili da zicani instrumenti mogu imati vise od jedne zice. Imaju genetski ukorijenjenu jaku nekrofilnu crtu. Dovoljno je pogledati njihovu filmografiju ili knjizevnost da se covjek uvjeri u to.
- DaysleepeR
Moj prijeratni prvi komsija, propali pjesnik i novinar a kako se kasnije i saznalo na osnovu slika koje su mu ostale u stanu i nudistamama29 wrote:Ljudi, ko je Toholj![]()
Sad sam debila gledala na BKT SAT i umalo nisam povratila![]()
Sta prica za Srebrenicu. Navodno, nema genocida![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U ratu sef propagande Radovana Karadzica i jedan od njegovih najblizih prijatelja, vjerovatno se propali pjesnici sami prepoznaju i tjese.
Danas je izdavac Radovanove poezije iz zbjega.
Ima sina Rastka koji je imao nevjerovatno klempave usi koje su same mamile da im palis klempe, jos plus je mali bio nevjerovatan cmizdro i stalno je zvao tatu.
Nismo smjeli da pretjeramo jer je bio pocetak devedesetih i tatica je vec bio zaduzio pistolj od SDS-a.
3 Aprila 1992 po njega dosao vojni transporter da ga odbaci "na skijanje na Jahorinu".
-
zavrzlama
Polako ljudi sa kolektivizacijom krivice.
Dali je Natasa Kandic,Biserko i vise od pola srbije enemy.Imamo mi u dvoristu onih koji su priznali mladicevu tvorevinu i zlocin....sda&co.
Procitajte malo po forumima u srbiji ,i reakcije mnogih puno ljudi tamo osuduje mladica.
Neprijatelji BIH i ocekuju od nas bosanaca da budemo kao i oni .Ne branim srbiju,samo nije ni njima bas lako,nije njima problem mladic,problem je milion srba iz hrvatske,kosovo,i pola radikalske srbije,u kakvoj se oni situaciji nalaze ,reakcija na moguce hapsenje mladica je vise nego ohrabrujuca iz srbije.
Dali je Natasa Kandic,Biserko i vise od pola srbije enemy.Imamo mi u dvoristu onih koji su priznali mladicevu tvorevinu i zlocin....sda&co.
Procitajte malo po forumima u srbiji ,i reakcije mnogih puno ljudi tamo osuduje mladica.
Neprijatelji BIH i ocekuju od nas bosanaca da budemo kao i oni .Ne branim srbiju,samo nije ni njima bas lako,nije njima problem mladic,problem je milion srba iz hrvatske,kosovo,i pola radikalske srbije,u kakvoj se oni situaciji nalaze ,reakcija na moguce hapsenje mladica je vise nego ohrabrujuca iz srbije.
-
Vitez Obojenog Cela
jesi gledao mozda ovo sto mama pominje? vjerovatno nisi
-
Vozdra_123
@zavrzlama
jarane ti koji osudjuju su manjina...
dje su bili 90tih...
dje su bili 90tih...
-
zavrzlama
Vozdra_123 wrote:@zavrzlama
dje su bili 90tih...
Manjina i pokrene sranje i povuce vecinu sa sobom.
Manjina je i onih koji hoce normalnu drzavu BIH,ali tu manjinu treba podrzati i ohrabriti da povuce zavedenu vecinu pravim putem.
Valda si razumio moj komplikovani odgovor
-
Vozdra_123
procitah taj link...
nemam komentara...
dobro zapamtiti....
nemam komentara...
dobro zapamtiti....
-
Vozdra_123
jesam.. ali to znaci vrijeme...zavrzlama wrote:Vozdra_123 wrote:@zavrzlama
dje su bili 90tih...
Manjina i pokrene sranje i povuce vecinu sa sobom.
Manjina je i onih koji hoce normalnu drzavu BIH,ali tu manjinu treba podrzati i ohrabriti da povuce zavedenu vecinu pravim putem.
Valda si razumio moj komplikovani odgovor
moj zivot tece... godine prolaze...
kandicki skidam kapu vise nego mnogim bosancima.... ali dok vecina istocnih komsija ne prizna kolektivnu krivicu kuca im sto dalje od moje....
nadam se da si ti razumio moj odgovor ?
-
zavrzlama
Nama bosancima nije bitno dali ce vecina stanovnika u srbiji priznat krivicu i zlocine koji su pocinjeni u BIH....nama je bitnije da u toj srbiji pobijedi demokratija i da njihova vlada priznaje BIH kao drzavu ,i ogradi se od zlocinaca i kod njih i kod nas.Pa da drugi put kad bude igrala repka BIH u beogradu,ne desi se slucaj sa onim fasistickim parolama i naasiljem.
- Vodenjak
Mudro zboris @zavrzlama!zavrzlama wrote:Nama bosancima nije bitno dali ce vecina stanovnika u srbiji priznat krivicu i zlocine koji su pocinjeni u BIH....nama je bitnije da u toj srbiji pobijedi demokratija i da njihova vlada priznaje BIH kao drzavu ,i ogradi se od zlocinaca i kod njih i kod nas.Pa da drugi put kad bude igrala repka BIH u beogradu,ne desi se slucaj sa onim fasistickim parolama i naasiljem.
-
zavrzlama
Macuser wrote:Bogami ce to ici jako tesko. Demokratija putuje za Srbiju u autobusu koji je iz filma "Ko To Tamo Peva", sa Miskom koji vozi zavezanih ociju, uzbrdo, preko njive, a puteva nema.
Pa hajdemo odvezat povez Misku sa ociju.....pa ce i nama u bosni biti bolje
-
Eshek
Njihova vlada VEĆ priznaje BiH kao državu, a formalno se i ogradila od zločina.zavrzlama wrote:Nama bosancima nije bitno dali ce vecina stanovnika u srbiji priznat krivicu i zlocine koji su pocinjeni u BIH....nama je bitnije da u toj srbiji pobijedi demokratija i da njihova vlada priznaje BIH kao drzavu ,i ogradi se od zlocinaca i kod njih i kod nas.Pa da drugi put kad bude igrala repka BIH u beogradu,ne desi se slucaj sa onim fasistickim parolama i naasiljem.
Međutim, bez podrške javnog mijenja, to ne vrijedi qrcu.
Suštinski je važno da Srbi saznaju šta je činjeno u njihovo ime, šta su mnogi, mnogi od njih činili, kao i da budu svjesni da zbog svoje neinformiranosti, nezainteresiranosti ili apatije u tom vremenu snose indirektnu odgovornost za sve to.
Kada se to postigne, neće biti ni tih parola na utakmicama. Ili će ih biti, ali će im sami Srbi sjeme utrati zato.
Formalnih preseravanja ima napretek. Bilo ih je i u bivšoj Jugi, pa vidi kud nas je to dovelo. Mislim da griješiš. Mnogo.
Last edited by Eshek on 23/02/2006 00:42, edited 1 time in total.
- danas
meni ne treba ogradjivanje... meni treba prizanje, treba mi sudjenje, treba mi odsteta, treba mi politika koja ce biti dramatican i istinski zaokret od miloseviceve ili cetnicke politike....zavrzlama wrote:Nama bosancima nije bitno dali ce vecina stanovnika u srbiji priznat krivicu i zlocine koji su pocinjeni u BIH....nama je bitnije da u toj srbiji pobijedi demokratija i da njihova vlada priznaje BIH kao drzavu ,i ogradi se od zlocinaca i kod njih i kod nas.Pa da drugi put kad bude igrala repka BIH u beogradu,ne desi se slucaj sa onim fasistickim parolama i naasiljem.
ukratko... treba mi njemacka iz 1946... kojoj je prvo slomnjena kicma, i u kojoj nacistima nije prepusteno da se "reformisu" sami od sebe, vec im neko nije ostavio izbora... treba mi njemacka, koja je poslije toga imala makar toliko pameti da zna da ima samo jedan put naprijed, a to je da kazni naciste, da se u potpunosti odrekne te idologije... a ne da se "ogradi"...
-
zavrzlama
Ostavi se ti jarane javnog mijenja...gdje bi to javno mijenje da rastjera i isprebija one talibane u sarajevu ,kad su palili zastave i srali se po nama bosancima.Eshek wrote:Njihova vlada VEĆ priznaje BiH kao državu, a formalno se i ogradila od zločina.zavrzlama wrote:Nama bosancima nije bitno dali ce vecina stanovnika u srbiji priznat krivicu i zlocine koji su pocinjeni u BIH....nama je bitnije da u toj srbiji pobijedi demokratija i da njihova vlada priznaje BIH kao drzavu ,i ogradi se od zlocinaca i kod njih i kod nas.Pa da drugi put kad bude igrala repka BIH u beogradu,ne desi se slucaj sa onim fasistickim parolama i naasiljem.
Međutim, bez podrške javnog mijenja, to ne vrijedi qrcu.
Suštinski je važno da Srbi saznaju šta je činjeno u njihovo ime, šta su mnogi, mnogi od njih činili, kao i da budu svjesni da zbog svoje neinformiranosti, nezainteresiranosti ili apatije u tom vremenu snose indirektnu odgovornost za sve to.
Kada se to postigne, neće biti ni tih parola na utakmicama. Ili će ih biti, ali će im sami Srbi sjeme utrati zato.
Formalnih preseravanja ima napretek. Bilo ih je i u bivšoj Jugi, pa vidi kud nas je to dovelo. Mislim da griješiš. Mnogo.
Drugo nama i komsijama na istoku treba zakon.....idi u Brcko pa vidi mozes li javno ispoljavat nacionalizam...... zakonom i pravnom drzavom sve ce lec.......mozda grijesim
- kekec
Toholj je "veliki" srbin, a govno od co´eka.mama29 wrote:Ljudi, ko je Toholj![]()
Sad sam debila gledala na BKT SAT i umalo nisam povratila![]()
Sta prica za Srebrenicu. Navodno, nema genocida![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teski nacionalista, karijerista..., a u sustini jedan bezveznjak koji
prica pricu koja vise odgovara srednjem, nego 21.vijeku.
Seljacic u odijelu (koje mu bezveze stoji).
-
forUMASH
....guranje problema pod tepih nije rjesenje.....zavrzlama wrote:Nama bosancima nije bitno dali ce vecina stanovnika u srbiji priznat krivicu i zlocine koji su pocinjeni u BIH....nama je bitnije da u toj srbiji pobijedi demokratija i da njihova vlada priznaje BIH kao drzavu ,i ogradi se od zlocinaca i kod njih i kod nas.Pa da drugi put kad bude igrala repka BIH u beogradu,ne desi se slucaj sa onim fasistickim parolama i naasiljem.
....ja imam obicaj tvrditi da postoji barem stotinu razlicitih rjesenja za bilo koji problem ali u ovome slucaju, vjerovatno je u pitanju iznimka koja potvrdjuje pravilo......u ovome slucaju postoji samo jedno jedino rjesenje i ogleda se u kaznjavanju odgovornih za zlocine, izvinjenju i iskrenom pokajanju......
-
forUMASH
.....a ja se svadjam sa bogom i sa narodom tvrdeci da Srbi nisu imali niti jedan realan razlog za teoriju ugrozenosti....DaysleepeR wrote: Ima sina Rastka koji je imao nevjerovatno klempave usi koje su same mamile da im palis klempe, jos plus je mali bio nevjerovatan cmizdro i stalno je zvao tatu.
- DaysleepeR
Pa eto sve je imalo svoje.forUMASH wrote:.....a ja se svadjam sa bogom i sa narodom tvrdeci da Srbi nisu imali niti jedan realan razlog za teoriju ugrozenosti....DaysleepeR wrote: Ima sina Rastka koji je imao nevjerovatno klempave usi koje su same mamile da im palis klempe, jos plus je mali bio nevjerovatan cmizdro i stalno je zvao tatu.![]()
![]()
Rastka su maltretirale sve tri nacije, bas po kljucu onako
Uglavnom Sarajevo pocetkom 90-ih godina je bio prilicno zajeban grad za odrastati.
Kako bih ti dao argumentaciju samo da kazem da je raja mojih godina a i oni malo stariji, poprilicno izbjegavala da se sretne sa Sasom Karadzicem koji je bio pravi siledzija.
Imao je pik na mog jarana Harisa koji je ama bas svaki put kad sretne Sasu dobio saku u glavu, cisto onako iz zajebancije.
-
zavrzlama
forUMASH wrote:....guranje problema pod tepih nije rjesenje.....zavrzlama wrote:Nama bosancima nije bitno dali ce vecina stanovnika u srbiji priznat krivicu i zlocine koji su pocinjeni u BIH....nama je bitnije da u toj srbiji pobijedi demokratija i da njihova vlada priznaje BIH kao drzavu ,i ogradi se od zlocinaca i kod njih i kod nas.Pa da drugi put kad bude igrala repka BIH u beogradu,ne desi se slucaj sa onim fasistickim parolama i naasiljem.
....ja imam obicaj tvrditi da postoji barem stotinu razlicitih rjesenja za bilo koji problem ali u ovome slucaju, vjerovatno je u pitanju iznimka koja potvrdjuje pravilo......u ovome slucaju postoji samo jedno jedino rjesenje i ogleda se u kaznjavanju odgovornih za zlocine, izvinjenju i iskrenom pokajanju......
Slazem se ja sa tobom forUMAS...to bi bilo tako da zivimo u pravednom svijetu,a ne u svijetu interesa i licemerja.
Pola drzave BIH je pod kontrolom vlasti koja ne priznaje BIH i radi na njenom daljnjem unistavanju.
Sta sad treba trazit da se ti isti izvine,pohvataju zlocince,pokaju se i kazu eto jestel zadovoljni,mi odlazimo sa ovom polovicom drzave BIH.
Treba prvo sredit drzavu BIH,napraviti politicko uredenje i vlast,da se pohvataju ratni zlocinci,poniste rezultati rata,ukinu entiteti,ekonomski zemlja dovede u red i na kraju........niko nemora izustiti izvini i kajem se a svi ce u BIH biti zadovoljni...udarili smo temelj drzavi BIH..sad je trebamo pokriti lijepim krovom....da nam djeca ne kisnu u kuci.
-
Zadig
WTFMacuser wrote:Srbija ne shvata da mora da uhapsi Mladica zbog ratnih zlocina, a ne zbog njenog ulaska u Evropu. Sto ce reci da Srbija jos uvijek opravdava Karadzicevu i Mladicevu politiku i nikada im ne treba vjerovati.