Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo stavljam ovde sliku da vidite o cemu pricam ehe
kad otvorim folder sa slikama imam pogled samo na ove ikonice bez obzira sta izaberem u view - icons, thumbnails, list, filmstrip, uvijek ostaju ove ikonice acdsee-a tj nikako nemogu da dobijem pogled na svoje slike nego moram jednu po jednu otvarat da bi nasla onu koju trazim
hajde pliz pomagajte koje postavke da mjenjam ili... hvala
stravio sam samo link, ne zelim da zagusimn temu...
ubuduce spasavaj kao jpeg ili gif, bitmap je ogroman...
a sto se tice problema..nagadjam...aninstaliraj acdsee i ponovo ga instaliraj, ali namjesti da ti ne bude defaultni prog za gledanje slika...pri instalaciji bi trebao da ti ponudi tu opciju....
stravio sam samo link, ne zelim da zagusimn temu...
ubuduce spasavaj kao jpeg ili gif, bitmap je ogroman...
a sto se tice problema..nagadjam...aninstaliraj acdsee i ponovo ga instaliraj, ali namjesti da ti ne bude defaultni prog za gledanje slika...pri instalaciji bi trebao da ti ponudi tu opciju....
ili jos bolje, deinstaliraj acdsee, a instaliraj irfanview..
a kad vidim da neko iz bosne koristi acdsee, hoce nesto da mi bude.. irfanview je daleko "najlaksi" i najbrzi preglednik slika.. a na stranu to sto bi me zbog irfana bilo stid koristiti bilo sta drugo..