Zajednicki neprijatelj

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

FFK as Lucy01

#1 Zajednicki neprijatelj

Post by FFK as Lucy01 »

Nakon visednevnog razbijanja glave oko problema netrpeljivosti 3 konstitutivna naroda (a i ostalih :D) u BiH, dosla sam do zakljucka da nama treba zajednicki vanjski neprijatelj, kojeg zbog viska mrznje i netolarancije vecine nasih gradjana, mozemo mrzti do besvijesti, lijeciti licne frustracije, poticati medjudrzavnu mrznju, i tako dalje i tako blize.....a u isto vrijeme, ta ce nas zajednicka "mrznja" prema "zajednickom" neprijatelju pribliziti jedne drugima, jer mi se nikada ne mozemo toliko ujediniti kao kad mrzimo i mrznju usmjeravamo i fokusiramo na isto mjesto...

Pozmatrala sam geografske karte, atlas :D...kontala, kontala i mislim da sam nasla koga mozemo zajednicki da mrzimo: Novi Zeland :lol:.
Mislim, oni su tako odvojeni, uvijek se prave pojedinci, nema ih nigdje na politickoj sceni....nesto glume da su cool....a u stvari su seljaci koji zive Bogu iza nogu. I engleski im je cudan...nije Australski-Britanski, a nije ni Americki engleski...nego neki "Novo Zelandski".
Imaju veoma stroge zakone o useljavanju, ko oni su eto nesto posebno...a sa svojim strogim zakonima o ocuvanju okolisa destabilizuju ekonomiju cijelog svijeta...cak i Busha zabrinjavaju.

Mislim da imamo puno razloga da mrzimo Novo Zelandjane, jer se fakat kur*e i prave pojedinac. Nama to nije potrebno, dame i gospodo, drugovi i drugarice :D....nama treba Novi Zeland koja ce da nam se mijesa u unutarnje stvari, salje nam humanitarnu do kraja vremena...jednostavno neko na koga mozemo racunati u mrznji i netrpeljivosti....nama treba Novi Zeland kao objekat mrznje svih nasih naroda i narodnosti :D.

Il' vi mozda imate bolji prijedlog? :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Mi smo se sve nadali i nadamo se i dalje :D :D da će proraditi :D .........anamo neka svijest :D u ovom slučaju isključivo nelicemjerna i oslobođena štetnog patriotizma :D potreba da budemo u jednom vektoru :D :D koji stvara silu :D švicarsku :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

manijak1 wrote::oops: Mi smo se sve nadali i nadamo se i dalje :D :D da će proraditi :D .........anamo neka svijest :D u ovom slučaju isključivo nelicemjerna i oslobođena štetnog patriotizma :D potreba da budemo u jednom vektoru :D :D koji stvara silu :D švicarsku :D
Nemoj mi tu motka i svijeca i sahbaz ide :D nego konkretno mrzis li Novi Zeland il' ne mrzis :D :D jer nam je hitno potrebno da preusmjerimo mrznju prema njima :D :D jer se njiha :D to svakako ne dotice, kad su seljaci koji nisu rodjeni kod knjizare "Svjetlost" u seheru :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Eno sad belaja :D reći ću ti samo jednu stvar .........imaju dobru jagnjetinu :D ali ako ti već iščeš :D ne gumo fora i fazona iz New Walesa :D :D
Vetra

Post by Vetra »

Apsolutno se slažem da MORAMO da mrzimo Novi Zeland! Jer su šupci!
Vidite im glave! Smrdi im iz usta!
Pro tome još predlažem da odmah počnemo mrziti debele ljude, al samo one Južnoj Koreji!
danas

Post by danas »

ovo lucy ko kad je argentini trebao mrski neprijatelj, pa se sjetili engleza i "uzeli" falkland, pa ih englezi opalili po pi*ki :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

manijak1 wrote:Eno sad belaja :D reći ću ti samo jednu stvar .........imaju dobru jagnjetinu :D ali ako ti već iščeš :D ne gumo fora i fazona iz New Walesa :D :D
Vidi se sta je pravi patriota :lol:...a kad smo kod Walesa ni ja ih ne mogu :D :D
A za jagnjetinu sto kazes :D haj' ba, Vares je sat voznje....a tamo sto imaju jagnjetinu :D :D....NZ je za mrznju, Vares nek' bude za jagnjetinu :lol:

Ljudi, i ja sam za prosirenje mrznje na Juznu Koreju :D ali imamo li mi toliko mrznje :D :D da necemo u deficit :lol:
Za debele i one kojim, a smrdi iz usta ne znam sta da ti kazem....ima'l ih kod nas :lol: :lol:
Last edited by FFK as Lucy01 on 20/02/2006 16:04, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

nije NZ za mrznju :evil:
a hobiti, a lord of the rings, a legolas :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ma nešto mi pade na neum :D zašto mi ne bi postupili kao Britanci u slučaju Foklanda ? :D :D
Sjebemo ih :D i zakuhamo ........a onda nas oni poklope :D :D
EI Presidente

Post by EI Presidente »

Znaci ovo je zahvalnost sarajevoexera svijetlom primjeru novozelandske pameti i strucnosti Peteru Nichollu, donedavnom guverneru Centralne Banke BIH, trenutacnom clanu upravnog odbora iste banke, covjeku koji je od narodne banke na papiru napravio najsolventniju drzavnu instituciju u realnosti, kojom se BIH politicari vole pohvaliti kada se drce po inostranstvu...covjeku cija je supruga (takodjer novozelandjanka) organizovala brojne humantirane vecere za dobrobit sarajevske sirocadi, Roma, itd.... :( Dajte se barem od njega ograditi, jer on na izvjestan nacin predstavlja svoju zemlju u nasoj zemlji, ciji je veliki prijatelj :D Da su bogdo svi strangeri k'o ovaj novozelandjanin. :D Mogli ste objaviti rat Tajvanu ili Swazilendu :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

EI Presidente wrote:Znaci ovo je zahvalnost sarajevoexera svijetlom primjeru novozelandske pameti i strucnosti Peteru Nichollu, donedavnom guverneru Centralne Banke BIH, trenutacnom clanu upravnog odbora iste banke, covjeku koji je od narodne banke na papiru napravio najsolventniju drzavnu instituciju u realnosti, kojom se BIH politicari vole pohvaliti kada se drce po inostranstvu...covjeku cija je supruga (takodjer novozelandjanka) organizovala brojne humantirane vecere za dobrobit sarajevske sirocadi, Roma, itd.... :( Dajte se barem od njega ograditi, jer on na izvjestan nacin predstavlja svoju zemlju u nasoj zemlji, ciji je veliki prijatelj :D Da su bogdo svi strangeri k'o ovaj novozelandjanin. :D Mogli ste objaviti rat Tajvanu ili Swazilendu :D :D
E yebi ga Presidente :D syeba mi koncepciju :D :D
Dobro, nismo znali za uvazenog gospodina, haj'mo onda da mrzimo Eskime :D :D zato sto mogu da zive po 'nakoj zimari :D

Da nema kakav Eskim-humanitarac :D u BiH, da mi opet zayebe koncepciju i strategiju :D :D

Do daljnjeg, mrzimo Eskime :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Nikako .........bio sam njihov gost :D :D
Vetra

Post by Vetra »

Najbolje je da mrzimo "NJIH" čije ime se ne spominje! Ko je gledao film "The Village" znaće o čemu pričam!
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Mane, ne ubijaj me u pojam :D pa nije valjda da moramo samo jedni druge.... :D da mrzimo :D :D

Sta ba fali Eskimima, kad mogu onu ledaru da podnesu, sta im je 3 milona ljudi na grbaci sa mrznjom :D :D pa ako ne mogu toliko da se zrtvuju :D e yebiga onda :D :D
magyarovar

Post by magyarovar »

RAT novom zelandu...i...i onim hobitima !!!!!!!!

(ufurajte se da smo svi u ratu sa novim zelandom i svi izlijecite frustracije tako - grupna...ma ne to sto mislite...grupna terapija!!!)

p.s.
malo ce biti problema sa logistikom, ali da se to napraviti - ima peta kolona tamo!
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

@Lucy :D :D

Blame Canada
South Park Parents

Times have changed,
Our kids are getting worse
They won't obey their parents,
They just want to fart and curse. Should we blame the government, or blame society, or should we blame the images on tv No!
Blame Canada! Blame Canada

With all their beady little eyes,
their flapping heads so full of lies
Blame Canada!
Blame Canada!
We need to form a full assault, it's Canada's fault! Don't blame me, for my son Stan, He saw the darn cartoon, and now he's off to
join the klan!> And my boy eric once, had my picture on his shelf, but now when I see him, he tells me to fuck myself>

Well, Blame Canada!

It seems that everything's gone wrong since
Canada came along
Blame Canada!
Blame Canada! They're not even a real country anyway. My son could of been a doctor or a lawyer, it's a true, Instead he burned up like a piggie on a barbecue> Should we blame the matches? Should we blame the fire, or the doctor who allowed him to expire. Heck no!
Blame Canada!
Blame Canada!
With all their hockey hubaloo and that bitch Anne Murray too. Blame Canada!
Shame on Canada!

The smut we must stop
The trash we must smash
Laughter and fun
must all be undone
We must blame them and cause a fuss
Before somebody thinks of blaming us!
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

pogledajte Canadian Bacon!! :D
AjvazDedo

Post by AjvazDedo »

manijak1 wrote:Ma nešto mi pade na neum :D zašto mi ne bi postupili kao Britanci u slučaju Foklanda ? :D :D
Sjebemo ih :D i zakuhamo ........a onda nas oni poklope :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :D :D :D :D :oops:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Ja mrzim Kongoance. Ukrali su Miliću Vukašinoviću pjesmicu o Dušku Dugoušku, prevrnuli je, okrenuli je... i sada je u ritmu brze rumbe, pjevaju je na francuskom jeziku. Pjesmica se u njihovoj izvedbi zove Mortimer, traje desetak minuta i izvedba je bolja od originala. Delikt je izvršio sastav po imenu "Bill Clinton Congolaise" (proguglati). Kongoanci su uglavnom crnci i ne mrzim ih zbog toga.
magyarovar

Post by magyarovar »

manijak1 wrote:Eno sad belaja :D reći ću ti samo jednu stvar .........imaju dobru jagnjetinu
jagnjetina ko zvaka, nikad progutat :-?
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Ma vidi ti babinih kandidata :lol: sve patriot do patriote :D :D tako ba i treba, da nas mrznja bar u necemu udruzi :D :D

Vidite li vi da ovdje osim mene i danas ni jedne zene nema :roll: :D sto znaci dvije stvari:
- ili smo ja i danas muskobare :D :D
- ili su zene bolje u politici pa do ovog svega ne bi ni doslo, nego bi se jos uvijek lijepo slagali :D :D i brali cvijece :lol: i ljubicice
forUMASH

Post by forUMASH »

....Lucy, prestani nas zavadjati sa prijateljskim narodom Novog Zelanda.... :D :D :D .....vracaj se na svoj orah....vec par dana nisam vidio da se zastava viori.... :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

magyarovar wrote:
manijak1 wrote:Eno sad belaja :D reći ću ti samo jednu stvar .........imaju dobru jagnjetinu
jagnjetina ko zvaka, nikad progutat :-?
To je australijska :oops: opet se ovdje brkaju pojmovi :oops: :D
manijak1

Post by manijak1 »

Lucy01 imaju li oni one hiper i supermarkete ?
Meni je dovoljan jedan Mercator :D da izađem iz tog haosa ........malo bolji nego što sam sad . :D
Mojne samo da moramo biti opet mi u kotlini .......a ako budemo na brdu .........najebo je onaj koji bude rokačio civile :oops: :D .
Dalje .......tunel ako budu kopali .....nema štele :D :D .
I najvažnije moramo se pripremiti za UN :oops: :D .
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

@forUMAS
Ko ba zavadja :D ja samo preusmjeravam i kanalisem mrznju u tom pravcu :D :D

A moram nekad i s oraha da sNidjem :D :D medju raju :D :D sto si takI :D
Zastave nema, kriticarka uzela tange da ih opere :D :D
Post Reply