NATIONAL GEOGRAPHIC MAGAZINE
Moderator: Chloe
-
JACINA
#1 NATIONAL GEOGRAPHIC MAGAZINE
Zanima me da li ima kolekcionara ovog magazina na forumu!!!
-
kub lajkan
#6 Re: NATIONAL GEOGRAPHIC MAGAZINE
Kako da ne.JACINA wrote:Zanima me da li ima kolekcionara ovog magazina na forumu!!!
Imam sve brojeve hrvatskog izdanja, osim onih specijalnih i trinaestog u godini kojeg salju samo pretplatnicima...
BTW, ima li negdje nabaviti ove specijalne i 13-te?
-
EI Presidente
Sjajan magazin s kvalitetnim pisanjem i odlicnim fotografijama, cija pretplata nije skupa (barem u US). 100% recommended!
-
kub lajkan
Ah da...
Iz Kroacije u BiH stize i list GEO. Pratite li to?
- NIN
Pratim i NGM i GEO (Cro) i dosadasnje brojeve sam uvrstio u kolekciju. Super magazini, kada bi nasi uzeli licencu da rade ovako nesto! Uz njih imam na policama i solidnu kolekciju americkog NGM-a, oko 130 brojeva. Najstariji je iz Feb 1979. Mogu vam reci da sto stariji to ukusniji, imaju super tekstove. Posto sam opcinjen raznim vrstama mapa, sakupljam i njih, a narocito njihove. Uglavnom, ljudi su ubjedljivo najjaci. Sto se tice trinaestog (Cro) broja moze se kupiti u njihovom sjedistu u ZG, s tim da bi morao uzeti komplet godisnju kolekciju od 12 brojeva. Uglavnom, imas objasnjenje u svakom broju. Nadam se da ima jos kolekcionara na forumu posto imam nesto duplih brojeva (Am), za mjenjanje!kub lajkan wrote:Ah da...
-
kub lajkan
Bas mi i nije prihvatljivo da kupim jos jedan komplet samo zbog trinaestog... Valjda ima ekonomicnije rjesenje...NIN wrote:Sto se tice trinaestog (Cro) broja moze se kupiti u njihovom sjedistu u ZG, s tim da bi morao uzeti komplet godisnju kolekciju od 12 brojeva.