Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da neko nudi prave kurseve ili neku vrstu skolovanja za dizajnere. Gledao sam neke firme i organizacije sto nude kurseve web designa al mi sve izgleda nekako suplje i pocetnicki!? Mozda grijesim al meni tako izgleda!
Da li vi znate neku firmu koja nudi jednu vrstu ovakvih kurseva al za malo naprednije?
Kao recimo neki prinicip, sad cu mozda lupiti, sto nude cisco akademije ... od pocetka do kraja. Ko je zainteresovan da to nauci oni od laika naprave strucnjaka ( naravno moras biti i malo nadaren za takvo nesto )
nisam ni ja, al mi je fakat smjesno da takve niseto nema!
Glupo mi je placati takvo sto preko neta, kad ima tutoriala more besplatnih al opet nije to to kads ti odes negdje pa sa nekim pravim profesionalcem bacis koju pametnu, shto bi rekli uzivo
ja bas nisam neki kompjuteras, ali kad si vec spomenuo taj cisco. to je bilo u drugoj gimnaziji, matematicko-informaticki smjer je imao cini mi se zadnju godinu to.. da li je bila neka sekcija...pojma nemam. mozda oni znaju gdje za kakav kurs...