jesu li slobodne veze sad in?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
angel26
#3 jesu li slobodne veze sad in?
mislim na to da niste par, vidjate se bez obaveza... nekako u zadnje vrijeme je to pravo cesto.....pa me interesuje jel to smatrate normalnim, svakodnevnicom ili ste od onih koji se 'ibrete'...
- pitt
#5 Re: jesu li slobodne veze sad in?
lijepa moja amerikaangel26 wrote:mislim na to da niste par, vidjate se bez obaveza... nekako u zadnje vrijeme je to pravo cesto.....pa me interesuje jel to smatrate normalnim, svakodnevnicom ili ste od onih koji se 'ibrete'...
-
Kwaheri
#6 Re: jesu li slobodne veze sad in?
ja sta napravi od nakog insanapitt wrote:lijepa moja amerikaangel26 wrote:mislim na to da niste par, vidjate se bez obaveza... nekako u zadnje vrijeme je to pravo cesto.....pa me interesuje jel to smatrate normalnim, svakodnevnicom ili ste od onih koji se 'ibrete'...:D:D
-
St.Germain
Slobodna veza bi znacila, da mozete imati druge seksualne partnere u toku veze, ali da ste ipak zajedno. Da li su one in ili ne, to je tako nevazno. Ako zelis tako nesto, moras pronac odgovarajuceg partnera koji bi bio spreman na to.
Idealna veza po meni je gdje svaki od partnera ima svoja cetiri zida i dovoljno povjerenja jedno u drugo da je odrze. I nikad ne zive zajedno
Idealna veza po meni je gdje svaki od partnera ima svoja cetiri zida i dovoljno povjerenja jedno u drugo da je odrze. I nikad ne zive zajedno
-
Kwaheri
osim kad je meni cejfSt.Germain wrote:Slobodna veza bi znacila, da mozete imati druge seksualne partnere u toku veze, ali da ste ipak zajedno. Da li su one in ili ne, to je tako nevazno. Ako zelis tako nesto, moras pronac odgovarajuceg partnera koji bi bio spreman na to.
-
St.Germain
slobodna veza in ili out. svako zna svojeFortunaBela wrote:Ja nisam iz te priče...
@zena
pravila igre odredjuju partneri u vezi
- pitt
sto ti je zenskozena wrote:osim kad je meni cejfSt.Germain wrote:Slobodna veza bi znacila, da mozete imati druge seksualne partnere u toku veze, ali da ste ipak zajedno. Da li su one in ili ne, to je tako nevazno. Ako zelis tako nesto, moras pronac odgovarajuceg partnera koji bi bio spreman na to.
-
Kwaheri
mah shalu na stranu...meni je mama uvijek govorila...kakav si ters, najbolje idi za kakva tereneca, nema ga sest mjeseci, pa dode 15 dana, mozda i ostanes u braku...St.Germain wrote:slobodna veza in ili out. svako zna svojeFortunaBela wrote:Ja nisam iz te priče...
@zena
pravila igre odredjuju partneri u vezi
helem, kad ne bi bilo zaljubljenosti gornja definicija bi sasvim odgovarala...al teshko, ovaj romanticar josh se bori s vjetrenjacama
- anais_nin
po meni su bolje te slobodne veze, barem su u njima ljudi iskreni o svojim namjerema, nego varanje...
e sad kako kome to pase, to je vec druga stvar.....meni nekako ideja sexa bez "obaveza" zvuci pravo neprivlacno
e sad kako kome to pase, to je vec druga stvar.....meni nekako ideja sexa bez "obaveza" zvuci pravo neprivlacno
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
slobodne veze su zakon ako obje strane postižu približno jednake rezultate na svim poljima
:D:D
ali ako stalno pušiš fore a druga strana daje golove u gostima
vrijeme je da se mijenjaju pravila
tojest STAKLENO ZVONO
ali ako stalno pušiš fore a druga strana daje golove u gostima
vrijeme je da se mijenjaju pravila
tojest STAKLENO ZVONO
- Kurt_Kombajn
Mnogi bi sokolovi u nas da imaju slobodne veze, ali samo sa nevinima (koje nisu svjesne da se nalaze u slobodnoj vezi)... ako je ikako moguce 
Najzalosnije je pritom da najvecim supcima upravo to i uspijeva...
Najzalosnije je pritom da najvecim supcima upravo to i uspijeva...
-
Ina
Slobodna veza / Veza bez obaveza ?!?
Kako samo hladno zvuci Ko voli nek' izvoli. Po meni, takva relacija djeluje posve neprirodno ili ako cu je gledati sa aspekta ostalih zivih bica na nizem stupnju intelektualne razvijenosti u odnosu na covjeka...to je opet nesto sasvim prirodno...surovo prirodno...pa, onda da zakljucimo ...ukoliko se dobrovoljno lisavamo bogom dane prednosti razuma, svijesti i savijesti kao "kontrolora" i "ocjenjivaca" ispravnosti ili moralnosti nasih postupaka naravno u sprezi sa emocijama koje ce svemu tome dati notu plemenitosti onda mi nismo nista drugo do slijepi sljedbenici i robovi vlastitih poriva, vrlo slicni ili gotovo isti zivotinjama...sve se svodi na puko zadovoljavanje osnovnih tjelesnih potreba...spavanje, ishrana i razmnozavanje...Zalosno...Ja sam mislila da zivot nas dvonozaca nudi mnogo vise...ali...
U lancu Darvinove evolucije neki su izgleda posustali, odustali pa, i zakrzljali...
Kako samo hladno zvuci Ko voli nek' izvoli. Po meni, takva relacija djeluje posve neprirodno ili ako cu je gledati sa aspekta ostalih zivih bica na nizem stupnju intelektualne razvijenosti u odnosu na covjeka...to je opet nesto sasvim prirodno...surovo prirodno...pa, onda da zakljucimo ...ukoliko se dobrovoljno lisavamo bogom dane prednosti razuma, svijesti i savijesti kao "kontrolora" i "ocjenjivaca" ispravnosti ili moralnosti nasih postupaka naravno u sprezi sa emocijama koje ce svemu tome dati notu plemenitosti onda mi nismo nista drugo do slijepi sljedbenici i robovi vlastitih poriva, vrlo slicni ili gotovo isti zivotinjama...sve se svodi na puko zadovoljavanje osnovnih tjelesnih potreba...spavanje, ishrana i razmnozavanje...Zalosno...Ja sam mislila da zivot nas dvonozaca nudi mnogo vise...ali...
U lancu Darvinove evolucije neki su izgleda posustali, odustali pa, i zakrzljali...
-
Elitni vojnik
Interesantna tema...ali za one koji nisu u mogucnosti naci nikakvu vezu u ovom gradu sasvim je svejedno 
-
Elitni vojnik
Zene/djevojke me izgleda ne nalaze privlacnim...nista strasno.angel26 wrote:Elitni vojnik wrote:Interesantna tema...ali za one koji nisu u mogucnosti naci nikakvu vezu u ovom gradu sasvim je svejedno
gdje je to zapelo???![]()