Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
navodno zene puno vise brinu o tome nego muskarci....NAVODNO...koliko se unezgodite u datom momentu, sta vas najvise brine i jeste li imali kakvih nezgodnih situacija pri tom prvom skidanju? ili ste totalno samouvjereni u svoj seksipil, da se s ponosom sepurite pred partner(ic)om cak i taj prvi put? I da li i koliko je i muskarcima ovo nezgoda?
Posto me je dragi bog fino podario s odgovarajucim materijalom, nije me stid skinuti gace. Jedino volim ostati u potkosulji ili majici kratkih rukava jer sam opsjednut da imam veliku pupu. A volim i carape ostaviti jer mi je jedan nokat, onako malo zuckast pa ne volim da ga maca vidi.
karanana wrote:Posto me je dragi bog fino podario s odgovarajucim materijalom, nije me stid skinuti gace. Jedino volim ostati u potkosulji ili majici kratkih rukava jer sam opsjednut da imam veliku pupu. A volim i carape ostaviti jer mi je jedan nokat, onako malo zuckast pa ne volim da ga maca vidi.
karanana wrote:Posto me je dragi bog fino podario s odgovarajucim materijalom, nije me stid skinuti gace. Jedino volim ostati u potkosulji ili majici kratkih rukava jer sam opsjednut da imam veliku pupu. A volim i carape ostaviti jer mi je jedan nokat, onako malo zuckast pa ne volim da ga maca vidi.
Ja sam prvi put skinuo nesto od Jenne Jameson, i bilo mi je pravo neprijatno, jer nikad prije nisam skinuo 1,2 GB odjednom...Sa narednim skidanjima su dosle i jos mnogo vece neprijatnosti, jer sam usput pokupio gomilu spamova i virusa...
a evo da ja odgovorim...ja se skinem kad se svjetlo ugasi...ne volim da me zagleda (draze mi je da me osjeti )...to posebno sada...kako sam se udebljala
Lace wrote:a evo da ja odgovorim...ja se skinem kad se svjetlo ugasi...ne volim da me zagleda (draze mi je da me osjeti )...to posebno sada...kako sam se udebljala
Bogami, vidjeh neku fotku gdje si bas potaman. Trazi kakav drugi razlog za "kompleks"...
Last edited by digger on 27/12/2005 20:20, edited 1 time in total.
Lace wrote:a evo da ja odgovorim...ja se skinem kad se svjetlo ugasi...ne volim da me zagleda (draze mi je da me osjeti )...to posebno sada...kako sam se udebljala
Bogami, vidjeh neku fotku gdje si bas potaman. Trazi kakav drugi razlog za "kompleks"...
to si garant vidio neke stare...dok je lace bila plava, mrsava i mladja ili si vidio neku od montaza
Il' sam ja opicena, ili sam ufurana il' ko zna....al' nije mi bilo nimalo neugodno, pogotovo kad sam vidjela kako me gleda odn. guta....vise sam kontala o onom poslije skidanja
Lucy01 wrote:Il' sam ja opicena, ili sam ufurana il' ko zna....al' nije mi bilo nimalo neugodno, pogotovo kad sam vidjela kako me gleda odn. guta....vise sam kontala o onom poslije skidanja
slicno kod mene je drugo pravilo....ako mi je imalo nezgoda skidat se pred tim likom onda nesto nije kako treba tako da skidanja nece ni biti a ako sve to stima, vise i radije razmisljam o njegovom skidanju
eh a sta je s prvim oblacenjem? zadovoljena prva navala strasti i....sta onda? je li gasenje svijetla i oblacenje cak i zbog odlaska u WC ili pocinje slobodno paradiranje u gologuzom stanju? ili ko Bridget Jones, nigdje bez plahte oko sebe?