Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo vidim posebno ponedeljkom se postavlja pitanje je li bilo (ili ima li) sexova? (a eto ponekad se omakne i tokom sedmice)....pa evo fino da bi se mogli ispravno zavesti tehnicki relevantni podaci, evo prostora da se prijavljuju isti (mislim sexovi).... ako naletite na kakav sex (posebno dobar), ako zdrmate (COPYRIGHT BY EDU) ili budete zdrmani (IJOPET COPYRIGHT BY EDU), ako petkom padne metak, ne zaboravite priloziti izvjestaj
P.S. Moli se uvazeni autor zdrmatitisa da primi iskrenu ispriku zbog moje greske ili ti ga previda vezanog za zdrmatitis....P.P.S. bice bolje druze, ima i iduci vikend
Last edited by anais_nin on 19/12/2005 13:14, edited 2 times in total.
stochar wrote:
A gdje je tvoj izvjestaj? Mislim, bio bi red ako ljude pitas nesto tako, da i sama ucestvujes...
ja evo upravo spremam godisnji izvjestaj
ja samo suma sumarum sazela pitanja sa raznoraznih tema na jedno mjesto i eno opet ja kriva podjes ovim statisticarima zivot olaksat i odmah nadrljas
stochar wrote:
A gdje je tvoj izvjestaj? Mislim, bio bi red ako ljude pitas nesto tako, da i sama ucestvujes...
ja samo suma sumarum sazela pitanja sa raznoraznih tema na jedno mjesto i eno opet ja kriva podjes ovim statisticarima zivot olaksat i odmah nadrljas
hajde Ana, znas da godisnji izvjestaj mora biti gotov prije nove godine :D:D
stochar wrote:
Misinterpretejsn, agen! Niko te ne krivi, samo bezze mi trazhiti nesto od nekoga a pri tome kao potstrek ne predochiti vlastito chinjenichno stanje (o kojoj god da je temi rijech. Primjer: kakva su vasa iskustva sa gradskim saobracajem? Mene su jutros iznervirala kasnjenja, neki dan sam se posvadj'o s kondukterom i mislim da...)
stocharko, do mene je, trebala sam 2 odvojena posta staviti...samo prva recenica je bila namjenjena kao odgovor na tvoje pitanje
stochar wrote:
anais_nin wrote:
zar nije do nekog februara?
to je finansijski, za poresku a ja na zdrmatitis ne placam porez