Pa gdje ce biti ova zemlja normalna kad nema statistike, zene, muskarci, djeca, penzioneri, itd.
Popis Stanovnistva u BiH
-
majka
#1 Popis Stanovnistva u BiH
Istekli su svi rokovi, ali ocito to neodgovara ovim glavasima na vlasti, jer nebi mogli dalje lagati... koliko ima "ovih" "onih"?..., koliko su "ovi" ugrozeniji od "onih", ... ona popularna "mi" i "oni"
Pa gdje ce biti ova zemlja normalna kad nema statistike, zene, muskarci, djeca, penzioneri, itd.
-
buhtelj
#2 Re: Popis Stanovnistva u BiH
Bezveze statistike, jer ce se za 10 godina svi imigrirati osim umirovljenika, tak da mogu samo njih napisati.....majka wrote:Istekli su svi rokovi, ali ocito to neodgovara ovim glavasima na vlasti, jer nebi mogli dalje lagati... koliko ima "ovih" "onih"?..., koliko su "ovi" ugrozeniji od "onih", ... ona popularna "mi" i "oni"![]()
Zaboravio sam jos to, bit ce jos nekaj politicara da ne bu umirovljenicama dosadno.
-
privremeni
Mirsad Tokaca im sj..o koncepciju i prekinuo licitaciju. Sad se moze ocekivati i popis stanovnika.