Kaspery Uninstall problem
Moderator: Benq
-
unknown_user
#1 Kaspery Uninstall problem
imam free verziju,javili su se neki problemi pa sada nemogu da pokrenem scan,zapravo on se sam pokrene al ga ne mogu ugasit te rucno pokrenut.isto tako nemogu uninstalirat a ne mogu ni 'delete' preko windows explorera kaze da provjerim jel zasticen program i jel trenutno radi,provjerio sam to 100 puta,problem su .dll fileovi.
-
Mercenary
#2 Re: Kaspery Uninstall problem
Safe mode pa onda na uninstal preko control panela..unknown_user wrote:imam free verziju,javili su se neki problemi pa sada nemogu da pokrenem scan,zapravo on se sam pokrene al ga ne mogu ugasit te rucno pokrenut.isto tako nemogu uninstalirat a ne mogu ni 'delete' preko windows explorera kaze da provjerim jel zasticen program i jel trenutno radi,provjerio sam to 100 puta,problem su .dll fileovi.
Jesi siguran da nemas virus?Odi na neku stranicu za online skaniranje za viruse i pregledaj komp.Trendmicro je jedna od najboljih http://housecall.trendmicro.com/
-
unknown_user
ne vjerujem da imam virusa,nece preko control panela,mislim ne pravi mi to neke probleme,downloadovo sam AVG antivirus al me nervira sto ne mogu izbrisat.
-
The_Fluid
probaj klasicno, instaliraj preko toga, pa onda pokusaj da deinstaliras, a ako to ne ide, lagano registry i sve ostalo sto treba da pobrises...sretno i nemoj OS pobrisatiunknown_user wrote:ne vjerujem da imam virusa,nece preko control panela,mislim ne pravi mi to neke probleme,downloadovo sam AVG antivirus al me nervira sto ne mogu izbrisat.
-
Mercenary
Pa rekao sam ti kakounknown_user wrote:ne vjerujem da imam virusa,nece preko control panela,mislim ne pravi mi to neke probleme,downloadovo sam AVG antivirus al me nervira sto ne mogu izbrisat.
"safe mode"..U safe mod-u sam OS ne povlaci toliko dll-ova i dosta servisa ne radi.Mozda se tvoj kasperski zakacio za neki.
Probaj.Zavisno od BIOS-a i systema,obicno je tipka F8 ako se ne varam,koju stisnes kad ti boota windoz.
Vidjet cesh,ima vise opcija za dizanje systema i medju njima imas "safe mode"
Tek tada probaj sa razinstaliranjem tog antivirusa.
I ja bih ti ipak preporucio ono online skaniranje.Ne gubish nista.
I novi antivirus.Moja preporuka je NOD32.
p.s
sa registry se nebih igrao ako nisi siguran 100 % sta radis
-
unknown_user
e hvala svima,probacu sa safe modom i online scanom.ni meni se bas ne igra sa registry