Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kao što hana reče, svaki ima svoj nadimak a fakat mrzim one izlizane nadimke tipa maco, kuco, duso... neki dan tip me zove, nakon dva-tri puta sto smo se vidjeli i kaze "duso" ma dajte...fakat to mrzim
Ma ja svom tako tepam zato sto je jako visok a umiljat kao maca a glupo mi samo "maco" nego malo sale u nadimak
a kad hocu da ga polubim kazem "de maca mala sagni se da te poljubim"
hananah wrote:pa svakom frajeru tepam drugacije i njegovom produzetku
trenutno je u fazonu "maca mala" za frajera a za produzetak nemam vremena za tepanje
hananah wrote:Ma ja svom tako tepam zato sto je jako visok a umiljat kao maca a glupo mi samo "maco" nego malo sale u nadimak
a kad hocu da ga polubim kazem "de maca mala sagni se da te poljubim"
Majo seceru ljepljivi , kad sam ja to rekla da odlazim zauvijek ja sam samo rekla "ovo je moj zadnji post" u medjuvremenu sam ljubila malu macu, sad pravim pauzu pa cu opet napisati zadnji posti prije penjanja na strokrlju
nesto mi drazi budalasti nadimci...a mrzim ono saci dusice ljepotice i slicne sladunjave gluposti...mada moj lik to u zadnje vrijeme koristi valjda nema inspiracije
vec sam se javila zeno, nego tepas li ti uopce kome i tepa li tebi tko? to je tema, ti bi je se trebala drzati zar ne? Ili te ipak sretnijom cini da malo onako "radoznala" budes? Bas si mi slatkica ja bih tebi tepala onako od oka "zecice nijedna "