OVERLOADED
-
Angel In Coma
#1 OVERLOADED
Šta vi radite kada ste jako jako ljuti? BIJESNI! Kako to "izbacite" iz sebe? Koliko vam je teško kontrolisati te emocije? Jeste li "smireni" ili u afektu?
- morti
1) broji 10,9,8...3,2,1
prođe,vjeruj mi...
2) nabrzaka se izdvoji od ostalih i izoliraj se dok nisi napravio sranje
funkcioniše samo ako imaš svoj privatluk(soba,wc,hahahaha)
3) udahni...izdahni,pogledaj prema gore...gledaj...
i dalje gledaj...samo tako...gledaj...
prođe i to vjeruj mi
prođe,vjeruj mi...
2) nabrzaka se izdvoji od ostalih i izoliraj se dok nisi napravio sranje
funkcioniše samo ako imaš svoj privatluk(soba,wc,hahahaha)
3) udahni...izdahni,pogledaj prema gore...gledaj...
i dalje gledaj...samo tako...gledaj...
prođe i to vjeruj mi
- Zox
Evo veceras sam jako, jako ljut, pun bjesa i neraspolozen...
Mislim da cu uciniti ono sto italijani zovu "neprirodan gest".
Usput, da se nadovezem i na onu drugu temu od veceras, o ubistvima, jeste il znali da je samoubistvo kaznjivo zakonom? Mislim, ako se ubijes mozes dobiti dozivotnu robiju... Sto ima prakticnih nedostataka, posebno za tipa koji mora s tobom djeliti celiju...
Ako se sutra ne javim na forumu, bilo mi je zadovoljstvo diskutovati sa vama.
Mislim da cu uciniti ono sto italijani zovu "neprirodan gest".
Usput, da se nadovezem i na onu drugu temu od veceras, o ubistvima, jeste il znali da je samoubistvo kaznjivo zakonom? Mislim, ako se ubijes mozes dobiti dozivotnu robiju... Sto ima prakticnih nedostataka, posebno za tipa koji mora s tobom djeliti celiju...
Ako se sutra ne javim na forumu, bilo mi je zadovoljstvo diskutovati sa vama.
-
Teuta
Jedem velike kolicine hrane i buljim u TV. A onda shvatim da bijes ne prolazi, pa se odem posvadjati s osobom koja me je razbjesnjela. Ponekad malo placem, jer suze odnose sve nevolje.
A onda shvatim da sam komotno mogla preskocit hranu i TV, pa se dodatno oneraspolozim. Izmantram si: Ma to je bio uslovni refleks....
Na kraju balade skontam da je zivot prekratak da bismo se jos i nervirali oko sitnica. I odlucim se da postanem cool.
Do sljedeceg puta, naravno. 
A onda shvatim da sam komotno mogla preskocit hranu i TV, pa se dodatno oneraspolozim. Izmantram si: Ma to je bio uslovni refleks....
Na kraju balade skontam da je zivot prekratak da bismo se jos i nervirali oko sitnica. I odlucim se da postanem cool.