nedavno sam koristio logitech 58 koji je radio fantasticno al me zivcirala zica pa sada koristim neki bezicni yakumo koji zadovoljava sve ovo navedeno osim tog j..... scroll-a koji me nervira sa tim preskakanjem i vracanjem
unaprijed zahvalan
Moderator: Benq
mx1000 i mirna bosna
ili sad ovi novi, mislim da je G serija.....
sto se tice sa zicom, mx518 je odlican...
uglavnom logitech, neces pogrijesiti...
Nije ''RAZOR'' vec RAZER.imas i RAZOR ali ne znam gdje ih ima kupiti kod nas. oni su isto tako dosta kvalitetni. microsoft je dobar, ali po meni nije kao logitech i razor.
uglavnom, koliko para skupis, pa uzmi najskuplji za te parejer ako ne znas sta valja, znas sta je skupo
![]()

Ppokusaj s ovim...harera wrote:molio bih malu pomoc u odabiru misa ,opticki ili laserski , bezicni, da se napaja preko usb-a ,da je precizan ,,da mu scroll ne ode nakon nekih mjesec dana , itd.
nedavno sam koristio logitech 58 koji je radio fantasticno al me zivcirala zica pa sada koristim neki bezicni yakumo koji zadovoljava sve ovo navedeno osim tog j..... scroll-a koji me nervira sa tim preskakanjem i vracanjem
unaprijed zahvalan

Mozes vala fini Celeron PIV, kupit za te pare eto kolko kostashin-ra wrote:harera wrote:sve ste vi to fino napisali a sada kada biste jos i napisali koliko para treba izdvojiti za taj mx1000 ili ta za tu G seriju ?
Ako uzimas samo dolazi u obzir ''đi seven'' serija, nista MX1000.