...
Koji je vas all time favourite?

Moderator: anex

Ako imaš osjetljivu kožu, pokušaj koristiti sapun bez ikakvih dodataka i što manje losiona ...anais_nin wrote:uh kod mene ima citav arsenal tih proizvoda za njegu koze...kao prvo jer mi je koza osjetljiva, kao drugo jer obozavam losione koji lijepo mirisu (obicno uz mirise koje cesto koristim imam i losion za njegu tijela, osjecaj na kozi WOW a miris puno duze traje kad se prvo losion stavi)...
najcesce koristim Dove....i to ovaj firming gel ili onaj silk lotion, sto se sjaji na kozi, predivan je
ne mogu koristiti sapun, jer mi je koza suvise suha...mada znam da bi to bilo idealno...imam ulje za turisaranje, na prirodnoj bazi njega najcesce koristim ili Johnson&Johnson losione...a cesto u ove losine koje koristim za kozu dodam maslinovo ulje ili ulje za tijelo sa vitaminima i onda mi budu fenomenalni...FortunaBela wrote: Ako imaš osjetljivu kožu, pokušaj koristiti sapun bez ikakvih dodataka i što manje losiona ...
Dodaj u vodu u kojoj se kupaš med i maslinovo ulje....

FortunaBela wrote:Ako imaš osjetljivu kožu, pokušaj koristiti sapun bez ikakvih dodataka i što manje losiona ...anais_nin wrote:uh kod mene ima citav arsenal tih proizvoda za njegu koze...kao prvo jer mi je koza osjetljiva, kao drugo jer obozavam losione koji lijepo mirisu (obicno uz mirise koje cesto koristim imam i losion za njegu tijela, osjecaj na kozi WOW a miris puno duze traje kad se prvo losion stavi)...
najcesce koristim Dove....i to ovaj firming gel ili onaj silk lotion, sto se sjaji na kozi, predivan je
Dodaj u vodu u kojoj se kupaš med i maslinovo ulje....