za.ebi u reklamama
-
goshpar
#1 za.ebi u reklamama
reklama za fantu:
njih trojica na balkonu, upeklo sunce, onu zedni... kad ispod njih, tri cure pijuckaju fantu... slomise se oni da se "malo ogrebu"...
na kraju, dolazi cura i slamkom onom frajeru pijucka s lica i... sta se desava: ona dvojica se poljevaju fantom po tijelu ne bi li...
otkud im sad fanta???
njih trojica na balkonu, upeklo sunce, onu zedni... kad ispod njih, tri cure pijuckaju fantu... slomise se oni da se "malo ogrebu"...
na kraju, dolazi cura i slamkom onom frajeru pijucka s lica i... sta se desava: ona dvojica se poljevaju fantom po tijelu ne bi li...
otkud im sad fanta???
-
zemljotres
vanzemaljci donijeli.. normala... HELOU FANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
zemljotres
upala zena u vodu i rekla: DE, MOKRA TI JA... i tako je nastala rijec DEMOKRATIJA 
-
zemljotres
1, 2, 3 izgubljeni.. ima nas još vidimgoshpar wrote:sjecam se, to je bilo u "sta djeca znaju o zavicaju"zemljotres wrote:upala zena u vodu i rekla: DE, MOKRA TI JA... i tako je nastala rijec DEMOKRATIJA
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
stochar wrote:najblentavija reklama: djevojka u kadi jede chips a neki joj chelo lizhe da izvinete vaginu ispod vode. izadje da uzme daha a ona ga odluchnim pokretom vraca pod vodu, nastavlja uzhivati grickajuchi chips pri chemu joj nehotichno iz vode izviruje jedna od njene dvije da prostite, dojke. pa, kakve to veze sa chipsom ima?!
-
leyna
kad ste već spomenuli za.ebe u reklamama: je li neko gledao reklamu za novi renault megane (na nekom od satelitskih kanala)? ljudi u reklami igraju golf, prolazi megane, svi se okrecu za njim (s divljenjem) i naravno loptica leti u svim mogućim pravcima osim u onom u kojem treba i na kraju reklame piše: besser als golf (bolji od golfa). čudi me kako ih vw nije tužio za ovo. ovo je reć za.eb al' na golfov račun.
-
zemljotres
pa bash bi bio idiotluk da ih tuze.. starije je ime igre i vjetra od marke najomiljenijeg BH aVta...leyna wrote:kad ste već spomenuli za.ebe u reklamama: je li neko gledao reklamu za novi renault megane (na nekom od satelitskih kanala)? ljudi u reklami igraju golf, prolazi megane, svi se okrecu za njim (s divljenjem) i naravno loptica leti u svim mogućim pravcima osim u onom u kojem treba i na kraju reklame piše: besser als golf (bolji od golfa). čudi me kako ih vw nije tužio za ovo. ovo je reć za.eb al' na golfov račun.
ma najbolja je reklama bila prije rata...
idu baterije neke i muzevan glas prokaki AJ BI DZI (IBG) - Industrija baterija gnjilane.. sama od sebe zaje8
-
zemljotres
ma, znam ja to haveru, ali haj' da je bar reklama za sladoled... a usput, ciljana publika reklame za chips su uglavnom djeca, koliko se ja u to razumijem...
VARASH SE.. DJECA SU JACA OD NAS
VARASH SE.. DJECA SU JACA OD NAS
-
bojana
Ja se uvijek nasmijem na malo noviju reklamu za neko pivo, nisam sigurna koje, morebit karlovacko. Ono, njemu dosla raja i sada, svi jedva cekaju da ona zamakne preko vrata, ona se sprema da ide, poljubi svog dragog i kaze mu: CUVAJ MI MISKA! Misko je inace u reklami ribica, ali ja ne mogu si pomoci, uvijek me asocira na...nesto drugo 
-
goshpar
jah, i ta je reklama dobar primjer zajeba:bojana wrote:Ja se uvijek nasmijem na malo noviju reklamu za neko pivo, nisam sigurna koje, morebit karlovacko. Ono, njemu dosla raja i sada, svi jedva cekaju da ona zamakne preko vrata, ona se sprema da ide, poljubi svog dragog i kaze mu: CUVAJ MI MISKA! Misko je inace u reklami ribica, ali ja ne mogu si pomoci, uvijek me asocira na...nesto drugo
zasto jednostavno nisu uzeli vode sa cesme, nego se nesto lomataju s akvarijumom...
i jos nesto: sta se i kako se zapalilo ono nesto...
bas je reklama puna fula
-
zemljotres
masta moze svasta... tatatatiragoshpar wrote:jah, i ta je reklama dobar primjer zajeba:bojana wrote:Ja se uvijek nasmijem na malo noviju reklamu za neko pivo, nisam sigurna koje, morebit karlovacko. Ono, njemu dosla raja i sada, svi jedva cekaju da ona zamakne preko vrata, ona se sprema da ide, poljubi svog dragog i kaze mu: CUVAJ MI MISKA! Misko je inace u reklami ribica, ali ja ne mogu si pomoci, uvijek me asocira na...nesto drugo
zasto jednostavno nisu uzeli vode sa cesme, nego se nesto lomataju s akvarijumom...
i jos nesto: sta se i kako se zapalilo ono nesto...
bas je reklama puna fula
- Saian
stochar wrote:najblentavija reklama: djevojka u kadi jede chips a neki joj chelo lizhe da izvinete vaginu ispod vode. izadje da uzme daha a ona ga odluchnim pokretom vraca pod vodu, nastavlja uzhivati grickajuchi chips pri chemu joj nehotichno iz vode izviruje jedna od njene dvije da prostite, dojke. pa, kakve to veze sa chipsom ima?!
mozda je kljuc u glagolu grickati cips, grickati svasta se moze grickati i bas u tom trenutku njoj nehoticno izviruje ne znam mozda je do mene meni je reklama skroz logicna
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Je li lampa na struju?stochar wrote:sta se zapalilo? auu, tu imas minus na primjecivanje... tip koji je prvi osjetio dim i mislio da to on danfa, u prvom kadru nakon izlaska djevojke skida majicu i baca je pravo na lampu u kutu koja se ubrzo zapali i izazove pometnju nakon koje su oni zbunjeni i nikome na pamet ne padaju dvije stvari: cesma, jer zaboga, oni su u pometnji; i karlovacko jer im je dragocijenop i cak ni u pometnnji ga ne bi prosuli. u osnovi: lose. moglo je jednostavnije i inventivnije...
-
Angel In Coma
Sve BiH reklame su meni lično jedan veliki zajeb. Mislim da su najogavnije one za Sabix namještaj. Užas! Da sjedneš i da plačeš koliko nas mediji zapravo terorišu...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ko se ne registruje za izbore ne gine mu givikt od 10 kvintala i feder-ruka sa bokserskom rukavicom u glavušu.
Po meni, ova reklama poziva na organizovani otpor i registrovanju i glasanju.
Lidija K. previše troši para kao i za vrijeme izbora 2002.g., ali ovo nije tema.
Po meni, ova reklama poziva na organizovani otpor i registrovanju i glasanju.
Lidija K. previše troši para kao i za vrijeme izbora 2002.g., ali ovo nije tema.
Last edited by PipiDugaDevetka on 20/05/2004 06:44, edited 2 times in total.
- Guento
Meni su najruznije reklame bile one od Fabrike duhana Sarajevo.
Nije jedna, bilo ih je sepet i na TV-u, ali najgora od najgorih mozda je bila ona u INFO magazinu preko cijele stranice ko se sjeca, sa nekim 'narodnim' dezenima, zlatna boja svuda okolo, a preko toga pise Jedna jedina... ili Neprimjetno cineci tradiciju isto zlatnim slovima ne sjecam se tacno, a font je
bljak nad bljakovima. Prava anti-reklama! I sad mi muka kad se sjetim te reklame.
Sad su napravili one simpaticne ef de es sa notama... nisu lose
Sad su napravili one simpaticne ef de es sa notama... nisu lose
- Saian
ja sam mislio da se radi o zenskom poprsju, ako joj je clit izvirio onda je to neka akrobatska reklamastochar wrote:nudim sondtrack za chips reklamu: grickao si klitoris, leeeeeepi mario, dobio si sifilis, leeeeeeepi mario, jebi se sada tiiiiiiiiiiiiiii....
nemoj culjka majke ti

P.S. : nisam htio onu krvavu