Koga bi ste voljeli cuti u Sarajevu?
Moderator: _BataZiv_0809
- Drvosjeca iz Dejcica
Definitivno Metallicu...

-
King Kikapu
cobain, biste, sastavljeno.
massive attack, depeche mode, pink floyd
massive attack, depeche mode, pink floyd
-
_BaykoNoor_
Koldplej, Stinga, Eminema, Bond, Metaliku, Grin dej, Franca Ferdinanda
i ja bih jos u sarajevu volio vidjeti malo sunca. ubi me ova kisa

i ja bih jos u sarajevu volio vidjeti malo sunca. ubi me ova kisa
-
neocekivana_sila
They make it easy to watch the Bosna with love
air,thievery corporation,stereo mc's, the bambi molesters, beck, cake,depeche mode, tricky, portishead, salif keita, mizar,lamb,soulwax,nine inch nails, morrissey, isaac hayes,faith no more, toolband, ani difranco, faith no more, dzihan&kamien, jazzanova, mars volta, goldfrapp, tommorello. nightmares on wax, royksopp, zero7, dragan dautovsk, kiril dzajkovski, leftfield, dd synthesis, sonicyouth, anastasia, tom waits, la phaze, nick cave,
groove-armada, radiohead, massive attack, kismet, cesaria evora, the cure, ruben gonzales,faith no more, RHCP, leonard cohen,
kings of convenience, hooverphonic, ponovo transglobal underground, ponovofun-da-mental, morcheeba, natacha atlas. franz ferdinand. the stone roses,
placebo, les rythmes digitales, asian dub foundation,
eto malo..dok ne dodju..da se nadje. Enjoy it
air,thievery corporation,stereo mc's, the bambi molesters, beck, cake,depeche mode, tricky, portishead, salif keita, mizar,lamb,soulwax,nine inch nails, morrissey, isaac hayes,faith no more, toolband, ani difranco, faith no more, dzihan&kamien, jazzanova, mars volta, goldfrapp, tommorello. nightmares on wax, royksopp, zero7, dragan dautovsk, kiril dzajkovski, leftfield, dd synthesis, sonicyouth, anastasia, tom waits, la phaze, nick cave,
groove-armada, radiohead, massive attack, kismet, cesaria evora, the cure, ruben gonzales,faith no more, RHCP, leonard cohen,
kings of convenience, hooverphonic, ponovo transglobal underground, ponovofun-da-mental, morcheeba, natacha atlas. franz ferdinand. the stone roses,
placebo, les rythmes digitales, asian dub foundation,
eto malo..dok ne dodju..da se nadje. Enjoy it
-
Wolfheart
Kad bi vam rekao da bi recimo mogli doci Franz Ferdinand, sta mislite koliko bi ljudi u Sarajevu doslo na koncert? Molim vas realne procijene samo. Jebiga ovakvom bendu treba preko 5 milja, ja nazalost mislim da je to nemoguce.
BTW koliko je ljudi bilo na Jamiroquai-u?
BTW koliko je ljudi bilo na Jamiroquai-u?
-
neocekivana_sila
može. Došlo bi sigurno preko 5 000 ljudi.
-
in_my_skin
Može SOAD,Linkin Park,Metallica,Green Day,3 Doors Down,Slipknot,pa i oni ''mekši''-Xavier,HIM,Placebo...
Ma ko god dođe,dobro doš'o je:)
A tek Cobaina da mi je vidjet među živima.......
Ma ko god dođe,dobro doš'o je:)
A tek Cobaina da mi je vidjet među živima.......