da li srce samo jednom voli?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 da li srce samo jednom voli?
da li srce samo jednom voli? moguce ,ali samo musko......
a za zensko reko bi da voli vise puta .prvo voli jednog ,pa ga preboli , a onda nekog drugog zavoli . i sve tako. (isto ko kruzenje vode u prirodi)
dok je frajeru ona jedna uvjek u srcu.
sta vi kazete?
a za zensko reko bi da voli vise puta .prvo voli jednog ,pa ga preboli , a onda nekog drugog zavoli . i sve tako. (isto ko kruzenje vode u prirodi)
sta vi kazete?
-
Salko Agić - dipl.ing.
pape, zeni se ako si usamljen!pape wrote:Murate, .... nemoj Murate! Misli na onu raju nizvodno.
-
Žan Pol Bajro iz Kasabe
vrijeme je njemu da stane na ludi kamen!hananah wrote:Papetalo, pusti ti njih sta te nagovaraju, bolje da ja tebi tamburu kupim nego da se zenisNije to za svakog, a zna nekad i glava zaboliti podobro
Bolje ti u tamburu lupaj
vidis da samo ljubavne i sexi teme oboilazi i ponekad gledi recepte!
-
Žan Pol Bajro iz Kasabe
pa vidicemo, ako se oklizne onda je lud!hananah wrote:Pa nije Papetalo lud ako je kamen lud
pape jel klizvo ovo sa-x kamenje?
-
BigusDickus
#10 Re: da li srce samo jednom voli?
bezveze...Murat Sabanovic wrote:da li srce samo jednom voli? moguce ,ali samo musko......
sta vi kazete?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Salko Agić - dipl.ing. wrote:pape, zeni se ako si usamljen!pape wrote:Murate, .... nemoj Murate! Misli na onu raju nizvodno.
-
Žan Pol Bajro iz Kasabe
nema veze u dvoje se lakse i ljepse zivi! zeni se ....nema cekanja...pape wrote:Salko Agić - dipl.ing. wrote:pape, zeni se ako si usamljen!pape wrote:Murate, .... nemoj Murate! Misli na onu raju nizvodno.
Inzenjeru, .... ja zivim sam, ali ..... nisam usamljen.
- anais_nin
#14 Re: da li srce samo jednom voli?
cuj voljeti jednom u zivotuMurat Sabanovic wrote:da li srce samo jednom voli? moguce ,ali samo musko......
sta vi kazete?
-
tigris
#17 Re: da li srce samo jednom voli?
anais_nin wrote:cuj voljeti jednom u zivotuMurat Sabanovic wrote:da li srce samo jednom voli? moguce ,ali samo musko......
sta vi kazete?![]()
![]()
gdje si sta ima?
nije to prirodno murate, nije prirodno
pa evo mog slucaja...ja sam se zaljubila u frajera sa jedno 14-15 godina....sad mi je 25 godina..njega sam ludzacki volila a nikad nista nije bilo...razdvojili smo se....evo sad sam sama vec duze vrijeme i opet mi se on mota po glavi ...opasno...opet kao da nesto osjecam....sad neko ce reci ma to je zato sto ga nisi imala al nije...bilo je i drugih koje nisam mogla imati pa nista samo je on ostao br 1.On je moja prva ljubav i mislim da je tako i ostalo..iako je bilo drugih ..svi na jednu stranu on na drugu...........
nekad me to brine......sta ako jedino njega mogu da istinski volim a nista se ne desi izmedju nas?????pa nista nahebala sam eto sta..
-
Nesferatu
#18 Re: da li srce samo jednom voli?
I ja sam zavoljeo jednu djevojcicu kad mi je bilo 17.
Sa 23 smo se razisli.
Nikad mi dan ne prodje da ne pomislim na nju jedared. Eto, otaljao sam i to, za danas....
Sa 23 smo se razisli.
Nikad mi dan ne prodje da ne pomislim na nju jedared. Eto, otaljao sam i to, za danas....
- anais_nin
#19 Re: da li srce samo jednom voli?
tigris wrote: pa evo mog slucaja...ja sam se zaljubila u frajera sa jedno 14-15 godina....sad mi je 25 godina..njega sam ludzacki volila a nikad nista nije bilo...razdvojili smo se....evo sad sam sama vec duze vrijeme i opet mi se on mota po glavi ...opasno...opet kao da nesto osjecam....sad neko ce reci ma to je zato sto ga nisi imala al nije...bilo je i drugih koje nisam mogla imati pa nista samo je on ostao br 1.On je moja prva ljubav i mislim da je tako i ostalo..iako je bilo drugih ..svi na jednu stranu on na drugu...........
nekad me to brine......sta ako jedino njega mogu da istinski volim a nista se ne desi izmedju nas?????pa nista nahebala sam eto sta..
mislis sad ti je TEK 25 godina...on ti je bio prva ljubav...i to je predivno...vjerovatno ga nikad neces zaboraviti...i vjerovatno druge muskarce neces voljeti na isti nacin...jer ne voli se isto kad ti je 15 i kad ti je 25, 35....ali voljeces opet u to budi sigurna...
- anais_nin
ali takve stvari ne mozemo birati....sve to ima svoje pluseve i minuse...ima N parova koji se tako zaljube naivno, nevino sa 15 pa ostanu citav zivot skupa, ali pitaj ih da li im je ta ljubav ista kad zadju u 30te, 40te, 50te...Nesferatu wrote:Jest, al'
Kad bi covjek mogao, uvijek bi izmedju ljubavi od 15, 25 i 35, birao onu od 15. Manje je realna al' je ljepsa. Mislim ne govorim o covjeku kojeg volis, vec cisto o osjecaju koji imas.
promjena je prirodno stanje...nije zdravo stalno gledati u proslosti i zaliti za necim sto se ne moze vratiti...takodje postoji tu i psihicki faktor kad covjek sebe ubijedi da nece vise voljeti, da mu se ljubav nece opet desiti, donekle salje takve vibre oko sebe pa se cesto zato i "mimoilazi" s njom...
cudna smo mi sorta...razmisljamo samo o onome sto NISMO dobili...ili sto nemamo....ja najcesce razmisljam da i pored slomljenog srca, pored tuge, bola, opet je veci blagoslov iskusiti ljubav nego prozivjeti citav zivot i nikad, ali nikad je ne dozivjeti
-
tigris
#22 Re: da li srce samo jednom voli?
anais_nin wrote:tigris wrote: pa evo mog slucaja...ja sam se zaljubila u frajera sa jedno 14-15 godina....sad mi je 25 godina..njega sam ludzacki volila a nikad nista nije bilo...razdvojili smo se....evo sad sam sama vec duze vrijeme i opet mi se on mota po glavi ...opasno...opet kao da nesto osjecam....sad neko ce reci ma to je zato sto ga nisi imala al nije...bilo je i drugih koje nisam mogla imati pa nista samo je on ostao br 1.On je moja prva ljubav i mislim da je tako i ostalo..iako je bilo drugih ..svi na jednu stranu on na drugu...........
mislis sad ti je TEK 25 godina...on ti je bio prva ljubav...i to je predivno...vjerovatno ga nikad neces zaboraviti...i vjerovatno druge muskarce neces voljeti na isti nacin...jer ne voli se isto kad ti je 15 i kad ti je 25, 35....ali voljeces opet u to budi sigurna...prebole se i puno teze stvari od prve ljubavi
ma anais ovdje se ne radi o tome sto je on moja prva ljubav mislim ima i toga..al nisam toliko djetinjasta.....jednostavno mislim da je on za mene br 1.....druga polovina kontas....sto to onda niakd poslije nisam zavolila nekoga ni blizu ko njega...sto ovaj lik kaze ne prodje ni dan niti je ikad prosao a da ne pomislim na njega.....ne znam.....
drugo ja nisam nista prebolijevala kontas jer ocigledno ga nikad nisam ni prestala voljeti duboko u sebi i mislim da nikad ni necu....bio mi je drag i kad je s djevojkom bio..........ja ne patim za njim nikad nisam ni patila jednostavno sam ga uvjek voljela kakav god da je uvjek mi je i dobar i gotivan i sve ....mislim da nikad vise necu voljeti kao sto sam njega
A..... volim te
-
xygirl
#23 Re: da li srce samo jednom voli?
pih, kakvo je to srce koje moze samo jednom da voliMurat Sabanovic"]da li srce samo jednom voli?
-
BigusDickus
#24 Re: da li srce samo jednom voli?
...ili bilo koji drugi unutarnji organ...xygirl wrote:pih, kakvo je to srce koje moze samo jednom da voliMurat Sabanovic"]da li srce samo jednom voli?:D