A joj gdje nestade lova :D Vol. ko zna koji put :(

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

hananah

#1 A joj gdje nestade lova :D Vol. ko zna koji put :(

Post by hananah »

Da nije tragicno bilo bi smijesno :(
Jeste li procitali na prvoj strani sa-x-a "Mladi nezadovoljni danasnjim susretnom sa premijerom Terzicem"
e ono sto mi posebno zapara usi je:
Ono od čega mladi ne odustaju jest zahtjev da se 12 miliona KM od prodaje "Maršalke" preusmjeri za gradnju i modernizaciju Kampusa. Međutim, ostali su razočarani kada su saznali da je od tog iznosa ostalo tek tri do četiri miliona maraka. U Vijeću ministara planiraju pokretanje inicijative da se taj novac preusmjeri Kantonu Sarajevo koja bi ga ponovno vratila sarajevskom Univerzitetu
E pa sad moj zakljucak je da nama ne treba David Coperfield, mi imamo svoje "Terzice", svoje drage iluzioniste, jer lova nestade tek tako - puf :(
Gdje i kako, jos im nije malo sto pokradose koga stigose pa uvode PDV s cim ce u prvom redu poskupiti struja pa onda sve ostalo :(
Pitam se kad ce nasem narodu, odnosno svim slojevima drustva prekipiti toliko da ucine nesto. Narod cuti li cuti i cuti i cuti i trpi i sabura :x
A dokle ba, jesmo li mi fakat toliko melankonicni postali da nismo u stanju nista poduzeti :x
pitt

Post by pitt »

Ma sad ce izbori........opet glasat za iste lopove i tako do besvjesti :D:D
addem

Post by addem »

Terzic je smijesan covjek, al mladi su jos smijesniji. Sta ocekuju od onakvog fenomena da im ispuni obecanja. Stvarno su naiva. Terzic je do sad prekrsio skoro sva moguca obecanja koja je dao.

Vrijeme je da se mladi pocnu baviti politikom i da to stanje pocnu da mijenjaju. NIje bitna stranka bitno je da daju doznanja da postoje. :-)
hananah

Post by hananah »

Ma vrijeme je da mladi i stari zajedno dignu kakvu revoluciju :x
dinash

Post by dinash »

hananah wrote:Ma vrijeme je da mladi i stari zajedno dignu kakvu revoluciju :x

ali samo cetvrtkom :D
hananah

Post by hananah »

Pa i meni se chini :(
morti

Post by morti »

Eeeeee...kad sam ja o tome govorio...al me niko nije slušao...Sad se meni ne da... :-)

Šala...Za revoluciju uvijek spreman...(ovo je zvučalo čudno)... :D
reis

Post by reis »

Budalo zar nisi dosd naucio da se treba fatati noge gdje dolazi revolucija-sto dalje od revolucije to bolje-pa i Lenjin je dosao na gotovo.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Problem je sto su idioti iz nacionalnih stranaka, debili koji nas vec tako dugo vuku za nos, kriminalci koji bestidno pljackaju sve sto stignu vec petnaest godina, djubrad koja nije dostojna ljudskog pogleda a kamo li nekog razumijevanja, dakle problem je sto su isti ti djilkosi utjerali strah u kosti i omladini i starcima!
Ali ono sto je najzanimljivije, nije to strah od rata, ubijanja, strah od onih drugih, kako se cesto prikazuje i cini vec je to strah od toga da ces biti optuzen kao protivnik naroda, protivnik vjere, protivnik drzave! :shock:
Pogledajte i ovdje na forumu..
Centraline junose se bas na takav nacin ponasaju.. Najveci (i jedini u stvari) "argument" koji imaju, ako se dirne u njihov bespostedni kriminal i najdestruktivniji stil vladanja koji je Balkan ikad imao je upravo etiketa izdajnika koju tako lako lijepe posvuda!
A narod tor pun ovaca...
I jos uz to, ispoljava kukavicluk kakav nikad u istoriji ispoljavao nije!
`ebo te Ameri da dodju i hoce s nama da se biju, pobili bi se s njima, ponosali...
Ali sa ovim domacim sljamom ne! '
Ne, nikako to ne mozemo da uradimo s njima jer nas bogovi, s kojima se bagra ponasa kao da je na direktnoj linkovnoj vezi, toboze gledaju...
Sta ako im se zamjerimo...? Bogovima, je li...:roll: :zzzz:

Zato hanice, dabogda, ali... :( :(
tigris

Post by tigris »

znate ono kad ste u vodi.......pa dotaknete dno pa se nogama odgurnete prema gore.....

ovdje i mladi i stari puno pricaju svi se zalimo i kukamo na politicare a opet izlazimo na izbore i pobjedjuje lopovska bagra itd.

mislim da ovdje treba da izbiju nemiri....da se dignu i penzioneri i studenti i poljoprivrednici ma svi zajedno ....ma ako treba da se sve blokira da svakodnevnica stane......na izborima bojkot...jer ova stihija ne vodi nigdje samo se citaju novine i gledaju emisije na tv a nista konkretno......tu i tamo neka inicijativa s pokrene neki strajk.......

stalno potpisujem kojekave inicijative protiv paravca ,petog desetog,peticije ma nista to......potrebno je da se svi trznemo da ustanemo pa kud puklo da puklo.......djaba sva prica kad se nista ne poduzima...po tome smo isti kao i gospoda u vladi :(
rajvosa

Post by rajvosa »

Nista bez revolucije, vjeruj mi...
Bumbar

Post by Bumbar »

Vrijeme da se digne kuka i motika :D

Kad smo vec kod toga svega...sad sam i ja procitala doticni clanak (najbolje mi je bilo da su odlucili da pare usmjere kantonu pa da on to usmjeri univerzitetu...ali ipak je bolji mnogo bio kraj...izgubili smo puno para jer nismo usvojili zakon o visokom obrazovanje :x (ono sto bi zeljela reci bi mi dalo trajni ban na forumu pa je bolje da presutim). Jos je najbolje sto npr. na mom fakultetu ni ova reforma nece obuhvatiti vise generacije...sta im je tesko na poceti ocjenjivati po novom...boze sacuvaj pa onda bi nam diplome vrijednije bile)... odoh kafu popiti sad se nanervira. :x
tigris

Post by tigris »

rajvosa wrote:
Nista bez revolucije, vjeruj mi...

pa slazem sa al hajmo pocet nesto konkretno vise ne samo sta treba mislim i ja sam ista svi isto pricamo a nista po srijedi ....pitam se mozemo li se zaista pokusati organizovati..uvezati evo za pocetak raja sa foruma koja su za tu ideju.mislim ja zivim u Bih i zelim tu da umrem al strasna mi je pomisao u kakvim uslovima ce mi mozda djeca zivjeti....

ok svi znamo sta je i kako je al evo dajte nesto eto ta revolucija mozemo li mi to ?????? zasto stalno pricamo i pricamo i kunemo a pustamo da se nastavlja????? :(
krkan

Post by krkan »

e sta bi dao da dozivim ulijetanje u predsjednistvo,vladu itd pa kakvim palijama sve pomlatiti
no od toga nista jerbo se uvijek sjetim naseg mentaliteta i razmisljanja
'suti moze gore'
pa .ebemu misa gdje je vise dno
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#15 Re: A joj gdje nestade lova :D Vol. ko zna koji put :(

Post by mIRCerka »

hananah wrote:Da nije tragicno bilo bi smijesno :(
Jeste li procitali na prvoj strani sa-x-a "Mladi nezadovoljni danasnjim susretnom sa premijerom Terzicem"
e ono sto mi posebno zapara usi je:
Ono od čega mladi ne odustaju jest zahtjev da se 12 miliona KM od prodaje "Maršalke" preusmjeri za gradnju i modernizaciju Kampusa. Međutim, ostali su razočarani kada su saznali da je od tog iznosa ostalo tek tri do četiri miliona maraka. U Vijeću ministara planiraju pokretanje inicijative da se taj novac preusmjeri Kantonu Sarajevo koja bi ga ponovno vratila sarajevskom Univerzitetu
E pa sad moj zakljucak je da nama ne treba David Coperfield, mi imamo svoje "Terzice", svoje drage iluzioniste, jer lova nestade tek tako - puf :(
Gdje i kako, jos im nije malo sto pokradose koga stigose pa uvode PDV s cim ce u prvom redu poskupiti struja pa onda sve ostalo :(
Pitam se kad ce nasem narodu, odnosno svim slojevima drustva prekipiti toliko da ucine nesto. Narod cuti li cuti i cuti i cuti i trpi i sabura :x
A dokle ba, jesmo li mi fakat toliko melankonicni postali da nismo u stanju nista poduzeti :x
hananah, ne sekiraj se plaho oko OIA....Jan zlatan je mish najobicniji koji ako sebe ne vidi u necemu, to neceni radit...ITM sistem....

kao oni protestvuju...a nikad ih nema pod poljoprivrednika...
smrad obicni koristi strajk poljoprivrednika za svoju promociju....

procitala sam istu vijest i vjeruj da bih jos i povjerovala da nije on u pitanju.....
ako je vec tako omladina ljuta, zasto taj gospodin direktor JZK onako srdacno podravlja Terzica?
reaktor

Post by reaktor »

kakva je ovo budalastina od teme :-) :D
hananah

Post by hananah »

Tigris u pravu si za to poredjenje vezano za doticanje dna.
I ja nekad kontam "neka, ovako treba, mogu kako hoce ali ne mogu dokle hoce" i neka poskupljenja i kradja i kriminala i svega, ali kad narodu dodje do gushe hebali su jeza u ledja :D
A mi ako se organizujemo pik ja nosim forumsku zastavu :sax:
Fair Life

Post by Fair Life »

Dizanje nije lako... mogli bi dobiti herniju.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

reaktor wrote:kakva je ovo budalastina od teme :-) :D
ih ti kad ne bi poklopio.... :D
reaktor

Post by reaktor »

mIRCerka wrote:
reaktor wrote:kakva je ovo budalastina od teme :-) :D
ih ti kad ne bi poklopio.... :D
sta cu kad sam oportunista... a prilika na svakom koraku :D :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

krkan wrote:e sta bi dao da dozivim ulijetanje u predsjednistvo,vladu itd pa kakvim palijama sve pomlatiti
'suti moze gore'
Nesto kao sto su 1917 boljsevici provalili Romanovu u dvorac i... kvrc. Ko ne zna o cemu se radi nek pogleda Anastaziju (crtani).

Image
tigris

Post by tigris »

hananah wrote:Tigris u pravu si za to poredjenje vezano za doticanje dna.
I ja nekad kontam "neka, ovako treba, mogu kako hoce ali ne mogu dokle hoce" i neka poskupljenja i kradja i kriminala i svega, ali kad narodu dodje do gushe hebali su jeza u ledja :D
A mi ako se organizujemo pik ja nosim forumsku zastavu :sax:

to da ne mogu dokle hoce mi je upitno???? ko ce ih zaustaviti,oni samo sigurno nece stati.........dakle mogu itekako , pa to i rade.......
Bumbar

#23 Re: A joj gdje nestade lova :D Vol. ko zna koji put :(

Post by Bumbar »

mIRCerka wrote:[

hananah, ne sekiraj se plaho oko OIA....Jan zlatan je mish najobicniji koji ako sebe ne vidi u necemu, to neceni radit...ITM sistem....

procitala sam istu vijest i vjeruj da bih jos i povjerovala da nije on u pitanju.....
ako je vec tako omladina ljuta, zasto taj gospodin direktor JZK onako srdacno podravlja Terzica?
Slazem se...
mostarac

Post by mostarac »

Fair Life wrote:
krkan wrote:e sta bi dao da dozivim ulijetanje u predsjednistvo,vladu itd pa kakvim palijama sve pomlatiti
'suti moze gore'
Nesto kao sto su 1917 boljsevici provalili Romanovu u dvorac i... kvrc. Ko ne zna o cemu se radi nek pogleda Anastaziju (crtani).

Image
pih burzuji i aristokratija na slici :D
mIRCerka

#25 Re: A joj gdje nestade lova :D Vol. ko zna koji put :(

Post by mIRCerka »

Bumbar wrote:
mIRCerka wrote:[

Slazem se...
najvise mi smeta sto se doticni direktor sjetio reagovati nakon sto je POTPISANA PRODAJA MARSALKE....malo too damn late....
ne zelim da se on bori za prava omladine....
Post Reply