Evo sta pise Angela ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
@ke

#1 Evo sta pise Angela ...

Post by @ke »

Shame on You All !!

jope engleski, ali razumjecete sustinu,
a ako neko nije razumio poneku rijec, nek slobodno pita :roll:
da budem iskren ni ja nisam sve procito do kraja :sad:
@ke

Post by @ke »

za sve su krivi ljudi od 30 metara :shock:
tako naletim na ovaj clanak, a sve ostalo je samo marketing ;)

evo samo za nekoliko minuta preko 40 citanja, fantasticno 8)
@ke

Post by @ke »

pa zar nisi ti :?
kijametdedo

Post by kijametdedo »

oh dragi ake, nasa srca se cepaju od bola nad nepravednoscu ovog belog sveta...

kako li je samo ova americka jevrejka humana bre, ona bi verovatno zastitila i nebeski narod od svakodnevne zlonamerne propagande iz redova alijinih bojovnika i njihovih ustaskih koljaca koji bacaju decu lavovima za uzinu... bla bla bla...

zakocenuh se od smijeha...

desired effect?
@ke

Post by @ke »

prvo obrati se angeli, ona je napisala clanak,

a drugo, u opste se ne cudim se sto si se zakocenuo od smijeha,
pa to si ti isto radio svojevremeno :-?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

@ke, bolje bi bilo da ga je poslala Ariel Sharonu i njegovoj vladi...pa nek joj on razjasni sto je intresuje!

Cuj "Where were U Mr. Annan"!

Upravo analiziram clanke vezane za djecu (palestince) koji dobrovoljno (a ne samo dobrovoljno nego i silom) biraju da oduzmu sebi zivot i drugima postavljajuci bombe na sami sebe!!! Valjda hoce svijetu da otvore oci poslije 35 godina okupacije...eto.."Where were U Mr. Annan"! and..Sharon...and Bush..and all U stuped people out there with blood on your hands!!!

HVALA!
kijametdedo

Post by kijametdedo »

sta ake, mislis zakocenuo se od smijeha? nisam ovoliko, vjeruj mi... :lol:

niko ne sme da vas bije! :D
arnaut

Post by arnaut »

Nasao si gdje ces da postavis tekst, zar se ne sjecas @ke da su sarajlije skandirale "Auschwitz, Auschwitz,.." kad je igrala Bosna protiv Izraela
kijametdedo

Post by kijametdedo »

tako je cigance! :D

kako je bre srpski narod samo poetican i domisljat kada se radi o navijackim parolama, slusajte samo tu mastovitost stiha, tu pesnicku sliku: NOZ ZICA SREBRENICA!

to bre samo pravi srbin moze da smisli, tako velicanstvenu odu velikoj srpskoj pobedi, velikoj osveti turcima za pobunu dahija. jebote bre, jos kad plane koja turska dzamija, tek onda se vidi kako su srbi jedan velicanstven narod, nadasve navijacki umeren i civilizovan...

jebote, bre... :(

p.s.
arnaut je octo htio da kaze da su sarajevske parole losije od banjaluckih usljed nedostatka rime i skladnosti stiha.

bad muslim, baaaaad muslim! :-)
Seit

Post by Seit »

kijametdedo wrote:tako je cigance! :D

kako je bre srpski narod samo poetican i domisljat kada se radi o navijackim parolama, slusajte samo tu mastovitost stiha, tu pesnicku sliku: NOZ ZICA SREBRENICA!

to bre samo pravi srbin moze da smisli, tako velicanstvenu odu velikoj srpskoj pobedi, velikoj osveti turcima za pobunu dahija. jebote bre, jos kad plane koja turska dzamija, tek onda se vidi kako su srbi jedan velicanstven narod, nadasve navijacki umeren i civilizovan...

jebote, bre... :(

p.s.
arnaut je octo htio da kaze da su sarajevske parole losije od banjaluckih usljed nedostatka rime i skladnosti stiha.

bad muslim, baaaaad muslim! :-)
:lol: :lol: :lol: Volim ovakve, ironijom pothranjene postove!

Najbolje je ono: jebote, bre... :(
Super smisao za ironiju dedo, bas si kijamet :D :D :lol: :lol:

E nek si ga malo podbo... 8-)
Seit

Post by Seit »

kijametdedo wrote:oh dragi ake, nasa srca se cepaju od bola nad nepravednoscu ovog belog sveta...

kako li je samo ova americka jevrejka humana bre, ona bi verovatno zastitila i nebeski narod od svakodnevne zlonamerne propagande iz redova alijinih bojovnika i njihovih ustaskih koljaca koji bacaju decu lavovima za uzinu... bla bla bla...

zakocenuh se od smijeha...

desired effect?
:lol: :lol: :lol: Htjeo sam jos nesto napisat al ne mogu od smijeha :lol: :lol: :lol:

Mozda ovo nije ni trebalo da bude smijesno al ja sebi ne mogu :lol: doc :lol:

:D
manijak1

Post by manijak1 »

Loše je pročitao po običaju Image

Garant je pisalo Shave Shave With Match2+1 :D Gillete Only All :D Image
arnaut

Post by arnaut »

osim sto si antisemita vidim da jos i mrziš cigane (da mrziš Srbe, ne sumnjam), nema šta pravi NACISTA, od glave do pete

srećom takvih kao ti se nista ne pita, tako da možeš samo da sviras frulicu, nice and easy kao pravi dedo

[/code]
progDVB

Post by progDVB »

Zasto vecina ljudi antisemitizam povezuju samo sa mrznjom prema jevrejima? :shock:
ake

Post by ake »

drzi mi se angela :)
Saian

Post by Saian »

pazi (k)ake razlog zbog kojeg osude oko ovoga ne dolaze od strane Annana ili Solane je zato sto su u njihovim ocima Palestinci nacija terorista pa kao od njih se ne moze bolje ni ocekivati, a sto ko fol Sharona svaki put naruze kad hladnokrvno digne u zrak onog koga je proglasio za cilj i jos 20 ljudi s njim je zato sto je Israel kao ipak regularna drzava koja kao treba da se drzi nekih pravila, ne pitaj mene otkud im ovakav rezon al ti Koffi Caj Annan tako konta, da su Palestinci u sustini bad guys pa da oni kao i ne znaju nista drugo nego ubijat nevine, a ovo sto Sharon radi to se njemu omakne jebiga covjek u godinama, malo ga naruze i ajmo nastavi sou e kake kake (mijenjaj bolan nick ovo jednostavno zove na insinuacije)
kijametdedo

Post by kijametdedo »

ja nacista? neuzubillahu... :D
ake

Post by ake »

nik je pravi ;)
inace ne mijenjam ja sto sta svakih nekoliko godina, insuinacije valjda :D

drzi mi se, drzi angela, kuco stara ;)
Post Reply