Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Smije li se ovdje drobiti o putu ovih četvrtfinalista do ove utakmice. Pitam za jarana Ko god da prođe put mu završava u polufinalu. Finale je evropsko
turbofolk wrote: ↑08/07/2026 21:25
Smije li se ovdje drobiti o putu ovih četvrtfinalista do ove utakmice. Pitam za jarana Ko god da prođe put mu završava u polufinalu. Finale je evropsko
Samo da znate ja vam nisam zakljucao teme, ja volim razmjenu mišljenja, ima ih koji ne vole pa ni nogomet .
Nakon Egipta, a i drugih dokazanih stvari, želim da svi argentinski fudbaleri završe sa polomljenim nogama. A argentinskim navijačima, koji su po rasnom osnovu vrijeđali i navijače Cape Verdea i Egipćane, da ne znaju naći put do kuće. Dabogda za hljeba ne imali.
Zbog Mileia i Trumpa, Argentini želim da grca u bijedi i rasulu dok postoji. Ili dok se ne opamete.
Nek' pobjedi bolji.
A ja ću na Arubu.
Last edited by Osmi Socrates on 08/07/2026 22:37, edited 1 time in total.
turbofolk wrote: ↑08/07/2026 21:25
Samo da znate ja vam nisam zakljucao teme, ja volim razmjenu mišljenja, ima ih koji ne vole pa ni nogomet .
Smijem li otvoriti "Argentina hate club" temu gdje ćemo mi slobodomisleći kukati nad krađama i protekciji Argentine bez da uzrujavamo snouflejke
Ako Švicarska prodje dalje to bi značilo da smo jedini regularan poraz pretrpjeli od top 4 ekipe gdje smo cak bili bolji ili ravnopravni i držali utakmicu pod kontrolom 70 minuta. Golemo. Inace hajp oko messija i favorizovanje i prljava igra Arg su iritantni zato ne bi bilo loše da Švicarska ovo dobije
Baresi 6 wrote: ↑09/07/2026 05:41
Ako Švicarska prodje dalje to bi značilo da smo jedini regularan poraz pretrpjeli od top 4 ekipe gdje smo cak bili bolji ili ravnopravni i držali utakmicu pod kontrolom 70 minuta. Golemo. Inace hajp oko messija i favorizovanje i prljava igra Arg su iritantni zato ne bi bilo loše da Švicarska ovo dobije
Amerika nas nije regularno pobjedila?
Naravno da jeste prije svega jer je Barbarez izašao sa nama neuigranom formacijom sa 5 igrača nazad (plus nisu zvali Anela) i sa dva odsječena igrača naprijed, jer se nije usudio ostaviti Džeku na klupi ako je već smatrao da je to najbolja formacija. Onda kada Džeko izađe i imamo igrača više ne proba Jovu (koji je dobio devet zračnih duela) da pokuša nadvisiti Amerikance, jer nijedan centaršut ne prolazi i otvoriti prostor za šut Mahmića i Alajbegovića koje su pokrili, nego uvodi igrača koji nije igrao mjesecima i bježi od duela.
Argentina ce ovo lagano dobiti i u polufinale.
Inace, ne mogu ove suplje i navijackog pristranog gledanja, arg je bila bolja od egipta u svakom segmentu igre i zasluzeno su ih pobijedili. Egipat igrao supacki sa autobusom u odbrani i nema mi nista draze nego kad se to obije o glavu takvim timovima.
Sudjenje je bilo ok, faul kod ponistenog gola je ocigledan, pogodak za 3:2 je regularan jer je prethodni start bio na loptu i potpuno cist, tako da dzaba ti pokusaji da se predstavi da neko gura Argentinu niti iko ima ikakav motiv za to.
Uostalom sudija je bio francuz, nema nikakvog razloga da gura glavne i najjace konkurente, tako da je ta prica potpuno suplja.
Ateista wrote: ↑09/07/2026 12:22
Argentina ce ovo lagano dobiti i u polufinale.
Inace, ne mogu ove suplje i navijackog pristranog gledanja, arg je bila bolja od egipta u svakom segmentu igre i zasluzeno su ih pobijedili. Egipat igrao supacki sa autobusom u odbrani i nema mi nista draze nego kad se to obije o glavu takvim timovima.
Sudjenje je bilo ok, faul kod ponistenog gola je ocigledan, pogodak za 3:2 je regularan jer je prethodni start bio na loptu i potpuno cist, tako da dzaba ti pokusaji da se predstavi da neko gura Argentinu niti iko ima ikakav motiv za to.
Uostalom sudija je bio francuz, nema nikakvog razloga da gura glavne i najjace konkurente, tako da je ta prica potpuno suplja.