Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Kolumbija do polufinala pa na Engleze ili Brazil. Taman da Brazilu vrate za 2014. Uh... Argentina im je na putu i eventualno se sastaju u četvrtfinalu, onda ništa Ta bi četvrtfinalna mogla biti poslastica za neutralne.
Osmi Socrates wrote: ↑04/07/2026 04:01
Čini se da Gana nema s čim ugroziti Kolumbiju. Ako nemaju na klupi nekog game changera, ovo će biti lagana pobjeda Kolumbije.
Griješio sam i prije u prognozi, ne bi mi bio prvi put.
Ne može niko Gani zamjeriti zalaganje, malo su i preuzeli inicijativu u određenim momentima, par ubacivanja opasnih, ali nijednog trenutka se nije osjetilo da mogu dati gol.
Kolumbija odradila utakmicu. Rano dali gol, ostatak je bio da ne prime gol, istrče nekoliko kontri. Stvorili su šanse. Šutevi iz daljine dosta opasni. Tim radi kao mašina.
Ako im se malo više otvori pred golom, nimalo naivan protivnik za bilo koga.
gledao sam uzivo u Mexicu Kolumbiju, fascinantan je broj navijaca koji ih prati, kako su organizovani, veseli, puno zena, skoro jedna trecina, bilo ih je najmanje 20 000 na stadionu ako ne i vise, sinoc se zutio cijeli stadion tj jutros, ozbiljno uigran tim, cvrsti na svim pozicijama, favorit iz sjenke, ne za finale, ali bar polufinale
Prvi dan/noć SP-a a da nisam nijednu utakmicu pogledao, odgledah maloprije hajlajts i Kolumbija očekivano uz još jednu dobru partiju, sve im više naginjem kao potencijalnom iznenađenju, ukoliko se uopšte može tako i nazvati, ovog svjetskog prvenstva.