Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Nevjerovatno koliko bolji bi raspored imali da su odigrali nerijeseno, ali jednostavno nisu smjeli dopustiti sebi da strepe u posljednjim minutama da ce primiti gol i eto...mislim da ce vec ispasti protiv Portugala, a ako ne Spanija je ta koja ce ih zaustaviti 100%.
Mada ako mi prodjemo volio bih da oni sve poderu, ja napr mislim da bi lakse Hrvatsku prosli nego USA.
dembele wrote: ↑28/06/2026 07:56
@istra_hr , šta je reći?
Nikad nisam volio filozofiranje kao: "hoćemo li dobit ove ili one".
Koga dobijemo, dobijemo. Nikad, ali baš nikad se nismo bojali tzv."velikih repki". Pokazano i dokazano puno puta!!!
Osobno, mislim da Kolumbija nebi bila niš lakša (gledao).
Ja zadovoljan; prošli smo prvi krug, ako prođemo-bit ćemo heroji ...
ako izgubimo; nije sramota izgubit od Portugala ... a, iskreno najiskrenije, to je to od ove generacije
Nevjerovatno da je Hrvatska kao druga u grupi "nagradjena" sa Portugalom. Tezi protivnik po Hrvatsku u ovoj fazi turnira nije mogao biti.
Ne bi me cudilo "guranje" Ronalda! Jer on i Mesi su glavne maskote prvenstva!
Dalić je prekaljeni lisac i Hrvatska već ima iskustvo kada igra protiv favorita. Jest da po snazi nisu ona repka kao u prethodna dva prvenstva ali nije ni Portugal nešto briljirao u grupnoj fazi.
giovanni008 wrote: ↑28/06/2026 09:30
Nevjerovatno da je Hrvatska kao druga u grupi "nagradjena" sa Portugalom. Tezi protivnik po Hrvatsku u ovoj fazi turnira nije mogao biti.
Bice interesantan i mec na tribinama, Toronto je pun Hrvata ali pun je i Portugalaca, imaju i kvart Portugal Village u centralnoj zoni. Odlicna vina sluze portugalska u brojnim tavernama, i mozes plesat onaj njihov ples kad te uhvati.
Zasto imam osjecaj da su ovi cigani iz Portugala sebi stelili zrijeb. Idu na Hrvatsku od koje su bolji i onda na Spanjolsku u osmini finala koju su vec dobili u ligi nacija i sa kojom evidentno mogu igrati, i eto ih u poluzavrsnici, cetvrtfinala su za njih laka tu mogu dobiti nas, Ameriku ili Belgiju. Izbjegli su stranu gdje su Englezi, Brazil, Argentina. Tek u poluzavrsnici mogu da dobiju Francusku ili Nizozemsku.
giovanni008 wrote: ↑28/06/2026 09:30
Nema tu jarane nikakve nevjerojatnosti, Portugal je sebi nastelio zrijeb, ja bih zbog ovakvih stvari radio momentalnu diskvalifikaciju sa turnira
emirolini wrote: ↑28/06/2026 13:25
Zbog tog stimanja ce i ispasti Portugal odmah. Hrvatska odlicno igra u Knock out rundama a i tim se vec ustimao, bar po ovoj zadnjoj utakmici.
Volio bih vise vec ista da komsije prodju. Grupu su odradili preko one stvari prateci ostale rezultate, razbili Uzbekistan za prolaz, ono sinoc i budala moze vidjeti da nisu htjeli prvo mjesto u grupi.