Nadam se da je ok da imamo novu temu, da se ne piše u KupiGlobal temi.
Danas sam preuzeo paket koji je stigao putem BoxPointa i oduševljen sam podrškom. Ljudi su na sva pitanja odgovorili jako brzo putem Vibera.
Na stranici bi se dalo dosta raditi, ali je generalno sistem jednostavan za korištenje.
Iz nekog razloga mobilna verzija stranice uopšte nema dugme za Prijavu. Ima još nekih stvari koje bi se mogle bolje objasniti da se izbjegnu pitanja, ali meni je najvažnije da su stvari došle uredno.
Pa eto, neka se nađe tema za razmjenu iskustava, želim ljudima da uspiju u svakom slučaju, jer nemamo puno opcija.
BoxPoint - Naručivanje iz SAD-a
Moderator: anex
- holowey
#2 Re: BoxPoint - Naručivanje iz SAD-a
ovo mi je jako sumnjivo...pravim account na boxpoint.ba i dio registracije na ukrajinskom, user agreement "adf asdf asd adf ad fasdf sad f"... wtf?thesting wrote: ↑03/06/2026 20:16 Nadam se da je ok da imamo novu temu, da se ne piše u KupiGlobal temi.
Danas sam preuzeo paket koji je stigao putem BoxPointa i oduševljen sam podrškom. Ljudi su na sva pitanja odgovorili jako brzo putem Vibera.
Na stranici bi se dalo dosta raditi, ali je generalno sistem jednostavan za korištenje.
Iz nekog razloga mobilna verzija stranice uopšte nema dugme za Prijavu. Ima još nekih stvari koje bi se mogle bolje objasniti da se izbjegnu pitanja, ali meni je najvažnije da su stvari došle uredno.
Pa eto, neka se nađe tema za razmjenu iskustava, želim ljudima da uspiju u svakom slučaju, jer nemamo puno opcija.
-
STR69
#3 Re: BoxPoint - Naručivanje iz SAD-a
Sve OK, funkcioniše, prva pošilka došla, 10 dana, druga pošiljka registrovana nakon 45 min u skladištu US. Nije im mrsko raditi,očigledno.
- thesting
#4 Re: BoxPoint - Naručivanje iz SAD-a
Da, i ja sam bio sumnjičav. Mislim da je to više stvar skripte koja nije u cijelosti prevedena, a nema baš puno teksta na Ukrajinskom, status narudžbe koliko se sjećam. Mene su više neki drugi detalji malo natjerali na oprez, pa nisam htio razmišljati o drugoj pošiljci dok ova ne bude u mojim rukama.
Ne vidim da piše na stranici datum idućeg leta, nadam se da će biti redovni.