Brada
-
MrSini
#1 Brada
Sinoć u 3.00 sata probudih se, svrbi me brada. I lijepo se ja ode obrijati ko čovjek, a naravno onako bunovan da sam se isjekao po licu na 5-6 mjesta.
Sada nešto razmilšljam kada mi zarastu ove posjekotine da odem na depilaciju(valjda se tako zove).
Šta mislite je li sramota za jednog muškarčinu da to odradi?
Sada nešto razmilšljam kada mi zarastu ove posjekotine da odem na depilaciju(valjda se tako zove).
- Alfons Kauders
a da se probas brijat prije spavanja ? 
-
digger
#4 Re: Brada
Valjda nije sramota, ali brate, idi ti prvi pa nam onda javi kako je bilo.MrSini wrote:Šta mislite je li sramota za jednog muškarčinu da to odradi?
-
Zadig
Pogledaj shta bible i qran kazu po tom pitanju da se ne zajebesSinoć u 3.00 sata probudih se, svrbi me brada. I lijepo se ja ode obrijati ko čovjek, a naravno onako bunovan da sam se isjekao po licu na 5-6 mjesta.
-
Drug_Tito
Ja se obicno brijem prije kupanja. Ako se posjecem, pod tusom to prije zaraste. Pojma nemam kako. I bolje mi je za kosu ako poslije brijanja stavim facu pod tus.
Ako hoces da ides na depilaciju, samo ti, boli ali je dobro. Ako mozes skontati neku svoju jaranicu koja ide u skolu za kozmeticarku onda bi ona tebe koristila za test
a time manje bi placao
. Ja sam to uradio, znala je dosta i bilo je jeftinije. Samo ja sam cupao druge krajeve tjela, boli, ali stisnes zube i onda sve bude u redu.
Ako hoces da ides na depilaciju, samo ti, boli ali je dobro. Ako mozes skontati neku svoju jaranicu koja ide u skolu za kozmeticarku onda bi ona tebe koristila za test
- Saian
#16 Re: Brada
imam ja, al mi mama ne da da je iznosim vani
- Romanista 101%