Kome prijaviti u BiH stalking? Uhodi me i proganja stalker na ovom forumu i malo, malo mu baniraju lazne profile moderatori/administratori ali on i dalje pravi lazne profile ovdje i svakojake bljuvotine i gadosti mi govori.
Vidim ima samo Sarajevski kanton sektor zaduzen za ovo pri MUP-u. Mogu li ja iz Zenice prijaviti ovaj slucaj u Sarajevskom MUP ili negdje drugo da prijavim?
Cyber crime...
Moderator: Benq
- Benq
#2 Re: Cyber crime...
Posalji mi njegov profil u PP ili ga reportaj da vidimo o cemu se radi.Sanjarko wrote: ↑23/02/2025 13:02 Kome prijaviti u BiH stalking? Uhodi me i proganja stalker na ovom forumu i malo, malo mu baniraju lazne profile moderatori/administratori ali on i dalje pravi lazne profile ovdje i svakojake bljuvotine i gadosti mi govori.
Vidim ima samo Sarajevski kanton sektor zaduzen za ovo pri MUP-u. Mogu li ja iz Zenice prijaviti ovaj slucaj u Sarajevskom MUP ili negdje drugo da prijavim?
- Sanjarko
#3 Re: Cyber crime...
Sad na temi je baniran o protestima. Obrisan mu je i profil izgleda. Malo, malo se registruje i stalking vrsi itd. Bljuvotine i gadosti mi govori, razne. Da se ne lazemo ja mogu to da trpim i ne dotice me, ali sta ako krene na nekog drugog, a previse je se i mene dokacio.Benq wrote: ↑23/02/2025 13:25Posalji mi njegov profil u PP ili ga reportaj da vidimo o cemu se radi.Sanjarko wrote: ↑23/02/2025 13:02 Kome prijaviti u BiH stalking? Uhodi me i proganja stalker na ovom forumu i malo, malo mu baniraju lazne profile moderatori/administratori ali on i dalje pravi lazne profile ovdje i svakojake bljuvotine i gadosti mi govori.
2 puta za godinu dana, ovu godinu vec, ako se ne varam.
- Benq
#4 Re: Cyber crime...
Samo se ne upustaj u raspravu sa takvim i ne odgovaraj mu na bilo koji nacin, reportaj post i dalje ce admini preuzeti, ako ti salje PP, napravi SS i posalji adminu/moderatoru sa linkom profila i bice rijeseno.Sanjarko wrote: ↑23/02/2025 13:32 Sad na temi je baniran o protestima. Obrisan mu je i profil izgleda. Malo, malo se registruje i stalking vrsi itd. Bljuvotine i gadosti mi govori, razne. Da se ne lazemo ja mogu to da trpim i ne dotice me, ali sta ako krene na nekog drugog, a previse je se i mene dokacio.
- Sanjarko
#5 Re: Cyber crime...
OKBenq wrote: ↑23/02/2025 13:35Samo se ne upustaj u raspravu sa takvim i ne odgovaraj mu na bilo koji nacin, reportaj post i dalje ce admini preuzeti, ako ti salje PP, napravi SS i posalji adminu/moderatoru sa linkom profila i bice rijeseno.Sanjarko wrote: ↑23/02/2025 13:32 Sad na temi je baniran o protestima. Obrisan mu je i profil izgleda. Malo, malo se registruje i stalking vrsi itd. Bljuvotine i gadosti mi govori, razne. Da se ne lazemo ja mogu to da trpim i ne dotice me, ali sta ako krene na nekog drugog, a previse je se i mene dokacio.