Skinuo sam jedan program koji snima citav monitor.
Problem je u tome sto uslika mozda 5 slika u sekundi, a kad ne uzmem citav ekran nego pola onda
uslika vise slika u sekundi (tako sve sto manju sliku uzmem vise mi slika napravi, a mislim da program pravi 30 slika u sekundi).
E u cemu je problem jeli sto mi je spor PC (550 MHz) pa nestigne da uslika 30 slika u sekund ili je nesto drugo.
snimanje monitora
Moderator: Benq
- shiljak
Taj mi program bas i ne treba, ali imam isti problem sa onom kamerom, naso drajver (posto nije kamara bas digitalna (ide na malu kaseticu) prikopcam je na PC i pritisnem na PC-u rec a na kameri play) i sad kad pregledavas film posto je snimao malo slika u sekundi (a pise na Movie Maker-u da ce snimati 30 slika u sekundi) bude mi isto sra** ko sa tim programom sto snima ekran.stidljiv wrote:Opet ti siljak...![]()
Reci mi zasta ti treba taj program ? Postoji program koji snima sve sto radis na kompjuteru i zove se flash screen ili vako nesto...progooglaj...
-
mr_orange
Ako ostanes na 8MB, jedino ces saha i igrati. Najozbiljnije ispod 128MB ne mozes nista.shiljak wrote:e, svaka ti cast. Pa sta mislis koakva bi trebala da bude (koliko je dovoljno MB). Evo ja jos uvjek igram saha sa 8 MBmr_orange wrote:To je tebi nesto do graficke.