Preporuka i iskustva sa vertikalnim peglama na paru za ves

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Grb1

#1 Preporuka i iskustva sa vertikalnim peglama na paru za ves

Post by Grb1 »

Pozdrav , moze li preporuka za vertikalnu peglu gledala sam ima ih po raznim cijenama od 60 do 300 KM , sta je kod njih bitno ....jesul teske u ruci drzat?
moimoi

#2 Re: Preporuka i iskustva sa vertikalnim peglama na paru za ves

Post by moimoi »

Grb1 wrote: 02/06/2024 17:53 Pozdrav , moze li preporuka za vertikalnu peglu gledala sam ima ih po raznim cijenama od 60 do 300 KM , sta je kod njih bitno ....jesul teske u ruci drzat?
Imala sam vecu i skuplju varijantu… njasre. Uprincipu ne mozes nista fino ispeglati nego samo ispraviti. Dovoljna ti je manja, putna… ja sam uzela Tefalovu, bila je oko 90 KM. nista slabija nije od velike osim sto joj je spremnik za vodu manji.
newera86

#4 Re: Preporuka i iskustva sa vertikalnim peglama na paru za ves

Post by newera86 »

moimoi wrote: 02/06/2024 18:16
Grb1 wrote: 02/06/2024 17:53 Pozdrav , moze li preporuka za vertikalnu peglu gledala sam ima ih po raznim cijenama od 60 do 300 KM , sta je kod njih bitno ....jesul teske u ruci drzat?
Imala sam vecu i skuplju varijantu… njasre. Uprincipu ne mozes nista fino ispeglati nego samo ispraviti. Dovoljna ti je manja, putna… ja sam uzela Tefalovu, bila je oko 90 KM. nista slabija nije od velike osim sto joj je spremnik za vodu manji.
Po meni je dobra stvar za neke materijale koji su dry clean only, tipa tropska vuna i sl. Ko nosi prave office varijante mogao bi imati koristi od steamera jer je odlican za osvjezavanje vec popleganih i nosenih stvari, uklanja mirise..pa se kombinacije mogu duze ostaviti u rotaciji bez ciscenja. A da je zamjena za peglu - nikako.
Ove manje nisu teske za drzati i ja bih gledao da sto jacu uzmem
Post Reply