Pozdrav. Studentica sam Ekonoskog fakulteta u Sarajevu. Htjela bih da steknem iskustvo u poslovima administracije, finansija, ljudskih resursa.. tačnije iskustva u struci. Tražila sam po internetu oglase ali nisam naišla niti na jedan odgovarajuci. Zanima me da li ima mogucnosti da nadjem posao ( odgovara i neplaceni) na navedem pozicijama, da li ima neko preduzece koje nudi praksu jer mi jako bitno da steknem iskustvo.
Hvala unalprijed.
posao
-
moee
#2 Re: posao
https://aconsulting.ba/contact-three/_huzzah_001 wrote: ↑10/06/2023 16:12 Pozdrav. Studentica sam Ekonoskog fakulteta u Sarajevu. Htjela bih da steknem iskustvo u poslovima administracije, finansija, ljudskih resursa.. tačnije iskustva u struci. Tražila sam po internetu oglase ali nisam naišla niti na jedan odgovarajuci. Zanima me da li ima mogucnosti da nadjem posao ( odgovara i neplaceni) na navedem pozicijama, da li ima neko preduzece koje nudi praksu jer mi jako bitno da steknem iskustvo.
Hvala unalprijed.
Probaj se ovdje javiti.
Sretno
- Euphoria
#3 Re: posao
Opcine cesto uzimaju volontere, znam za opcinu Novi Grad.
Danas vidjeh i da BBI banka bas ekonomiste trazi. Mozes poslati i mail nekim firmama.
Na FB imas grupu racunovodje, i to se traze razni profili.
Danas vidjeh i da BBI banka bas ekonomiste trazi. Mozes poslati i mail nekim firmama.
Na FB imas grupu racunovodje, i to se traze razni profili.
- Dope_Man
#4 Re: posao
Skoro sve banke uzimaju studente sa ekonomskog fakulteta na neki vid prakse. Rade manje sati, nesto su smijesno placeni, al dobiju to prvo iskustvo i uglavnom imaju mogucnost da ostanu. Raiffeisen ima mislim neki deal sa ekonomskim pa se to preko faksa prijavljuje (ne znam detalje, al znam ih par koji su tako usli u banku, kasnije otisli dalje), al svejedno i u druge banke se moze prijaviti na takvu poziciju i primaju sve po redu ako igdje imaju mjesta._huzzah_001 wrote: ↑10/06/2023 16:12 Pozdrav. Studentica sam Ekonoskog fakulteta u Sarajevu. Htjela bih da steknem iskustvo u poslovima administracije, finansija, ljudskih resursa.. tačnije iskustva u struci. Tražila sam po internetu oglase ali nisam naišla niti na jedan odgovarajuci. Zanima me da li ima mogucnosti da nadjem posao ( odgovara i neplaceni) na navedem pozicijama, da li ima neko preduzece koje nudi praksu jer mi jako bitno da steknem iskustvo.
Hvala unalprijed.
A evo i konkretno, s tim da ti ovdje, koliko vidim, treba bar zavrsen bachelor:
https://posao.klix.ba/oglasi/nova-radna ... lix_widget