Ovako, imam nekih majica koje su uglavnom one reklamne majice da li stranka, sport ili nesto slicno. I te majice cesto imaju normalan oblik, kad ih obucem bas lijepo stoje na meni, prate oblik tijela, ne znam kako da objasnim ali vise su u sirinu krojene da idu nego u duzinu, npr preko ramena padaju fino ravnomjerno, dok ove majice koje ovako kupujem u buticima ili pijaci budu nekako fels uradjene, vise su duguljaste nego sto u sirinu ide.
Znaci ono imam neku majicu iz amerike dobio, izgleda normalna majica neki natpis nije reklamna i ona mi je najbolje skrojena, kao siroka a nije duga, a ovde kod nas se sve prodaju one fels uske a duguljaste i onda preko ramena ne pada pod pravim oglom ravnojmerno od vrata preko ramena dole, nego ide ide i na kraju ramena odjednom smota na dole uz ruku, a meni se to ne svidja jer ja moram dosta duzu majicu uzeti da bi mi odgovarala i onda bude duga, a ako uzmem manju da je taman onda me utegne a rukavi prekratki budu. Znaci prave majice ko da sam stalak za infuziju. A ja nisam ni debeo ni premrsav, nego optimalan ali opet problem jer kad obucem takvu majicu ispadnem ko pi*cka, a kad se skinem skroz drugi covjek. A sa normalnom majicom izgledam slican i sa i bez majice
Ako neko zna je li te majice imaju neki svoj poseban naziv ili koja je fora u pitanju?